Gå til innhold

Folk som trener for å få store muskler ser latterlig ut.


Sukkertøy

Anbefalte innlegg

Sukkertøy har mest sannsynligvis en dårlig kropp hun er flau over - som hun ikke gidder og gjøre noe med, og da er hun nødt til og komme med negative kommentarer på folk som klarer og oppnå noe som hun er ekstremt misunnelig over dette gjør du mest sannsynligvis for og føle deg bedre selv. Det er typisk janteloven det. Alle vil for faen meg være den beste i ett eller annet, og er det en som alltid er bedre i noe en seg selv så kommer janteloven.

 

Zepticon - ekstremt bra innlegg av deg.. kudos!!!
Endret av joakimz
  • Liker 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men kjære fornærmede gjester i min tråd, når dere slenger sånne kommentarer så er det jo ihvertfall obvious at dere tar dere nær av det jeg sier og det forteller meg jo at dere føler dere truffet.

 

"Buhhuu du er feita!!" "du er stygg!" "sukkertøy, du tar feil, jeg går på solarium for det er bra og sunt for huden min!"

 

hahaha sorry men :rofl:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har nettopp fått igjen "hjemmegymmen" min etter at junior og junior har fått seg et sted å bo, og tenkte å ta opp treningen. Gudene skal vite at jeg trenger det.

 

Det hadde vært kjekt med litt oppmuntring, og jeg kunne sikkert ha godt av litt tips og triks også. Men etter å ha lest den pågående diskusjonen her er jeg er redd jeg ikke er i samme univers. Jeg vil bare bytte ut litt vinterspekk med muskler, ikke løfte 200 kilo.

 

Og nei, jeg bor ikke på bondegård, og skal jeg spa i hagen får det bli til sommeren...

 

Geir :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Men kjære fornærmede gjester i min tråd, når dere slenger sånne kommentarer så er det jo ihvertfall obvious at dere tar dere nær av det jeg sier og det forteller meg jo at dere føler dere truffet.

 

"Buhhuu du er feita!!" "du er stygg!" "sukkertøy, du tar feil, jeg går på solarium for det er bra og sunt for huden min!"

 

hahaha sorry men :rofl:

 

Må si meg enig i at tråden har blitt noe latterlig etter en stund mye pga en merkelig diskusjon innen vektløfting.

 

Må uansett si at postene dine er ganske provoserende, noe som jo er fint på et diskusjonsforum. ;)

 

Det er ikke slik at selv om man er uenig med deg så er man "fornærmet" og "føler seg truffet" etcetera. Man kan være uenig i det du sier uten å bygge muskler 24/7.

 

Det jeg sliter med å forstå er hvorfor det er så viktig for deg å informere alle som driver med slikt om at du ikke finner dem tiltrekkende. Kan du ikke bare holde deg unna dem og la dem drive med det de synes er interessant å drive med? Du har sikkert hobbyer og interesser som ikke alle menn synes er "sexy", men jeg tror det er sjeldent de oppsøker deg for å fortelle deg hvor latterlig og lite sexy de finner deg.

 

Jeg synes det er ganske uhøflig og umodent det du driver med. Tilfeldigvis synes jeg kvinner som er uhøflige og umodne er utrolig usexye. USJ.

Endret av GrandMa
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Jaja mykje rart i denne tråden her!
Eg har lest ein del her og prøvd å finne ut kven eg er einig med her, men eg fann ingen eg var heilt einig med. I utgangspunktet er eg litt einig med trådstartar om at å trene berre for å bli bøs og sjå sterk ut er teit, men så syns eg trådstartar blir altfor hånande og generaliserande mot alle som trenar styrke.

Sjølv trenar eg styrke ca. 2-4 gongar i veka der målet er å bli sterk og god til å klatre. At eg i tilegg blir sjåande sterk ut er jo heilt flott det óg. Mitt generelle mål er å bli mest mogeleg allsidig. Andre ønskjer å kle på seg det som ser ut som veslesøster sin singlet og stå og pumpe for å bli størst mogeleg, medan andre vil bli sterkast mogeleg.

Som nokon allereie har påpeika her så må det jo vere lov til å ha eigne meiningar og gjere som ein vil. At det er litt jåleri bak det når vi gutar trenar styrke, det er det vel ingen grunn til å legge skjul på. Men det må no også vere greit! Mennesket har til alle tider ønska å sjå bra ut for å imponere andre og spesielt det motsette kjønn! Og her er det jo strengt tatt ikkje menn som er verst.


Eg foreslår av vi menn får prøve å finne den gylde middelveg ein plass mellom sofagris og barbie-boler, så blir kanskje til og med sukkertøy fornøgd med oss.

Eg forstod forresten ikkje kvifor det skulle bli så voldsom heksejakt etter priim, men så gadd ikkje eg å lese den lange diskusjonen mellom priim og corey heller.

Endret av Assbear
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dette rører jo ved noen av de problemene unge vokser opp med i dag. De er uten tvil den generasjonen som påvirkes sterkest, i fra mange forskjellige medier.

Ofte kraftig forsterkede stereotyper, type Jersey Shore som er nevnt. Menn og damer i pornofilmer, med henholdsvis 25 cm penis, å damer med drømmekropper i forskjellige former. Du har programmer rettet mot jenter, som The Hills for eks.

Det skapes falske, uopnåelige idealer. Det skapes tildels en vrangforestilling i hodet til unge mennesker, om hva som forventes av dem.

