Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Sterkt uenig, jeg mener at FIFA skal være gøy og ikke en "lidelse". Det er ikke særlig gøy å slite med alt man skal foreta seg. Motstanderne trøbler også fælt. Både ballkontroll og pasninger må patches.

 

Jeg hadde en pause fram til FIFA 12, og fra 12 til 16 synes jeg at 16 er det dårligste spillet. Heller langskuddene på FIFA 12 (også vært et problem på de andre spillene, men FIFA 12 var verst der) enn dette.

 

Har startet bra i både pro clubs og ultimate team, men jeg er mer opptatt av å ha det gøy enn det å vinne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Amen til han over.

 

Jo det skal være en "lidelse", man skal ha litt utfordring, det er bare gøy!

 

Enig ang pasninger, det er litt " meh" til tider og utider.

 

Skal man ha det gøy og ha det lett får man spille offline på amatør med sliders justert.

 

Eller spille FIFA 15, hvor ting allerede er ganske bra justert. FIFA skal ikke være for vanskelig, men gode spillere skal som regel slå dårlige spillere, som er tilfelle på FIFA 15.

 

FIFA 12 og 13 var kanskje litt for lett, og så var 14 og 15 helt ok etter litt tilvenning på 14 (var jo en stor overgang fra 13 til 14). FIFA 16 tviler jeg på at jeg noen gang vil mene at er bra, med mindre vi får noen patcher av betydning.

Lenke til kommentar

 

Jeg er så driiiiiita lei de ustabile serverne som gjør at jeg aldri klarer å få opp DNF multiplieren min... hver fjerde-femte kamp blir det DC, mister tilkobling til server, og DNF på meg - av en eller annen grunn... Samme om jeg leder eller ei. Har open nat, dønn stabil fiberlinje fra Altibox, kablet tilkobling og aldri noe problemer ellers - kun med Fifa. Hvert. Jæ..la. År.

En av grunnene til jeg ga opp 15 ifjor..Drittlei de ræva serverne, hadde håpet på at det skulle være bedre i år, men blir nok like ille når alle har fått tak i spillet. Ps4??

 

Xbox One her. Multiplikatoren min ligger på rundt 0.5, har slitt med den i flere år nå ettersom det skjer hver gang... Og den videreføres til nytt spill også :/

Lenke til kommentar

Gerrard er ratet til 84. Opp 2 overall fra ifjor. Det synes jeg er rimelig urealistisk, mtp han spiller i en dårligere liga, alder, og forrige sesongs innsats. EA prøver å bite seg fast i MLS ser det ut som..

 

Så sant. Kunne vært 81 eller noe. Men husk på at han har gått fra CDM til CM.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Syntes dette har vært det beste hittil, med tanke på hvordan de har klart å leve opp til forventningene mine, nå er endelig keeperne der de skal være, ikke bare at du kan løpe til siden for dem å plassere ballen i mål.

 

Sikkert mange av de som hater såkalte "pacewhores" som kan bli irritert på meg nå, men syntes ikke de har taklet pacen i år, den har blitt alt for nerfet, at Terry kan holde seg mot messi, ronaldo etc. blir alt for dumt for meg, da kan du like gjerne la en som har 10 i styrke, være like sterk som en som har 82.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...