Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har også jeg fått prøvd litt på iphone 6 og 6+.. En ting er sikkert, 6+ var gigantisk! Jeg hadde ikke forventet at den skulle være SÅ stor! Men jammen var skjermen fin å se på! Så likevel blir det nok den jeg går for. Det var litt vanskelig å få et godt grep både på 6 og 6+ da begge er ganske så store og tynne (men det var selvfølgelig lettere med 6 da denne er litt mindre). For de som er usikre om de skal ha 6 eller 6+, så anbefaler jeg på det sterkeste at de prøver dem først i butikken! Men ellers, er begge en kjempe telefon altså!

Endret av eksepsjonell
Lenke til kommentar

Etter å ha vært i butikken for å prøve hvor store iPhone 6 plus var er jeg faktisk enda mer usikker på om det er denne eller bare 6 jeg skal gå for.

 

Klarte og skrive ganske bra med bare en hånd og med dobbel tap muligheten så kan man gjøre så og si alt med en hånd.

 

Nei uff, kommer ikke til å klare å velge :S

Lenke til kommentar

Jeg er ikke noen svoren tilhenger av ditt eller datt.... Men jeg byttet fra HTC One til iPhone 5s.

En av grunnene var at resten av pakken hjemme nå er fra Eplet, samt at jeg synes at de nye telefonene dessverre er blitt for store. Det toppet seg med One som føltes for stor til både å ha i lommen, brystlommen, og i baklommen.

Den stakk liksom opp over alt.

iPhone 5s var akkurat passe mtp størrelse. Til enkel surfing og e-mail passer den supert. Til og med batteriet varte lenger enn på One (noe som egentlig ikke skal så mye til, men dette er vel antakelig for første gang etter at jeg skaffet meg det som kalles "smart telefon" at jeg kan ha telefonen i 2 dager før jeg må lade. (lader ofte hver kveld uansett, men jeg kan ;-) )

Nå har altså iPhone 6 kommet, og er dessverre blitt ganske lik i størrelse som One. iPhone 6plus er jo diger og abolutt ikke aktuell for meg.

Jeg likte godt 5/5s designet med sine skarpe kanter. Nå har altså 6ern kommet og rundet alt av. Ganske likt som en del andre telefoner. (Sammenligner litt med en periode da både BMW og Mercedes lignet på Toyota ;-) ) Uansett har nå iPhone vokst seg for stor for mine lommer. Så da er det bare å håpe at min 5s varer lenge :-p

Lenke til kommentar

 

Hmm, står at min pakke er videresendt fra Oslo.. Kan jeg være så griseheldig at den faktisk havner på postkontoret i dag så jeg får hentet den i morgen?

Posten har vel siste levering kl 16, så den havner vel på postkontoret i morgen tidlig.

 

 

Er jo det som er håpet, men Posten Norge leverer vel ikke på lørdager så lurer på om den er stuck i limbo frem til mandag.

Lenke til kommentar

Avrundede kanter er nok noe de har gjort for ergonomien sin del, det er mye med designet på iPhone 6 og 6 Plus som vitner om at Apple har ofret design for å få på plass bedre ergonomi nå som de har tatt valget om å gjøre telefonene større.

 

Nå har jeg iPhone 6 64GB Silver her hjemme som jeg gjenoppretter for madammen + Apple sitt offisielle Leather Case i rød farge og må jo ærlig innrømme at selve ergonomien på telefonen føles bedre enn på min iPhone 5S 64GB Space Grey, med Apple sitt offisielle Leather Case i rød farge.

 

For meg personlig så er det ikke noe særlig tvil om at avrundede kanter er langt enklere å få et godt grep om, sammenlignet med de rette kantene på iPhone 4, 4S, iPhone 5 og 5S. Men de klarte seg fint rett og slett fordi de var såpass kompakte som de var.

 

iPhone 6 og spesielt 6 Plus med rette kanter som på iPhone 4, 4S, iPhone 5 og 5S tror jeg ikke hadde fungert noe spesielt bra i det hele tatt hva ergonomi og komfort i hånda angår. Er nok et klokt valg av Apple, men dette kombinert med disse antennestripene og utstikkende kamera gjør den jo til den minst attraktive iPhonemodellen siden iPhone 3GS spør du meg. Men igjen så tror jeg dette med kameraet også er noe Apple har valgt å gjøre med tanke på ergonomi, jeg tror nok de har valgt å kutte ned på tykkelsen for å få ned vekt og bedre ergonomien i hånda fremfor å gjøre baksiden flush, noe som utvilsomt ville sett bedre ut fra et design standpunkt.

 

 

Men de henter veldig igjen med de avrundede kantene på fronten, for forfra så er det uten tvil den peneste iPhonemodellen til nå og den utvilsomt peneste telefonen på markedet spør du meg.

Lenke til kommentar

KLB: du får se på noe a la Galaxy Alpha eller Z3 Compact kanskje?

 

Denne 5s virker fortsatt strålende, så det er ikke aktuelt å bytte den ut bare for å bytte.

Men om denne størrelsen på 6 og 6plus nå er trenden til Apple/iPhone, så er det ikke sikkert at det blir en iPhone ved neste korsvei. Noe jeg i gunnen synes er synd, ettersom jeg liker iOs, og Osx.

Endret av KLB
Lenke til kommentar

Ram: du føler ikke at de store kantene mellom omriss og skjerm trekker ned? For meg er det mye av inntrykket på hvorvidt jeg syntes en telefon er fin eller ei, så jeg bare lurer hvordan du ser på det.

 

 

Tja, symmetri er viktig og det er Apple gode på, det er vel mye av grunnen til at telefonen ikke er trimmet mer aggressivt på toppen for å holde symmentri med den nedre delen. Asymmetrisk som HTC One (M8) syntes jeg ser veldig snodig ut og ødelegger en ellers flott telefon. LG G3 er jo veldig aggressivt trimmet og der syntes jeg manglende symmetri også ødelegger veldig mye.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...