Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 4 og Note Edge - Diskusjon


Slai

Anbefalte innlegg

I følge gutten på lageret til djuice kan det godt være min er sendt ut allerede, de starter ganske tidlig. Den blir uansett sendt i dag, vil anta dette gjelder samtlige ordre på Note 4, han sa alt går fra ett lager og de kjører store puljer ut hele veien, så det går ut i dag.

 

Men han var enig i min beregning om onsdag/torsdag som sannsynlig levering siden jeg ikke bor midt i oslo :p

 

Fikk ikke stoppet den mobilen jeg ikke ønsket, den var gått for langt i prosessen, men hvis jeg bare går på posten og sier produktet skal returneres med notis om at produktet ikke er ønsket, skulle det gå helt fint.

Endret av Slai
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Onsdag kan gå vist posten er litt ekstra treg, ville overrasket meg da det skjer kanskje 1/10 ganger (netthandel ftw), men vist de drøyer til torsdag Slai så tror jeg du setter rekord for å være hatet av posten* :p

 

*I gitt omkrets, klart det er noen her som har ventet et halv år på posten før, men går som regel kjapt når man er sentralt nær en sortering terminal.

Endret av Bendorama
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har hatt iPhone så lenge jeg kan huske, men ble så skuffa over iphone 6 at jeg begynte å se etter en android telefon. Kom over Note 4 av ren tilfeldighet siden jeg egentlig ikke ville ha en så stor telefon, men nå gleder jeg meg sykt til jeg har min!!! Den er så fin! Og jeg elsker at man har så mange valg i forhold til iPhone det man egentlig ikke har så mange valg annet enn bakgrunnsbilde :-/ bare spent på hvor lang tid d tar for meg å lære meg alt.

Se noen tester på You Tube så lærer du nok raskt skal du se :-)

Lenke til kommentar

Så jeg ringte til telenorbutikken på tveita i oslo, og han bekreftet om at den er inne.

 

MEN han sa også at mobilen er operatørlåst og selvom man kjøper den uten abonnement så må man betale gebyr på 600 kr for å åpne den opp ??? wtf

 

Prisen han sa til meg var 6700 kr for mobilen.

 

Verste jeg har hørt , jeg spurte han at det gir ikke noe mening om at den er låst til telenor når man betaler kontant uten abonnement , og at de er dyrere enn andre butikker.

 

 

Nå vet jeg ikke om jeg orker i det hele tatt å kjøpte fra telenorbutikken, noen som kan oppdatere meg her ?

Lenke til kommentar

Det hørtes da merkelig ut? Og det var en drøy pris gitt.. Bedre å vente da.

 

Ja, han sa " de siste mobilene har hatt operatørlås" Så det koster å åpne opp selvom man kjøper uten abonnement.. Jeg tror ikke han hadde så mye peiling egentlig, og det gir ikke noe mening at den skal være låst.

 

Skal dra til telenorbutikken på stovner og spørre dem der.

 

Men hey å betale 500 kr ekstra er vel verdt det? Men ikke faen om jeg betaler 600 kr for å låse den opp , når mobilen koster 6700 kr + 600 = 7300 kr

Endret av S.E.R.B
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...