Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For meg er det aldri noe problem å bytte til riktig spiller. Trenger ikke å bruke høyrespaken engang.

 

Mistet nettforbindelsen tidligere i kveld, som jeg antar at en motstander var skyld i. Jeg ledet og ville høyst sannsynlig vunnet. Så han pauset kampen, og sekunder senere... Dc. Det må være det stusseligste man kan gjøre.

 

Da ble det faktisk career mode siden jeg ikke kom meg på nett igjen. Rubin Kazan på legendary. Ganske lett å forsvare, men altfor vanskelig å score. Plutselig kommer det et sykt langskudd eller et kjempeinnlegg som de scorer på. Bare ga meg på 2-1-2, og gadd ikke å lagre.

 

Tenkte å kjøpe Orsic som spilte for en koreaklubb. Der tjente han 3.000. Hos meg skulle han ha 45.000. Flott. Prøvde meg gradvis oppover, men han var fast bestemt på at han skulle ha 45.000. Ti ganger så mye som han tjente i koreaklubben var ikke nok.

Lenke til kommentar

En motstander har skyld i? Fatter ikke det der. Er i 1.div i alle moduser, har hundrevis av millioner kamper online i år også og aldri blir jeg rammet av slikt. Sykt merkelig at enkelte ofte blir det!

 

Opplever ofte at folk går ut av matchen når de taper fortjent, men mest ufortjent, men det er ikke noe spesielt eller unikt med det.

Lenke til kommentar

Jeg vet jo ikke, jeg bare antar. Det jeg vet er at det har vært mulig å sørge for at motstanderen dc på andre FIFA-spill (men leste noe om at dette er en svakhet hos Sony), og det overrasker meg ikke om det fortsatt er mulig.

 

Opplever ikke dette ofte. Faktisk oftest i pro clubs, i drop-ins, og bare noen få ganger i ultimate team.

 

Er en del juks der ute. Aner ikke hva de får ut av det. De vinner eller unngår å tape, men vet innerst inne at de skulle tapt. På FIFA 15 var det flere klubber i pro clubs som lammet spilleren din. High pressure glitch eller noe. En araberklubb jukset fælt, og var vel topp 5 i hvert fall på leaderboards.

 

Og så har vi lag-switch-beskyldninger (selv blitt beskyldt for å bruke det, men vet ingenting om hva slags utstyr man trenger eller hvordan det fungerer). Er garantert noen som bruker slikt utstyr, programvare eller hva det er. Hender for eksempel at forbindelsen plutselig blir skrekkelig dårlig når man får straffe, helt ut av det blå.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Trenger ikke lag switch heller. Er bare å sette på nedlasting av et eller annet. I tillegg har veldig mange dårlig nett slik at om man har noen som strømmet Netflix o.l. så vil FIFA hakke. Ikke alt er juks med mening. 

 

Så lenge folk flest har dårlig internett så vil slike ting skje. Blir bedre den dagen hvor folk iallfall sitter på minst 100 mbit.

Lenke til kommentar

Godt mulig at det er effektivt å sette på en nedlasting. Har ikke testet det ut for å si det sånn. Er sikkert mange som ikke tenker seg om, og bruker kapasitet på andre ting enn FIFA samtidig, når de har dårlig nett, og dermed ødelegger kamper. Men når det først begynner å hakke akkurat da du fikk straffe, og forbindelsen er helt fin igjen rett etterpå...

 

Pro clubs er så dødt i år. Opprettet en ny klubb og prøvde å rekruttere, men folk gidder rett og slett ikke. Vant de fire første kampene, men likevel er det mangel på interesse.

 

En jeg snakket litt med begynte å spørre om overall rating på spillerne, selv om vi hadde 4-0-0. Da kunne vi like gjerne vært 80 rated (jeg var 88) hele gjengen, bare vi spiller bra og vinner.

 

Spilte nettopp en drop-in. Fikk 6.6, som ble oppjustert til 6.9 (tydeligvis vanskelig å patch'e...). Så ser jeg stolpene på statistics etter kampen, og da fikk jeg visst noe mellom 5.5 og 5.8, hvis jeg ser riktig. Gøy.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Fra EA sin hjemmeside:

 

"To celebrate their accomplishments, we will release special blue In-Form Player Items in FIFA Ultimate Team™ as part of our FUT Team of the Year. These rare items will only be available in packs for a limited time, with the Goalkeeper and Defenders available on January 11, with Midfielders and Forwards following later in the week."

 

Står ikke noe om tidspunkt, men å følge med på EA sin Twitter er sikkert ikke så dumt.

Lenke til kommentar

Jeg satt meg ned i går for å ta noen kamper, og hva skjer på stillingen 1-1? Jo, min keeper Julio Cesar snubler helt upresset når jeg skal til å sende en langpasning avgårde.... tapte forøvrig kampen 2-1.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DfqbJG8lzl0

 

Til tider har spillerne mine evnen til å løpe og pasningene sitter. Men av og til er de brutt ned kollektivt, de løper ikke, mottak som hester kan gjøre bedre og andre syke tabber...

 

Kanskje det er bedre på Seasons?  :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...