Gå til innhold

Høgmo må gå! | Sparket


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

På kort sikt kan det sjå ut til at Johaug-legen Fredrik Bendiksen har redda jobben til Høgmo, alle ser no ut til å ha gløymt landslaget.

Høgmo plantet salven!

Eller så er det ei kobling mellom Bendiksen og Høgmo. Uansett særs høvande for Høgmo at denne saki med Johaug dukka opp akkurat no, Høgmo gnir seg nok i hendene og er neppe den som er mest frå seg grunna denne dopingsaki.

Lenke til kommentar

"I etterkant av kampen mot San Marino har forbundsstyret diskutert situasjonen. Som grunnlag for disse diskusjoner har toppfotballsjefen gitt sine vurderinger til forbundsstyret og presidenten har hatt samtaler med landslagssjefen og fått hans vurderinger. "

 

Med andre ord hev Semb og Høgmo i lag bestemt at Høgmo (og Semb) skal fortsetja i sine stillingar. Så får me sjå kva Semb og Høgmo seier om Semb og Høgmo sine stillingar etter Tsjekkia-kampen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kan lure på hvorfor de annonserte at stillingen til Høgmo skulle bli vurdert nå. Det spekuleres i at NFF gjorde det for å få mindre mas fra media. Altså, det er jo ikke mulig at San Marino-kampen reddet jobben til Høgmo. Det er umulig ikke å slå dem på hjemmebane, så Norge spilte jo praktisk talt så dårlig som man kan gjøre.

Lenke til kommentar

Ståle Solbakken er ein nær ven av Johaug-lege Bendiksen, legen som gjennom å gje doping til Johaug hev fjerna fokus frå Høgmo, som gjer at media ikkje lenger bryr seg om å følgja opp kravet om at Høgmo må trekkja seg/få sparken.

 

Indirekte kan ein lesa ut frå dette at Solbakken ikkje ønskjer at Høgmo skal sparkast no. Dette truleg fordi Solbakken ønskjer å bli verande i FCK til det er klårt om dei går vidare frå meisterligaen eller ikkje, så kan han eventuelt heller overta landslaget etter Tsjekkia-kampen. Med sparken til Høgmo no kunne jobben gå til nokon andre, og det er ikkje noko Solbakken vil.

 

http://www.vg.no/sport/langrenn/therese-johaug/staale-solbakken-er-johaug-legens-naere-venn-jeg-foeler-med-ham/a/23819659/

 

http://www.aftenposten.no/100Sport/langrenn/Solbakken-reagerer-sterkt-pa-Kaggestad-uttalelser---Det-provoserer-meg-helt-vilt-843474_1.snd

Endret av Knut Lavngard
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...