Jump to content

tshansen

Medlemmer
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by tshansen

 1. Jeg må si at jeg er ekstremt skuffet over MP til halo. Dette var rett og slett triste greier. Det kan være at jeg er litt farget av Destiny MP, men fy flate så stivt og tregt det føltes. Nei, dette er jeg glad jeg fikk prøve å kan styre langt unna.
 2. Kjenner jeg ble litt irritert over hvor dårlig Halo Multiplayeren var. Blir nok å kjøre gjennom spillet når det kommer, men multiplayeren styrer jeg fint unna.
 3. Dæven han steike for en knupp du er. Det funket. Skiftet også språk på boksen til engelsk slik at jeg slipper slik i framtiden.
 4. Har samme problemet selv. Hadde det i hele går og hele dag. Ikke snakk om å få logge på et game?
 5. Er det noen andre som får spilt nye Halo multiplayer? Jeg får gjort alt inne i menyene men får ikke trykke play?
 6. Jeg har et par spørsmål angående oppløsning på PS5. Jeg har ikke tv som støtter 120, men i destiny 2 ser jeg helt klart forskjell på bildet. Mest i form av at det lagger, eller hakker litt... sånn micro så man ser det ikke så godt, men det ser ut som stor forskjell i kvalitet. sammenlignet med xbox X som er silkemykt med akkurat samme settingene. Kan det være at ps5 faktisk kjører 4k og xbox x kjører 1440p? Noen som vet mer om dette? Andre spill jeg har prøvd har ikke dette problemet, det er bare destiny 2? 🤔
 7. Jeg har vært stor fan av både xbox og playstation siden de kom begge to. Men jeg har alltid tatt meg i å spille mest på xbox pga kontrolleren. Forrige generasjon playstation kontroller var direkte dårlig å holde i hendene og et mareritt å spille med over lengre tid. Spesielt skytespill. Men det gledes noe helt enormt at den nye kontrolleren til PS5 er blitt så mye bedre. Jeg vil fortsatt si at xbox kontrolleren er bedre (XL hender) men nå er racet langt tettere.
 8. Da var pakken ankommet «butikken» her i Bergen, så da ble det omsider ps5 på meg også, spørs bare om den får plass ved siden av Xbox x 😇
 9. Fikk melding fra posten klokken 14 i dag... hvor de kunne meddele at PS5 var kommet til Oslo. Den er videresent til Bergen klokken 19 så da har jeg den på ettermiddagen i morgen 🙏🏻
 10. Jeg fikk mail i går, å nå står det at den er underveis, så jeg vet ikke hvor lang tid det tar enda. Håper jeg har den før helgen.
 11. Jeg håper det kommer et ras av ps5 snart så de tullingene på finn må selge med tap.... det er god karma!
 12. Nå er det en stund siden jeg brukte ps4 (venter fortsatt på ps5) men hatt xbox series x siden launch. Den gang var playstation sitt nettverk nede hele tiden. min erfaring er at xbox Iive har hatt mindre nedetid, og at den gangen var xbox kontrolleren overlegen ps4. Jeg har ikke prøvd ps5 kontrolleren enda, men skytespill og spill som avhenger mye av aim, xbox all the way.
 13. Nei, for boxen er sendt til rep/service - garanti eller hva de kaller det.
 14. Jeg var i kontakt med support å spurte om det var mulig å downgrade for å feilsøke og isolere grunnen. Nei, det var ikke mulig mente de (noe jeg nekter å tro) Men men, det er ikke noe krise å være uten boks en stund, er bare så jævlig irriterende med sånn som det der.
 15. Jeg oppdaterte begge kontrollerne mine forrige dagen, nå funker ikke boksen lengre. Controllerne driver å disconnecter hele tiden, jeg har slettet og lagt inn igjen alt på nytt flere ganger uten noe hell... prøver jeg å trykke på connecting knappen på boxen fryser den og må restarte ved hjelp av å koble helt vekk strøm kabel i mer enn 30 sek. Så den dro avgårde til service/garanti i dag med UPS, så får vi se om vi kanskje klarer å ordne oss en ps5 mens man venter på ny enhet.
 16. Noen som har fått all access til å funke? Jeg får ikke opp at jeg kan claime eller legge den til manuelt noe sted?
 17. Fikk melding fra min lokale ekjøp 22:01 i kveld om at min var klar for utlevering i morgen tidlig 👍🏻
 18. Det er det som er så hysterisk feil med verden i dag. Her sitter det haugevis av folk å jobber ræven av seg for at du skal x antall opplevelser på løpende bånd. Å det for bare 600 - 1000,- kroner pr spill. De fleste spill i dag er billig med tanke på hva man faktisk sitter igjen med. Haha.... du får ta deg en tur i skogen eller finne fram lego'en da 🤣
 19. LordShaft V Vært aktiv ganske lenge selv, Spiller i perioder mye og trives godt med raids ala destiny eller bare skam eie småungene i COD/Battlefield 🤣
 20. Her er @Ezio inne på veldig mange gode poenger som bør være rom for å diskutere uten at det er noe fanboy! Jeg er helt enig med han, men jeg kommer fortsatt til å eie begge konsollene. Jeg forstår ikke hvorfor folk blir så grenseløst fornærmet for at noen snakker ned eller opp en konsoll man selv ikke liker best? Selv har jeg flere stykk håndkontrollere i hus til begge plattformer. Jeg har en småttis som liker å spille med sine venner. Da er det forferdelig greit å kunne bruke gamle kontrollere som er litt "slitt". Uten å måtte kjøpe 2 - 3 kontrollere til begge maskinene
 21. Er selv en godt voksen guttunge på 38. Jeg har hatt xbox og Playstation i mange år. For meg er valget enkelt.... Xbox er så utrolig mye bedre å spille på. Nå har jo PS5 oppgradert kontrolleren sin, på høy tid spør du meg. Men hvis man direkte sammenligner Destiny eller andre FPS spill, opplever jeg X og Y sensitiviteten annerledes og "rar" på PS oftere enn Xbox. Å alle de game exlusive spillene PS skryter så fælt av, ja så var det bare to spill jeg føler som var verdt å ha ps for, horizon zero dawn og God of War. Jeg blir nok å skaffe meg en ps5 med tiden jeg også, men ikke før det er kommet ut flere spill som er verdt å eie konsollen for. Alle spill som har blitt gitt ut på begge konsollene opplever jeg personlig bedre på xbox vs ps. Min erfaring er at det er like mye kids og voksene på begge livetjenestene, men jeg opplever at ps sine livetjenester har mye oftere problemer og nedetid. Dette kan jo naturligvis være tilfeldig akkurat i visse perioder. Men spesielt når jeg spilte mye Destiny, da var det ofte et problem.
×
×
 • Create New...