Gå til innhold

The last of Us til PS4


Anbefalte innlegg

Spiller på Grounded, er kommet så og si helt til slutten, men fysj! Det er helt ekstremt vanskelig, mye frustrasjon ute og går :D

 

EDIT: Det verste er checkpoints, klarer noe ekstremt vanskelig, går videre til noe annet ekstremt vanskelig og blir drept, må begynne helt på nytt. Tærer på tålmodigheten, men, er ikke langt fra slutten nå.

Endret av Selvin
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Noen som spiller online? Har så vidt prøvd litt nå, og interegation er iallefall gøy. Eneste problemet mitt er at jeg ikke får mic'n til å virke inne i spillet, virker i andre sammenhenger men ikke i TLOU..

 

Andre med samme problemet? Lurer på om det er en push to talk knapp, men finner ikke noe lurt på Google om det

Lenke til kommentar

Jeg tror jeg må komme meg gjennom på normal først. Akkurat i øyeblikket er det historien som driver meg; et rom fullt av sopphuer eller soldater er ikke en morsom utfordring, de er en irriterende hindring for progresjon i (og er som sagt ofte også direkte ødeleggende for) historien.

 

Kanskje jeg kan sette mer pris på selve gameplay og eventuelt høyere vanskelighetsgrader når jeg har opplevd historien og ikke lenger har den som fokus.

Lenke til kommentar

Kun en ting jeg ikke liker med gameplayet. Det at det er random loot. Som i tilegg justeres etter hva du trenger. Så det vil altid genereres akkurat nok ammo hele veien igjenom. Har altid synes at random loot gjort på denne måten er latskap. Man stoler ikke på at spilleren leter opp å plukker opp det man trenger, samtidig som man ikke trenger å finjustere mengden loot og amma man trenger på hvert enkelt sted. Selv om det til en viss grad gjøres, slik at det genereres mer ammo i visse områder med mange fiender.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...