Gå til innhold

Lch

Medlemmer
  • Innlegg

    9 163
  • Ble med

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lch sine prestasjoner

105

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du må nesten hoste opp flere detaljer, her kan så mangt være galt. La meg hjelpe deg på vei: Hva slags minnepenn (størrelse, type)? PC eller Mac, og hva slags PC hvis PC? Formaterte du den i telefonen? Plugger du den i en port som støtter data? Plugger du den direkte i PC eller via en dokking eller høbb? Enkelte PCer har fremdeles rene strømporter i form av USB-C, selv om det er relativt sjeldent. Se om du har mer enn en USB-C port i PCen.
  2. Aldri gjør dette på disker som har trynet med mindre du ikke bryr deg om å hente ut data fra den. Klon eller lag et image av den og jobb kun med dette. Switters: Bare for moro skyld; jeg ser andre er på godt på vei til å hjelpe deg, hvordan ser SMART (bruk f.eks CrystalDiskInfo eller HDD Sentinel til å lese disse på Windows) ut for disken du har problemer med?
  3. Så denne og humret stille. Hva gjør vel glassbiter i fingrene så lenge man har garanti? Alltid brukt i deksel, det var da enda godt. Bruker folk botter til å svare på spørsmål btw, se dialog med en som poster 10 bilder av en skjerm uten å ta med modell/år.
×
×
  • Opprett ny...