Gå til innhold

Mass Effect - Andromeda: Nyheter og diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+130498

Har fått spilt en 40min tid, landet på første planet og skutt noen aliens, og sitter igjen med noen positive og negative ting, men en ting er helt sikkert, her trengs det litt patching før alt er bare gull og grønne skoger. For å ta det positive først, det mikroskopiske jeg har sett av storyen så langt er ok, våpen mekanismen er grei og grafikken er flott takket frostbyte motoren de kjører. Ulempene kommer av frostbyte motoren, som EA har bygd opp og stadig utvidet de siste årene med det resultatet at studioer som Bioware sliter med å få staket ut en kurs på hvor de vil med enkelte aspekter. Karakteren min sine bevegelser minner mest om en spiller man styrer i FIFA, han er rå til dribling etc, men ser bare teit ut der han løper litt hjulbent :p Enkelte ansikter er ikke overdrevet gode, spesielt karakteren din. Jeg har laget en custom, så er usikker på om det har noe å si, men tidvis så ser det bare latterlig ut :( Stemmene er gode, og valgene man kan ta er ok ut av det jeg har fått prøvd til nå. Ellers så er jo en vesentlig del av aspekteret utforskning, så får jo se hvor langt vi kan ta den biten av spillet.

Lenke til kommentar

Spillet blir nærmest slakta av PCgamer samt flere streamere og andre folk som har spilt det. Skal prøve litt selv snart, men ærlig talt akkurat som forventet at det desverre ikke er et godt gjennomført spill.

Virket som 2 av PC Gamer folka likte det veldig godt, de som hadde spilt forbi de første timene. Skal ikke si at dette ser bra ut, for det ser faktisk ganske katastrofalt ut fra mange første inntrykk der ute. Blir spennende å se hva som skjer den neste uka med tanke på anmeldelser osv. Starter å spille nå selv, fikk ikke sove. Får se hva som skjer.

Lenke til kommentar

 

Spillet blir nærmest slakta av PCgamer samt flere streamere og andre folk som har spilt det. Skal prøve litt selv snart, men ærlig talt akkurat som forventet at det desverre ikke er et godt gjennomført spill.

Virket som 2 av PC Gamer folka likte det veldig godt, de som hadde spilt forbi de første timene. Skal ikke si at dette ser bra ut, for det ser faktisk ganske katastrofalt ut fra mange første inntrykk der ute. Blir spennende å se hva som skjer den neste uka med tanke på anmeldelser osv. Starter å spille nå selv, fikk ikke sove. Får se hva som skjer.
Spilte litt selv. Character creatoren er iallefall katastrofalt dårlig. Du kan bare velge mellom noen custom presets og av de er det lite du egentlig kan endre på. Merkelig mangel på hvite fjes å velge imellom også. Er faktisk ingen nesten. Ble semi fornøyd med min Ryder, men han ligner jo enda på preseten jeg jobba utifra.
Lenke til kommentar

Da har man spillt igjennom til dit man stopper i storyen. (Origin sier "mindre enn 4 timer igjen", så ca 6 timer SP + 3 runder multiplayer testet ~ 1 time.)

 

Først: er helt enig med elendig character creation, både fra begrenset valg med Presets og sliders. Slik Quakecry nevnte var det dårlig med hvite personer i presets (9 stk), var vel: 2 hvite, 4 mørkhudet og 3 asian. Sliderne gjør minimalt, så 2 som velger samme preset blir 90% lik vil jeg si.) *Valgte preset 3 her og lot Sara beholde default - prøvde å ta screenshots, men får/fikk bare svarte bilder? (EA/Origin som messer opp?) 

 

Story: For min del har den vært grei/underholdende foreløpig, den første/nye "onde" rasen er ikke så veldig skremmende akkurat da, så syns spillet legger mer fokus på exploration (litt bra, men går også utover storyen litt).

Gameplay: Mixed-bag - Kun 3 powers syns jeg var veldig merkbart og kjipt... men responsen og skytingen var veldig bra. Bedre enn de forrige syns jeg, kanskje jeg går mer i Soldier-treet enn har gjort tidligere. :p Jeg syns kanskje det ble litt for mye "scanning" i exploration "modus", kan likså godt gå rundt med scannern oppe hele tida... enkelte ting syns jeg kanskje kunne blitt scanna automatisk.

 

Kontrollene tok litt tid å vende seg til, squad movement/orders er blitt flytta til Z/C fra Q/E, kan keybinde, men da må man endre på alle andre også... 

Jeg har ihvertfall inntrykk at de skrudde ned health'n til fiendene og heller skrudde opp antallet for de detter ganske fort ned.

Bilen var virkelig morro syns jeg, hadde ett par nifty features, gleder meg til å kjøre rundt med den på flere planeter.

 

Ytelse: Jeg håper de tighter opp spillet litt, ikke nødvendigvis bugs, men jeg kunne ha 60fps med noen dips ned til 50 i over 1 time, også plutselig datt det ned til 30 og opp til 45max over en periode. Spesielt ingame cutscenes, om en cutscene hadde en eksplosjon datt jeg faktisk ned under 20 i 2 sekund. Basically veldig inconsistant... [email protected] / GTX 780Ti - 1080P Ultra settings. (Spillet ser helt nydelig ut btw)

 

Det er fullt mulig jeg må ned til high settings, men krysse fingra for litt mer optimalisering.

*Edit: Screenshots funket i windowed borderless, men ikke fullscreen.

