Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bethesda has been teasing the announcement since yesterday and, on a stream today, Bethesda Game Studios director Todd Howard appeared to introduce the game, and explained that there would be more at E3.

 

It's not yet clear what kind of game Fallout 76 will be, or which of Bethesda's studios has been involved in developing it.

The titular Vault 76 has previously been mentioned but never seen in previous Fallout games. A "control vault" containing 500 occupants, living in Vault 76 doesn't appear to involve the cruel experiments most Vaults in the series have been known for.

 

It's also not clear where Vault 76 is located, but the song used in the teaser, "Take Me Home Country Roads" does include the phrase "West Virginia", which could be a clue.

 

http://www.ign.com/articles/2018/05/30/fallout-76-announced

 

Interessant. At det ble presentert av Todd Howard selv betyr at dette er offisielt, og ikke en av de evige falske teaserne vi hadde fra Fallout 4. Nøyaktig hvor det er satt er vanskelig å si, men både Shenandoa River og Blue Ridge Mountains er nevnt i sangen. Vil tro det er det i det området et sted. 

 

The Vault-Tec terminal in the Citadel lists Vault 76 as a "control" vault, with 500 occupants. The vault was designed to open 20 years after a nuclear war, and was among the seventeen known control vaults, meaning that it was used as a baseline to compare to experimental vaults. It is also mentioned in one of the alien captive recorded logs (no.13) recorded by Giles Wolstencroft, a Vault-Tec official who was abducted while inspecting the vault's construction site. In Fallout 4, the newsreader in the prologue mentions Vault 76 debuting in 2076 in honor of America's tercentenary when discussing Vault-Tec's plans to expand.

 

http://fallout.wikia.com/wiki/Vault_76

 

Vi har hatt aliens helt fra Fallout 1, og Vault 76 ble nevnt i Fallout 3 og DLCen Mothership Zeta, som foregikk i et romskip. Jeg vil tro det er sterk sjanse for at aliens dukker opp i Fallout 76 i en eller annen form. Kanskje vi til og med for spille en? Det hadde vært tøft, men er lite sannsynlig.

Lenke til kommentar

En fyr som lekket Fallout 76 navnet og hva spillet handlet om nevnte også at MS skal vise nytt Gears, Forza Horizon 4, Halo og Sunset Overdrive 2 på E3 i år. Utenom det så kom det ikke til å være en veldig spennende E3. Får håpe han tar feil :p

Lenke til kommentar

Sunset Overdrive falt ikke i smak her altså, var i grunn ekstremt kjedelig så ble vel bare en 5-6 timer i det.

Ellers er jeg spent på det neste Halo. Husker jo ikke en dritt nærmest av Halo 5,så det var jo tydeligvis veldig forglemmelig :p Nytt GeOW kommer vel neppe som ett sjokk, men jeg likte faktisk det forrige bedre enn forventet så jeg takker ikke nei til mer der for å væra ærlig.

 

 

Ellers for vi jo se om Fallout blir noe base bygging online piss, så da utgår jo det spillet med én gang for min del.

Endret av Mala
Lenke til kommentar

Så vidt jeg vet har vi aldri fått et Sunset Overdrive 2 ennå fordi ingen vet helt hvem som eier lisensen. Det er utviklet av Insomniac, men de lager stort sett bare spill til Playstation. Det neste de jobber med er Spider-man, og kommer kun til PS4. Men Sunset Overdrive var gitt ut av Microsoft. Er nok en del rot der. Men Insomniac er som sagt opptatt med Spider-man, så tviler på at de vil annonsere Sunset Overdrive 2 med det første. Da er det større sjanse for at vi får et SO2 fra noen andre. Er ikke helt sikker på om jeg er så interessert i det.

 

Angående selve E3 har det kommet litt for mange annonseringer så langt for min smak, men tror nok vi får en del overraskelser likevel. Det gjør vi jo bestandig. :)

Lenke til kommentar

Falt ikke i smak her heller, men jeg har bare 2 timer spilt eller noe så det kan jo hende det hadde vokst på meg etter hvert. Mulig jeg fyrer det opp igjen i fremtiden hvis det blir play anywhere.

 

Halo tar jeg glatt når som helst selv om 5eren sin singleplayer sugde. Multiplayeren er lett den beste i serien. Men kan MS vær så snill hente tilbake Martin O'Donnell så serien hadde fått bra musikk igjen så hadde det vært en høydare for min del.

