Gå til innhold

Jedi Jordal

Medlemmer
  • Innlegg

    519
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av Jedi Jordal

  1. Skuffende.. Hadde håpet at dette skulle bli bra. Hadde tenkt å kjøpe til Switch, men etter anmeldelsene å dømme er det nok lurt og vente til/om alle problemene blir løst.
  2. Dette ser lovende ut. Fuse ser kjempegøy ut å bruke Gleder meg masse til å bruke det for å lage våpen og fremkomstmidler.
  3. Bortsett fra Pokemon S//V DLC var dette den mest skuffende Pokemon Direct på lenge... Når skal de release Pokemon Stadium 1&2? Det ble jo annonsert i fjor høst at de ville komme til Switch. Hadde også vært fantastisk å få Pokemon Gen 1-3 på Switch.
  4. I know right! Målet helliger middelet, som jeg pleier å si. Så lenge spillopplevelsen jeg får er nais (er tross alt min egen subjektive opplevelse og komfort her i verden som er viktigst av alt), så bryr jeg meg ikke en døyt om hva bakgrunnen til spillet er. Om det å betale penger for et produkt gjør at jeg støtter en krig, barnearbeid, slaveri, you name it, det kan jeg nesten ikke ta noe som helst ansvar for. Jeg mener, skal jeg liksom velge bort en god spillopplevelse på grunn av politikk, moral og verdier? Nei, takke meg til. Spillopplevelsen må vurderes totalt isolert fra verden rundt. Spillopplevelsen som produkt er noe helt annerledes enn andre produkter. Spillopplevelsen er hellig. Jeg er hellig, og vet alltid best. Håper dette var ironisk ment?
  5. Ingen Pokemon spill i første runde, for en overraskelse... Håper de kommer etterhvert
  6. En fantastisk remake. Tro mot originalen bare gjort det enda bedre 😍
  7. Var redd dette var akkurat slik ja. Hvorfor har de fleste JRPG i dag en haug av meningsløse samtaler og løpe hit og dit oppdrag?
  8. Gleder meg noe vilt til Hogwarts Legacy! Alt alt for lenge siden siste spill i Harry Potter universitet.
  9. Vil heller at de utsetter spillet og at det blir bra enn at de lanserer et ikke ferdig produkt.
  10. Hvorfor ser alle karakterene ut som at de har røyket sokkene sine? Hvem har laget dette og tenkt at: jada vi går for dette?😂 Hater virkelig når spill tvinger deg på meningsløs ferd frem og tilbake på kartet. Bare repetisjon fordi utviklerne er late.
  11. Må innrømme at hvis GT7 på Psvr2 får god anmeldels kunne det alene være grunn nok til å kjøpe Psvr2. GT7 er det beste bilspillet og et av de beste spillene jeg noengang har spillt
  12. Om spillet ikke var klart for lansering burde Nintendo utsatt det. Men de ville sikkert ha det ut før jul så folk kjøper det i julegave. Fantastisk morsomt spill, håper bare Nintendo får fikset ytelsen etterhvert.
  13. Kan ikke vente på å spille Callisto Protocol på kvelden i et bekmørkt rom. 😍
  14. Savner "gamle" dager da man kjøpte et spill og fikk et ferdig utviklet spill som ikke trengte patcher, fixes osv. Gleder meg til Calisto Protocol uansett, men skulle ønske at DLC kun inneholdt mer historie/oppdrag og ikke slikt som døds animasjoner.
  15. Historien, utfordringer, pokemon, og opplevelsen av Scarlet/Violet er fantastisk! Åpen verden pokemon er pokemon slik jeg alltid har drømt om!
  16. Forskjellen er vel om tankegangen deres er: 1) Vi ønsker å ha et sted vi kan spille med andre jenter. Gutter er også ok og vi kan spille med dem på andre servere. Dette er som sagt tidligere det jeg tror tankegangen deres er. Eller 2) Alle gutter som spiller er idioter, vi vil ikke spille med dem, kun med jenter. Jeg synes ikke diskriminering er ok, samme hvor "bra" tankegangen bak er. At man dømmer noen utfra hvordan en annen/flere i samme gruppe oppfører seg blir aldri greit.
  17. Nå tror jeg ikke det er diskriminering av gutter som ligger bak dette initiativet, men dersom det var det kunne man vel ikke sagt at det var greit? Skjønner faktisk ikke at noen synes at diskriminering i noen tilfeller er greit. Det å forhåndsdømme og skjære alle personer i en religion/hudfarge/kjønn/osv over en kam blir aldri greit. Når det er sagt tror jeg initiativet her er at jenter vil ha en egen server så de kan spille med andre jenter, og det er bare flott En vakker dag slutter kanskje også gutter på nett og oppføre seg som idioter så jenter kan spille med gutter uten å få ekle kommentarer.
  18. Dette er et spill så flott at utviklerne lager det slik de vil. Folk blir altfor altfor altfor lett støtt for tiden. Klager bare for å klage.
  19. Sikkert ikke, men poenget mitt er likevel: Før kostet det ca 10-15 tusen å bygge gaming pc, med de nest beste/de beste komponentene. Nå koster dette fra 20 tusen og oppover. Det var altså ikke like mye du måtte gi i mellomlegg før for å ta steget fra PS ytelse til PC ytelse. For min del er det dessverre helt uaktuelt å være med på denne prisveksten. Å betale 10, 15, eller 20 tusen bare for et skjermkort, når man får en konsoll som leverer god grafikk og ytelse i spill til 6-8 tusen. Dersom andre synes at 15-20 tusen for et skjermkort er ok/rimelig å betale er det selvfølgelig helt ok.
  20. Gaming pc-en min tok turen til de evige jaktmarker for en kort stund siden. Vurderte å kjøpe ny, men med dagens priser gidder jeg rett og slett ikke lenger. Jeg hadde hatt råd til en ny, men når det er vesentlig billigere å kjøpe PS5 (til og med privat) ble det overgang fra Pc til PS. Prisen på gaming-pcer har rett og slett nådd et så avsindig nivå at det koster mye mer enn det smaker. Ja får kanskje litt dårligere grafikk på PS5 enn på en topp gaming-pc, men jeg betaler ikke 10-20 tusen for den forskjellen. Det er enorm forskjell, men det er helt legitimt å ikke være villig til å betale for forskjellen. Folk burde allikevel la være å feilinformere. Nå lar vel heldigvis de fleste PC-gamere seg ikke lure av konsollfansen uansett. Betegner meg på ingen måte som konsollfan, har hatt og kjøpt gaming pcer i nesten 20 år. Før var jeg villig til å betale for forskjellen i ytelse pga. at det ikke var dramatisk mye mer å betale for en gaming pc enn en PS. Men når 4090 starter på 22000, og 4080 på la oss si 15000, og PS5 koster 6500 i butikk (7-8 tusen privat), da blir matematikken og logikken ganske enkel for min del. Og enorm forskjell mellom PS og PC, må si at jeg er imponert over grafikken og ytelsen i spillene jeg så langt har spillt på PS5; AC Valhalla, FIFA 23, og GT7. Utelukker ikke at jeg kommer tilbake til PC igjen om prisene går tilbake på et fornuftig nivå.
×
×
  • Opprett ny...