Random screenshots:

 

 

post-104567-0-30005300-1489659245_thumb.jpg

post-104567-0-48188700-1489659252_thumb.jpg

post-104567-0-59546500-1489659266_thumb.jpg

post-104567-0-50985600-1489659274_thumb.jpg

 

 

Endret av Kenichi-san
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Da har jeg tikket inn mine 10 timer  :hm: . Uavhengig av hva andre syns må jeg si at all min skepsis til spillet er fullstendig borte, det ser ut som mass effect, føles som mass effect og jeg elsker kamp systemet! Mye mer involverende og intenst enn i de 3 forge spillene, jeg var svært skeptisk til at de kuttet ut freeze time systemet fra de andre men nå syns jeg faktisk det gir noe ekstra til combaten da det blir så mye mer intenst. Skal siest at jeg kjørte gjennom den orginale mass effect trilogien rett før jeg startet dette å en refleks jeg ikke helt klarer å shake av meg er å klikke space for å ta cover... Når den i dette spillet kaster deg rett opp i luften er det noe upraktisk når intensjonen var å ta cover  :ninja: . 

 

Historien liker jeg godt så langt uten å gå for mye i detalj på den mtp. spoilers men jeg elsker feelen og måten den er bygd opp så langt.

 

Når det komme til det tekniske er det herlig å se at 21:9 oppløsninger fungerer rett ut av boksen og skalerer skikkelig (noe det overhode ikke gjør i ME1-3). Grafikkmotoren gjør en strålende jobb, fantastisk morro å se salarians, turians, krogans og asari modellene med såpass god grafikk som en får levert her. Miljøene er og helt fantastisk nydlige. Spillet kjører og svært bra på Ultra 3440x1440 helt fram til en kommer til eos hvor jeg går fra stabil 60-70 FPS (Titan X maxwell SLI, Intel 5960X ) ned til 30-40 FPS. Men med tanke på at det ikke er lansert noen driver update fra nvidia som er optimalisert for spillet samt ingen SLI profil må jeg likevel si meg fornøyd. Ansikts animasjonene til menneskene og asari er ikke all verden, men det har det sliksett ikke vært tidligere heller så det plager meg virkelig ikke så mye, på andre aliens syns jeg de har fått det til bra, men er nok og noe enklere å få til. 

 

Det inntrykket jeg sitter igjen med er nok at fans av serien og bioware virkelig ikke trenger å være veldig bekymret, det er fortsatt mass effect og ett bioware spill på godt og vondt :) . At somme anmeldere ikke er imponert velger jeg vertfall å gi en blanke i, bioware spill har og vil nok alltid ha en tendens til å være litt trege i starten så jeg har vertfall stor tro på at spillet kommer til å ta seg opp mye selv om jeg allrede er imponert av hva de har fått til.

Endret av Evil-Duck
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Flott, akkurat det jeg trenkte å høre/lese:-) Ikke det, fint med negative kommentarer om det er substans i det for all del, men når anmelder i nevnte Rockpapershotgun kaller sine craftede våpen poo poo gun o.l, så sier det meg noe om innstillingen anmelder har som utgangspunkt for testen...

 

Ang 21:9 og ME3, det fungerte perfekt dersom du lot GFE sette Optimale innstillinger, dvs, cutscenes var 16:9 med svarte sidebars og menyene var litt så som så, men om du visste hvor knappene var på bunnen så var ikke det et stort problem:-) Dette var 2560x1080p riktignok, mulig det er annerledes i 3440x1440.

 

Elsket nr 1, nr 2 var ok, hatet i utgangspunktet nr 3 men straks ferdig med det nå 5 år etter forrige forsøk, og må innrømme jeg tok feil:-) Ikke på ME1 nivå ,men vel verdt gjennomspillingen om ikke annet..

 

Gleder med til Andromeda

Endret av BioNor
Lenke til kommentar

 

lol bra start for meg. Fyrer spillet og blir sittende med et lite svart vindu. Ikke en dritt skjer :p

Med andre spill som bruker Frostbite så har jeg fått svart bilde når programmer som Teamviewer og lignende kjører i bakgrunnen. :)

 

 

Sjekka litt rundt det nå¨da det ble for seint i går. Ser ut til at Corsair utility softwaren kan være problemet. Teste når jeg kommer hjem.

Lenke til kommentar

Har ikke spilt ferdig mine 10 timer enda, men jeg må si at jeg liker det ganske godt så langt. Noe av manuset virker som det ikke ble skrevet av Bioware ansatte, skal ikke nekte for det. Den første timen var litt rar og oppleve, med tanke på manus. Etter det plukket det seg veldig opp og har hatt det utrolig gøy så langt.

 

De fleste første inntrykkene jeg har lest på det uoffisielle Bioware forumet er også bra. Får se til uka når det kommer ut hva mottagelsen blir.

Lenke til kommentar

Når jeg spiller Mass Effect Andromeda, så kjører jeg spillet i 1440p med alt på ultra i ca. 100-70 fps i snitt (Alt virker veldig smooth) og ser rimelig greit ut, helt til jeg kommer til EOS. Da dropper spillet ned til 13-19 fps for ingen grunn i det hele tatt og blir fullstendig uspillbart for meg. Fatter ikke hva det  er som gjør det. Det begynner med at cutscenen en får før en lander der dropper ned i 30-40s i fps, før romskipet lander og spillet blir helt uspillbart for meg.

 

Jeg har 2 x GTX 1080s i SLI (Begge overklokket til en stabil 2100, men jeg vet at spillet foreløpig ikke støtter SLI og kjører kun på den ene 1080'en), I7 6700k og 32 GB ram, så det skulle ikke være noen grunn til at dette skjer. Noen som har vært borti det samme? Fryktelig irriterende. Jeg vet de har en "day 1" patch de er tilbakeholden med til spillets release, men likevel.

 

Det er fryktelig merkelig, siden det ikke er noen grunn til at EOS skulle være helt fucket opp, når resten av spillet + multiplayren er helt smooth.

Endret av SAS1984
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...