Gå til innhold

Lch

Medlemmer
  • Innlegg

    9 163
  • Ble med

Alt skrevet av Lch

  1. Du må nesten hoste opp flere detaljer, her kan så mangt være galt. La meg hjelpe deg på vei: Hva slags minnepenn (størrelse, type)? PC eller Mac, og hva slags PC hvis PC? Formaterte du den i telefonen? Plugger du den i en port som støtter data? Plugger du den direkte i PC eller via en dokking eller høbb? Enkelte PCer har fremdeles rene strømporter i form av USB-C, selv om det er relativt sjeldent. Se om du har mer enn en USB-C port i PCen.
  2. Aldri gjør dette på disker som har trynet med mindre du ikke bryr deg om å hente ut data fra den. Klon eller lag et image av den og jobb kun med dette. Switters: Bare for moro skyld; jeg ser andre er på godt på vei til å hjelpe deg, hvordan ser SMART (bruk f.eks CrystalDiskInfo eller HDD Sentinel til å lese disse på Windows) ut for disken du har problemer med?
  3. Så denne og humret stille. Hva gjør vel glassbiter i fingrene så lenge man har garanti? Alltid brukt i deksel, det var da enda godt. Bruker folk botter til å svare på spørsmål btw, se dialog med en som poster 10 bilder av en skjerm uten å ta med modell/år.
×
×
  • Opprett ny...