Gå til innhold

Kamptråd: Manchester City - Arsenal


Anbefalte innlegg

Manchester City-Arsenal

Kampen vises på TV2 Sport Premium/Sky Sports

Dommer: Mike Dean...

Søndag kl.17

 

L0tY0qK.jpg

 

Det er duket for storkamp søndag 18.januar med regjerende seriemestere Manchester City mot regjerende FA cup-vinnere Arsenal klokken 5. Manchester City og Arsenal har allerede spilt to ganger mot hverandre denne sesongen, både i Community Shield og på Emirates i ligaen. Arsenal vant mot et svekket Man City lag 3-0 i Community Shield, mens på Emirates delte de poengene.

 

Manchester City:

Manchester City er i veldig bra form, og har ikke tapt i ligaen siden 25.oktober. Har derimot hatt en tendens de siste rundene i å slippe inn enkle og billige mål mot dårligere motstand(2-2 mot Burnley etter å ha ledet 2-0). Det som derimot kan glede Man City-fans er David Silva sitt storspill den siste tiden, og har 4 mål og 2 assist i tillegg til glitrende spill, på sine 5 siste kamper.

 

Skademessig er Man City på bedringens vei, og det er kun Wilfried Boný, Yaya Touré og Samir Nasri samt en tvilsom Džeko som er ute med skade/borte på landslagsoppdrag. Stjernespillerne Agüero og Kompany er tilbake fra skade og begge starter sannsynligvis.

 

Lagoppstilling:

Joe Hart

Zabaleta-Demichelis-Kompany-Clichy

Fernandinho-Fernando

Navas-Silva-Milner

Agüero

Benk: Caballero, Mangala, Sagna, Kolarov, Lampard, Jovetic, Dzeko

 

Arsenal:

Arsenal har visst bedring i det siste, og leverte blant de beste kampene de har spilt på veldig lenge sist mot Stoke med, i følge Pellegrini, Premier Leagues beste spiller Sánchez i storform. Tapte mot Southampton på 1.nyttårsdag, men har plukket poeng jevnt og trutt den siste måneden. Sánchez er mannen å passe opp for, og står med imponerende 12 mål og 7 assist denne sesongen.

 

Arsenal er som Man City på bedringens vei i forhold til skader, og Theo Walcott, Aaron Ramsey og Mesut Özil er alle tilbake fra skader og kommer nok til å være involvert. Førstevalg på høyreback Debuchy ble dessverre skadet mot Stoke, og må belage seg med 3 måneder på sidelinjen. Ellers så er Welbeck, Wilshere, Arteta, Diaby og Gnabry alle ute

Lagoppstilling:

Ospina

Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal
Ramsey,Coquelin
Sánchez, Cazorla, Oxlade-Chamberlain
Giroud

Benk: Szczesny, Gibbs, Chambers, Flamini, Rosický, Özil, Walcott

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner at jeg gleder meg nå! Først og fremst håper jeg på en underholdende kamp, gjerne 4-5 mål, men det er viktig for Man Utd at City stikker av med seieren til slutt.

 

Gøy at Aguero er tilbake. Håper han er frisk nok til å starte kampen.

 

Ja, nei og nei.

Endret av Emils.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...