Gå til innhold

Sony Xperia Z2 - Sonys flaggskip våren 2014


dredg

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mulig jeg er dårlig til å forklare, tenkte ikke på simkort holderen, men den "luka" for å beskytte ladeporten og simkort mot vann.. :)

Endret av Heimdalen
Lenke til kommentar

 

Mulig jeg er dårlig til å forklare, tenkte ikke på simkort holderen, men den "luka" for å beskytte ladeporten og simkort mot vann.. :)

 

 

Leste igjen og tror vi kan konkludere med at det bare var jeg som var dårlig til å lese :p

Lenke til kommentar

Hei,

 

Merka meg at Netshop har tilbud på Z2 akkurat nå, man får den til 2800,- Under spesifikasjoner så står Telenor oppført som tjenesteleverandør, men da jeg sendte de en e-post og spurte om mobilen er låst eller ulåst så var svaret at den var ulåst.

 

http://www.netshop.no/products/Mobiltelefoner/Mobiltelefoner/Sony/Sony-Xperia-Z2-D6503-hvit-4G-HSPA-16-GB-?searchtrack=ProductList&prodid=187595&info=2

 

Hva stemmer her tror dere? Telefonen skal være gave, så jeg har svært liten lyst til å gi bort noe som ikke fungerer ut av boksen, og enda mindre lyst til å rote og styre med å låse den opp i etterkant.

Lenke til kommentar

Det står serviceleverandør: Telenor. Jeg vil anta det er samme greia med denne som med min, at den er ulåst, men ved service/reklamasjon/garanti skal den leveres inn til en Telenor forhandler. Jeg kjøpte min via telenor bedrift med videreføring og fikk bekreftet at den var ulåst da jeg ringte og oppga IMEI nr.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Elkjøp hadde lignende tilbud, hvit, telenor, ulåst til 2500. Jeg slo til ettersom min gamle z2 gikk i flisene en uke tidligere. Eneste forskjellen er at det er installert noen telenor-apper på mobilen.

 

Og nå som det var litt aktivitet her og prat om pris prøver jeg igjen, hva kan man selge en z2 med knust display for?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Noen som har en oppskrift på hvordan få flere ikoner på en skjerm på Xperia Z2? Jeg kommer fra iPhone 5S, hvor man på en 4" får 4x5 ikoner + 4 i den faste delen nederst, og hadde 4S før det, med 3,5" og 4x4 + 4 ikoner. Nå har jeg en "diger" 5,2" skjerm, men får ikke lagt mer enn 4x4 + 4 ikoner på skjermen. Anyone?

Lenke til kommentar

Nå har telefonen min kræsjet fullstendig.

I det ene øyeblikket hadde jeg den i hånda og den var i bruk, i det neste øyeblikket frøs skjermen.

Det eneste den nå kan gjøre er å skru av og på skjermen.

Telefonen har tastelås, men det hopper den over.

Enten er skjermen avslått, eller så viser den programikonene.

Alt er fullstendig låst.

 

Jeg har prøvd å trykke febrilsk på av/på-knappen, og å holde den inne lenge.

Hva nå?

Jeg har bilder jeg ønsker å beholde.

 

 

Jeg har lastet ned Sony Bridge for Mac til Mac´en min, for å forsøke å redde bilder, men den gjenkjenner at telefonen er tilkoblet, men minnet er ikke tilgjengelig. Jeg må gjøre noe på skjermen til telefonen, men den har jo kræsjet...

 

 

 

 

http://sony-xperia.mobi/eng/sony-xperia-z2/231-how-to-do-a-hard-reset-and-reboot-a-sony-xperia-z2-physical-hard-reset-button-sony-xperia-z2.html

Jeg kan kanskje bruke den lille, røde knappen for å resette den, men vil det slette bilder og innstillinger? Det er ikke ønskelig.

 

 

 

 

EDIT: Jeg fant dette:

 

Connect the phone to a wall character then hold the volume up and power buttons for ten seconds, or until the device vibrates three times. Leave the phone to charge for around three hours.

Det hjalp. Hadde 76% i batteriet, så jeg gadd ikke vente i 3 timer med å skru den på igjen. Nå fungerer den tilsynelatende perfekt.

Endret av Mannen med ljåen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...