Gå til innhold

En av tre unge strømmer film ulovlig i Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg hadde gledelig betalt 200kr mnd eller mer hadde jeg fått tilgang til Netflix/Hulu/HBO med like mye innhold som de i USA har tilgang til.

 

Se bare på norske vs amerikanske Crunchyroll mtp innhold.

Enig.

 

Men skulle gjerne sett bedre kvalitet. Lyden er generelt bra med føler at bitrate på HD innhold er alt for dårlig. Det er behagelig å se på innholdet som finnes i Ultra HD-kvalitet, bare synd det er så lite av det  :hm:

Selv hadde jeg glatt betalt ~299,- for en tjenste med god kvalitet.

Lenke til kommentar

Masse torenter på alle filmer som går eller har gått på kino, dog med asiatiske undertekster

En plass må jo disse filmene komme fra, så hvorfor er det ikke verdenslansering på all media?

Filmene MÅ komme på blu-ray samtidig som de kommer for leie på nettet, over hele verden

Deretter kan de komme på tjenester som Netflix, uten ekstrakostnader

Har enda ikke sett Minions og MI etc, men det endres fort, spørs bare hva som kommer først, Blu-ray kvalitet på nett, eller blu-ray i butikk

Mest sansynlig så blir det ikke noen inntekt på de denne gangen heller

Lenke til kommentar

Jeg abbonerer på Viaplay. Netflix. HBO Nordic, TV2 Sumo, Altibox TV-Overalt med mer. Samt tjenester som Spotify Familie ol. Jeg betaler nok for samme innholdet opptil flere ganger.

Men likevel må jeg si at jeg forstår de som bruker tjenester som popcorn time, det gjør livet så mye enklere.

Jeg tipper også jeg hadde blitt definert som kjeltring om jeg skulle finne på å titte på en tv-serie episode i popcorn time selv om jeg allerede har betalt for den tre ganger via en av de ovenstående tjenestene. Tipper bransjen ikke hadde nølt et sekund med å statuere et "eksempel" ut av en slik "kjeltring". Når verden er slik forstår jeg et folk ikke gidder å bry seg lenger.

 

Personlig ønsker jeg å kunne betale for en kinofilm og se den hjemme, eks. 1 uke etter den kom på kino (så kinoene får sin del). Det samme med filmer og serier som av en eller annen merkelig grunn ikke er tilgjengelig for min region. Det er noen år siden samfunnet og markedet ble globalisert, det skal bare ikke gjelde alt tydeligvis.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg vil ikke være kjeltring men siden muligheten er der så tar jeg alltid med meg en ulåst sykkel... Interesant logikk det der...

 

Vel om borettslaget ditt lånte ut sykler mot en avgift, og du så at de i nabobygget fikk nye sykler å låne, mens du måtte ta til takke med sykler fra en svunnen tid med trehjul til samme pris. Da spørs det om du ikke ville sett på muligheten til å låne en av naboen du også?

 

Ellers totalt misforstått å dra inn argumentet du gjør, da det ikke er det at det er tilgjengelig som gjør at mange velger dette alternativet, men heller at det i dag ikke finnes andre muligheter å skaffe innholdet siden vi bor på feil side av en landegrense.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ikke interessert i (eller overrasket over) at unge streamer film ulovlig i norge. Det som er interessant er å vite hvor mange politikere, politibetjenter, advokater eller byråkrater som selv, eller som har noen i sin husstand (ektefelle, barn, eller nær familie) som streamer ulovlig. Jeg vedder på at det er ganske mange, og de tenker ikke over det engang. Likevel vil noen som står de nær stemple de som kriminelle.

 

Om du ikke bryr deg om hva de unge gjør, hva er da den store forskjellen om far eller mor er advokat, politi, byråkat eller lærer eller hvilket som helst yrke?

 

Det som er interessant er vel hvor mange med egen inntekt som streamer og laster ned ulovlig, versus de som gjør det lovlig.

 

Ja, det er lett å stemple andre som kriminelle, men glemmer selv at man ikke alltid har fulgt enhver lov og regel selv.

 

Er ikke personlig kristen selv, bibelsitatet fra da de skulle steine en kriminell, er vel ganske sterk setning ("la den som er ren og uskyldig kaste den første steinen...").

Lenke til kommentar

Jeg har aldri hatt behov for å laste ned ulovlig men på grunn av at Get hadde et sammenbrudd på en sentral fikk jeg ikke med meg to episoder av Chicago pd. Jeg fant ingen reprise noe sted, ingen mulighet for strømming på TV3 og da endte jeg opp med Popcorn Time. Nå har jeg tatt igjen serien så da er jeg tilbake til opptak på Get igjen men det var fristende å se ferdig sesongen på Popcorn Time fordi det var så enkelt. Skulle ønske det var så enkelt lovlig

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...