Jump to content

Jedi Jordal

Medlemmer
 • Content Count

  485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jedi Jordal last won the day on December 15 2014

Jedi Jordal had the most liked content!

Community Reputation

441 :)

About Jedi Jordal

 • Birthday 05/10/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2201 profile views
 1. Helt enig i det du skriver. Å spille BDSP føles ut som å spille Diamond/Pearl bare med bedre grafikk. Det er jo ikke noen vits i å gjøre store forandringer på et spill som var et av de beste Pokemon spillene til DS. Storkoser meg så langt :)
 2. KOTOR til Switch og Pokemon Diamond og Pearl remakes, en god måned
 3. Endelig OOT på Switch! 🎉🎉 Håper Pokemon stadium 1 eller 2 blir inkludert i fremtiden. 🤞
 4. Man spiller kanskje ikke AAA spill på bussen, men på hytta, tur o.l. ? Jeg elsker Switch fordi du har tilgang til spillene dine uansett hvor du er. Hvis denne oppfører seg som en pc og gir deg mulighet til å installere alle spill du vil er jeg ihvertfall interessert.
 5. Håper denne kommer til/blir mulig å bestille til Norge etterhvert. Løser jo alt som er "galt" med Switch. Blir et dilemma dette her, vil du ha Nintendo spill, eller en god "Switch".
 6. Alle: gleder meg til Nintendo Switch Pro med bedre kraft og oppløsning kommer i 2021. Nintendo: her er samme Switch, men vi har inkludert en OLED skjerm. Jaja, logikk og Nintendo... Det er ikke verdt å betale 4000kr for denne når man allerede har en Switch. Håper Nintendo kan lage en Switch med bedre prosessor og oppløsning i 2022.
 7. Alt om nye Switch høres veldig bra ut. Bare den blir mulig å få tak i så blir jeg fornøyd. Årets julegave fra-til meg selv PS5 er jo umulig å få kjøpt om du ikke vil betale latterlige priser.
 8. Eneste skuffende er at det ikke blir 1080p i håndholdt modus . Men en kraftigere Switch med større skjerm, og bedre batteritid sier jeg uansett ikke nei takk til. Håper den blir lettere å få tak i enn PS5
 9. Oh yes. Old school DP med bedre grafikk. 🎉 I dag gjorde Gamefreak alt rett. En skikkelig remake (ikke noe Let's Go tull), og Legends som ser ut til å kunne bli det ultimate pokemon spillet. 🌞
 10. Gamefreak hvis dere har inkludert kamper mot andre trenere er dette det perfekte pokemon spillet. Ser helt fantastisk ut. So hyped 🎉🎉🥳
 11. Nintendo kombinert med god oppførsel, og/eller logikk har vel aldri vært noen selvfølge
 12. Ser veldig lovende ut, men det er jo alltid et spørsmål hvordan sluttproduktet blir. Dette må jo bli utrolig gøy å spille i VR.
×
×
 • Create New...