Gå til innhold

FM15 - Generell diskusjon rundt/ om Football Manager 2015


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte in game editor for å teste hva den egentlig gjør. (30 kr er ingenting :p) men finner den ingenplasser. er jeg blind? :p

 

S7KPvjc.png

 

Edit: Og nei bruker ikkje editoren for juks! :p Kjøpte den får brukte den når eg lagte Ødegaard, men fekk jo nesten aldri brukt den siden Ødegaard kom offisielt dagen etter.. Jaja, bare 30kr :p

Endret av Arsenal93
Lenke til kommentar

Jeg gir de en sjanse! Dritt lei av å ha rykket opp med Norwich, og ustabiliteten som medfølger i PL. Hele laget klager, tross en solid femte plass etter 15 spilte kamper (!)

Opplevde det samme med United etter å ha vunnet ligaen. Lå på 13. plass etter 5 kamper og flere spillere klaget og ville ha private samtaler om fremtiden.

Det var til og med en som mente at taktikken måte endres siden den tydeligvis ikke passet spillerne. Det verste er at den var ganske lik den som jeg brukte i gullsesongen.

Problemet var jo heller ikke taktikken, men spillerne, var jo uendelig med sløsing hver eneste kamp. Kan ikke si at jeg hadde hell med dommerne heller.

Høye forventninger i United selvfølgelig, men kjenner man til historikken til klubben så har tid og kontinuitet brakt mye suksess. Må heller ikke glemme at vi endte på 7. plassen sesongen før jeg tok over...

 

Nå skal jeg spille ferdig ihvertfall denne sesongen og forhåpentligvis vinne CL og dermed lage en ny save med en middels stor klubb. Avhenger litt av når neste patch kommer.

Lenke til kommentar

Noen som har noen råd mot det å slippe inn mål på dødball? Sliter ofte med dette problemet, ettersom jeg kan spille nesten en hel kamp uten noe skudd mot mitt eget mål, så får de en sjanse på corner eller lignende som de scorer på. Er for øvrig ikke bare cornere, men også frispark og innlegg generelt jeg sliter med.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...