Jump to content

Borbra

Medlemmer
 • Content Count

  1505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

620 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Nope, skulle trodd det men neida, samme batteritid som nåværende switch (4,5-9t) https://www.nintendo.com/switch/tech-specs/#oled-section
 2. Helt utrolig Patchen kom faktisk ut i dag Broughy1322 gjorde nylig en test mellom PS4/PS4Pro/PS5/PC/XboxOne/XboxOneX/XboxSeriesX, hvor PC kom desidert dårligs når man gikk fra single player til invite-only multiplayer session. Dette gjorde han uten å vite at T0ST skrev artikkel om hvorfor PC er så treg. Med den nye patchen så gikk han fra 2min16sek til 24sek, en forbedring på 82%
 3. Takk for dette hadde fort skippet over dette i launcheren hvis ikke
 4. Lurer på hvor mange salg de hadde med den norske prisen på 109kr dagen før lansering....hmmm 🤔
 5. Da var den vist borte Er det bar meg som sliter med å få WU til GPU? muligens fordi det er helt på slutten av påskeferien....hmmmm... EDIT: selvfølgelig tikker det inn en WU 10 sekunder etter at jeg postet dette ?
 6. Og DER var LTT forbi oss: Må si det gikk raskere enn det jeg trodde, men så ser man jo hvor mange poeng de genererer pr 24t er sykt høyt.
 7. Ja se der ja, tenkte overhodet ikke over at det var en ting som kunne ligge der, jaja Ser ut som alle mine poeng har telt, selv med beta flagg.
 8. Samme her. Har ikke hatt noen problemer med å sende WU fra CPU, ca 1 time til WU på GPu er ferdig, men tror ikke den skal ha noe problem den heller.
 9. Se der ja, lagde en rask liten guide for andre: Da tok det ikke lange tiden før det ramlet inn WU.
 10. Det kan nok stemme det, slår jeg på de du nevnte så ser det noe slikt ut: EDIT: Har ikke sett meg så mye rundt i oppgavebehandling før nå, og med litt leiting så fant jeg fram til CUDA grafen: Så det er nok ingen tvil om at den kjører maks
 11. Gikk noe tid før jeg fikk første WU, men så har det gått slag i slag. Er noe ventetid fra en avslutter til neste starter, men ellers går det greit. Men kan noen forklare meg hvorfor det er så stor forskjell mellom hva windows og afterburner raporterer?
 12. Med belastningen som er på serverne demmes i disse dager, hvor lang tid skal det ta før jeg får en jobb?
×
×
 • Create New...