Gå til innhold

FM15 - Generell diskusjon rundt/ om Football Manager 2015


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pressekonferanser synes jeg er såpass brutalt kjedelig at "sosiale ferdigheter" er det viktigste jeg ser etter hos en assistent manager. En assistent manager svarer veldig ofte "riktigere" på spørsmålene enn det jeg gjør når jeg bare stresser igjennom spørsmålene. Greit at de lover større variasjon i spørsmålene, men etter en måned i spillet tipper jeg man allerede har sett 90% av de, og da er jeg allerede dritlei!

 

Men ellers er det MYE annet som virker interessant med denne versjonen. Ny kampmotor, menyoppsettet med "stolpen" på venstre side, muligheten til å definere hva slags manager du er, og nytt speidersystem (som var veldig på tide).

 

Nå befinner jeg meg i det årlige, kjedelig vakum mellom to utgaver av FM, og det gjør at jeg ikke gidder å spille FM14, fordi jeg vet at den saven jeg driver med, vil bli kassert om en måneds tid.

Endret av funchenstein
Lenke til kommentar

Noen har som har fordypt seg i taktikkeri på FM? Min erfaring er at om man prøver å tenke litt utenfor boksen, så straffes man hardt. Jeg har lenge ønsket å spille en variant av 3-4-3 eller 3-5-2, men det gikk aldri bra. Nå har lag i den virkelige verden begynt å spille slik i stadig større grad, og da regner jeg med at det skal være større aksept for det av kampmotoren.

 

Har noen en formening om hvorvidt dette kan funke?

 

Keeper: Sweeper Keeper

 

Forsvar: CB (def) - Libero (Support) - CB (def)

 

DM: Complete Wing Back (Attack) - - - Complete Wing Back (Attack)

 

Mid; Ball Winning Midfielder (Support) - Box To Box midfielder (Support)

 

AM: Attacking Midfielder (Attack) - Shadow Striker (Attack)

 

Striker: False Nine (Support)

 

Høyt press, direkte spill, høyt tempo.

 

 

 

Dette er en formasjon jeg har lyst å prøve i et game med noen kompiser (og som jeg kunne tenkt meg å se Spurs prøve irl). Tanken er man har en offensiv trio hvor spissen først og fremst er den kreative, som dropper i mellomrom for å få ball, hvorfra han kan spille fri lagkamerater. Attacking Midfielder skal bistå med offensiv bevegelse, og hjelpe til med det kreative arbeidet, mens Shadow Striker skal stå for målfarlige bevegelser. Når wingbackene kommer fremover skal det være tre-fire mann i boks (False Nine, Shadow Striker, Attacking Midfielder, Box-to-box Midfielder), samt et par utenfor (motsatt wingback, ball winning midfielder). Defensivt skal libero operere i mellomrom mellom midtbane og forsvar nåår vi er på offensiven, og stabilisere midtbanen, mens han defensivt faller ned som sikringsspiller.

 

Vil det bli for offensivt, eller kan det la seg gjøre?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...