 

Jeg ble aldri bitt av GoW basillen å synes de har vært middels hele veien så om de ikke har planer om å ta serien i en drastisk ny retning så driter jeg i om den dør ut permanent.

 

Noen byggespill er knall å jeg brukte mer tid enn jeg hadde trodd jeg skulle på hovedbasen min i Fallout 4 selv om det var skuffende lite man kunne gjøre der uten mods. Har forøvrig 626 timer played i Starbound hvor mesteparten har gått med på bygging :p

 

Grunnen til at Sunset Overdrive bare kom på Xone var jo fordi Microsoft lot Insomniac beholde rettighetene til IPen noe Sony ikke ville gå med på, så det er vel ikke noe forvirring rundt hvem som eier lisensen i det tilfellet

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Sunset Overdrive falt ikke i smak her altså, var i grunn ekstremt kjedelig så ble vel bare en 5-6 timer i det.

Ellers er jeg spent på det neste Halo. Husker jo ikke en dritt nærmest av Halo 5,så det var jo tydeligvis veldig forglemmelig :p Nytt GeOW kommer vel neppe som ett sjokk, men jeg likte faktisk det forrige bedre enn forventet så jeg takker ikke nei til mer der for å væra ærlig.

 

 

Ellers for vi jo se om Fallout blir noe base bygging online piss, så da utgår jo det spillet med én gang for min del.

Neste Halo mååååå bli i VR. :green:

Lenke til kommentar

Husker godt da jeg fikk min første mobil. Lenge etter fikk jeg en som kunne sende tekstmeldinger. Spol frem et godt stykke, og jeg satt med en mobil med fargeskjerm. DET var stort, det. Faen, jeg føler meg gammel... :blush::roll:

Nokia 3510 var the shit back in the days. Egentlig sprøtt å tenke tilbake på hvordan det var.

Lenke til kommentar

Husker jeg stolt kom på skolen med en Nokia 3310 mens alle de andre taperne kun satt der med sine gamle Nokia 5110 enda og surmulte :p  Kjøpte den telefonen på Kiwi av alle plasser til 999kr med kontantkort, som var ett jævla bra tilbud på den tiden.

 

En kompis kjøpte 3510 dagen etter konfirmasjonen vår men husker ingen var imponerte over den. Det var jo bare en clusterfuck av farger og pixler og de fleste mente at svart hvitt så bedre ut.

 

Nokia 3650 ble vel sluppet samme år og kostet en god del mer, men var vel først disse telefonene folk virkelig begynte bli imponerte over bildekvaliteten på både skjermen og kameraet. Dette er 16år siden... fy faen.

Lenke til kommentar

Ja det var skikkelig forbedring fra de gamle squishy gummiknappene på de eldre modellene. Jeg savner tastatur på mobiler generelt da det er helt jævlig trøblete å skrive på touch og jeg bruker sånn 10 ganger lengre tid på å skrive melding nå i dag enn jeg gjorde for noen år siden med min Xperia Mini Pro som hadde full qwerty-tastatur.

 

 

Men tilbake på spill. Vampyr får greie reviews så langt og ser ut til å ligge på en sterk 7-er på metacritic og en 8+ fra users. Tenkte jeg skulle kaste inn en bestilling på cdkeys men nå har de jo seff økt prisen littegrann.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Liker i hvert fall de drøye 3 timene jeg har spilt av Vampyr veldig godt! Tror nok de fleste bør gå inn med en tanke om at det er et AA spill eller lavere, kunne nok vært plassert i B-spill kategorien under tidligere generasjoner. Men jeg er totalt sucker for vampyrer og 1800-tidlig 1900 talls London så har definitivt falt i smak hos meg :p

Lenke til kommentar

GameReator er nok ikke helt fornøyde. De aller fleste der gir det 6/10. Eneste unntak er Finland, som gav det 8/10, og Norge, som gav det 5/10.

 

https://www.gamereactor.eu/reviews/668953/Vampyr/

 

iGN på sin side gav det 7/10.

 

http://www.ign.com/articles/2018/06/04/vampyr-review

 

Dette og metacritic sier meg at det kan virke som et bra spill, men som ikke når helt opp. Men smaken er jo som baken, så jeg må nok pent teste det selv før jeg bestemmer meg for om jeg liker det eller ikke. Men det blir nok ikke med det første. Har for mye annet å spille, og vi så en antydning til sol her i dag. Bare noen minutter, men det er da noe. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...