Gå til innhold

Faen har skjedd med Call of duty?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sån serr spiller folk ennå COD?

Er så tragisk når det ene dårlige spillet etter det andre ramler ut av treyarch fabrikken.

 

Samme smørja som blir utgitt i ny drakt om og om igjen. Elsket MW2 og World at war, resten er rett og slett bare melkespill..

Ja helt utrolig. Folk spiller fortsatt Cod. Jeg har hørt rykter om at noen til å med spiller CS!. Bare fordi du ikke spiller et spill så betyr det ikke at alle andre ikke gjør det.

 

Men jeg liker måten du referer til mw2. For en del av oss andre føler at det er der det begynte å gå galt.. Men hyggelig å se at andre elsket det mer enn oss (det var jo tross alt bare et spill i den lange serien av cod spill)

Endret av Disconnected
Lenke til kommentar

Du har min tillatelse til å spille COD @Disconnected. Blir bare litt oppgitt over at det skal komme et nytt spill hvert år, ellers faen det er nå. Akkurat som om det står på en timeplan når neste spill skal bli utgitt. Er det hallveis på utførelsen så sendes det ut til butikkhyllene anyways, for de vet at fanboys kjøper det uansett.

 

MW2 var et jævla bra skytespill, er forsatt et av mine favoritt multiplayer spill. Det skal sies.

Beklager om jeg tråkket på noen med kommentaren min over.

Endret av SpongeFrog
Lenke til kommentar

MW2 bikket begeret for min del. Elendighet over hele linja, og en parodi på seg selv med ett killstreak system som var helt jævla grusomt. For å ikke glemme kartene, som sugde max svett pung. Men skal inrømme at Bad Company 2 betaen hadde gjort store inntrykk og at COD for meg var på vei ut...men MW2 står med Assassins Creed som tidenes skuffelse.

 

World at War for min del var bortimot het fantastisk, og etter hvert perfekt!

Endret av Mala
Lenke til kommentar

BO3 er det beste CoD-spillet til nå. Så det.

Syns fortsatt et Modern Warfare serien, da spesielt de to første var veldig solide spill. Likte godt Single playeren der også, selv om historien var en stor feit klisjé så var den godt fortalt og presentert. Mange gode øyeblikk fra de spillene.

Lenke til kommentar

Jeg startet på MW2, som sikkert de fleste andre her inne gjorde. MW2, BO1, MW3, BO2 gjorde at min kjærlighet til serien ble forsterket. Kjøpte også CoD 4 og WaW for å få samlingen komplett. Det angrer jeg ikke på. CoD 4 er genialt morsomt!

 

Når Ghosts kom ut, sank det litt. Det var ikke like morsomt lenger. Dessverre ble den følelsen forsterket når Advanced Warfare kom. Tenkte der og da at hvis framtids-tenkningen skulle fortsette, ville CoD miste det. Ingen av spillene har vært fryktelig dårlig, men CoD-serien er et klasseeksempel på at en serie som holder på så lenge kan gå i berg-og-dal-bane.

 

Men BO3 har gitt meg litt av gnisten tilbake. Selv om det fortsatt er i framtiden og mye funksjoner som ikke er så realistisk (selv om CoD ikke akkurat er realistisk fra før, men du tar hintet mitt ;) ), så har de nye mulighetene i BO3 gjort det slik at det er morsomt igjen.

 

Det er min tanke. Sikkert noen som er uenige med meg. :)

Lenke til kommentar

 

Muahahah!

 

Gameplaymessig ligger det lysår over resten av spillene. Historien suger, men det er tross alt et spill, og når gameplayet er såpass bra så er alt tilgitt. Litt som Halo 5. Historie som suger som faen, men for et fantastisk gameplay.

 

Å sprette veggimellom og fly opp og ned med alskens boosts og fjas er ikke min oppfattelse av bra gameplay. Fikk veldig "Titanfall" følelse, bare uten de teite robotene. SP startet ikke så aller verst, men ble helt vanvittig dårlig desto lengre uti campaign man kom.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Utrolig deilig å lese at jeg ikke er den eneste som føler det gikk nedover fra MW2! Jeg kjenner ingen som er enige i at COD har tapt seg, og er blitt "han sure fyren" i gruppa med spillende venner.

 

CoD4 og WaW dras heller frem enn noe annet. Spesielt på LAN, fordi vi kan sette opp egen lokal server - som fortsatt er tilgjengelig om nettet skulle droppe ut..

Lenke til kommentar

Det er in blant gamere å hate på COD-serien, men ærlig talt er dette for det meste barnslig sutring. Den grunnleggende skytemekanismen er stort sett forblitt den samme og det hadde vært idiotisk å endre på den, de nye tingene er tillegg som en kan velge å ikke bruke. Historiedelene har egentlig vært veldig varierte, men det er kun MW3, BLOPS2 og Ghost som har vært svake. MW2, WAW, BLOPS1 og AW har alle hatt relativt gode campaigns med fornuftig bruk av nyvinninger, nå storkoser jeg med BLOPS3 fordi jeg spiller på realistisk og historien er helt kurrant, iallefall ikke noe verre enn de fleste spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...