Gå til innhold

Hvordan bestille varer fra Dustinhome?


Anbefalte innlegg

Har prøvd å bestille varer derfra flere ganger de siste månendene fordi de ofte er billige og har varene på lager, men det er jo klin umulig å få ordren til å gå gjennom. Alt går greit helt til jeg trykker på linken der det står "fullfør bestillingen". Nå kommer det opp en melding som ber meg om å vente mens ordren blir behandlet, og jeg venter, og venter, og venter..... Etter 5 - 10 minutter regner jeg egentlig med at noe har gått galt og bestiller heller varene fra andre steder selv om det koster noen kroner ekstra.


Gjør jeg noe galt, eller har flere dette problemet?


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Merkelig hvis det er bare jeg som har dette problemet. Som sagt så har prøvd å handle på Dustin flere ganger de siste månedene, og har støtt på det samme problemet hver eneste gang. Skjønner egentlig ikke hva jeg kan gjøre anderledes. Har prøvd både Opera og IE til ingen nytte. Kan selvfølgelig prøve kundeservice, men det er bare så mye enklere å bestille fra noen andre. :whistle:

 

Hvis du har en eller annen adblock påslått, kan du prøve å slå av den. Also, prøv en annen nettleser? Selv bruker jeg Chrome og har aldri hatt problemer med å bestille fra Dustin.

 

Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Bruker Ghostery, men prøvde akkurat nå å bestille etter at jeg har slått den av, og resultatet er akkurat det samme. Skjønner absolutt ingenting. Hva er det jeg gjør galt som ingen andre gjør? :shrug:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Skudd i blinde, men hva slags betalingsmåte prøver du deg på? Hvis det er VISA/Master, hvilken bank og hva slags bekreftelsesmåte (kodekort, kodegenerator, mobil, etc.) bruker du?

 

Med VISA-kortet mitt fra Skandiabanken mener jeg at jeg havnet i noe Java-autentisering-greier for å fullføre betalingen (Dustin -> bekrefte kort -> Dustin), en BankiD-sak. Det er en stund siden, så jeg husker ikke nøyaktig hvordan det gikk for seg; i ettertid har jeg fått meg BankiD på mobil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...