Noe som er veldig naturlig er et ønske om å få oppmerksomhet fra det motsatte skjønn. For noen fordrer dette visse problemer, da det er naturlig i ung alder å føle at en ikke når opp til idealene. Noen kan føle på overvekt, å vil slanke seg. Noen kan føle de har for slank kropp, oftest menn. De ønker kanskje å trene for legge på seg noen kilo.

Det motsatte idealet, som er et problem i dag, ligger hos jentene. Da er det selvfølgelig snakk om vekt. Og store problemer med spiseforstyrelser.

 

Jeg har som trådstarter selv ledd av noen særs overdrevene "douchebag" bilder på nettet. Men dette er jo helt ekstreme tilfeller.

Det jeg prøver å komme frem til, er hva som provoserte meg med TS sitt inlegg. Menn som er store og sterke fra naturens side, å ser kjekke og sunne ut, er selvfølgelig vel og bra. På samme måte som vevre, pene, søte, naturlige jenter også er nettopp det.

Men så har vi alle de andre i samfunnet, som på forskjellige måter ikke treffer med drømmeidealet fra naturens side. Vekt, Utseende, bla. bla bla. De vil i forskjellig grad, ut fra egne ønsker og ambisjoner, prøve og bedre på det de selv mener de mangler. Og som med alt annet her i verden, har alle sine egne grunner til å gjøre det. Å hvilken rollemodeller de har, som de velger å strekke se etter, eller etterligne, varierer ditto kraftig. Selvinnsikt kan også variere fra person til person. Det er ikke uvanlig å se et gammelt bilde av seg selv, å bli litt flau.

 

Jeg følte litt at det bare skal være de som er innen for idealet, som skal kunne stå frem å vise kroppen sin. Andre mindre pene, de uten sterke mandige kropper fra naturens side. Eller fra gårdsarbeid, som du refererer til, skal ikke prøve å stikke seg frem. Ikke tro du er noe. Jeg gjennomskuet deg. Falske pupper, Botox, boling, solkrem.

 

De holdninger å meninger du ytrer på nettet, hjelper andre å danne et bilde av hvordan du er som person. Og når en går inn på noe så personlig som kropp og utseende,kan dette virke provoserende.

Like enkelt som et foto kan hjelpe oss å danne et bilde av en person, kan personelige ytringer hjelpe oss å danne et bilde av hvordan personen bak innlegget er. Dette bildet vi danner oss, stemmer sjelden 100 prosent.

 

For å runde av innlegget mitt, er jeg ikke ute etter deg som person, da du antagelig er ung selv. Det er en del av våre egenskaper som menneske å danne et stereotypisk bilde av verden rundt oss. Det hjelper oss å gruppere mennesker. Og det hjelper oss også å finne vår plass i samfunnet. Som de unge menneskene på gymmen prøver på.

Endret av ClarkGable
  • Liker 5
Lenke til kommentar

I henhold til retningslinjene §1. Innleggets Innhold, påpekes det at innlegget skal holdes i en høflig og saklig tone. Fokuser på sak, ikke person, og diskuter anstendig. Merk spesielt følgende, flaming og andre former for personangrep og Trolling er forbudt. I henhold til retningslinjene har innlegg blitt slettet fra tråden. Videre brudd på dette kan føre til reaksjoner i form av advarsler og/eller utestengelse fra forumet.

Dette skal som vanlig ikke kommenteres i tråden men kan gjerne tas på https://www.diskusjon.no/index.php?s=b5770b344f75925a57cf672f34bd93db&&app=members&module=messaging&section=send&do=form&preview=1&_from=quickPM&fromMemberID=1713”'>Personlig Melding. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg trener 4 dager i uken fordi interessene mine gjør meg til nerd, men jeg har ikke lyst til å se ut som en.

Dette betyr ikke at jeg dynker trynet mitt i brunkrem, tar solarium eller anabole sterioder (som åpenbart mange av disse gutta på bildene dine gjør)

5 minutter på badet er mer enn nok før jeg feks skal ut på byen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg trener 4 dager i uken fordi interessene mine gjør meg til nerd, men jeg har ikke lyst til å se ut som en.

Dette betyr ikke at jeg dynker trynet mitt i brunkrem, tar solarium eller anabole sterioder (som åpenbart mange av disse gutta på bildene dine gjør)

5 minutter på badet er mer enn nok før jeg feks skal ut på byen.

 

Bra at du trener. Men håper seriøst du får litt mer erfaring og kunnskap iløpet av tiden du leser og trener. For man trenger ærlig talt ikke bruke anabole for og se slik ut - som på bildene. Store muskler er en dårlig konklusjon og komme med som et bevis for bruk av anabole steroider.

 

Grunnene til at jeg løfter er ganske enkelt, jeg gjør det fordi jeg elsker det og jeg har lyst til og være sterk og stor, ikke være en liten pussy.

 

Andre fordeler er: Bedre kropp, bedre styrke, bedre selvtillit, sunnere kropp, bra kroppsbeherskelse, takler hverdagen mye lettere, mindre syk, mindre skader og vondt her og der, jeg kan vise fram kroppen uten og være flau over det, jeg kan være evig ung, føler meg tryggere med en sterk kropp, listen er helvetes lang - og janteloven kan ikke stoppe meg i å ha det moro og løfte som en jævel ;)

Lenke til kommentar

Ingen jenter liker alle typer gutter, og omvendt. Hvorfor skal du klage på noen du ikke synes er attraktive? Hold deg til de du synes er fine isteden.

 

Jeg, for min del, trener for min egen del. Det gir en tilfredstillelse å nå mål, som hvor mye man løfter eller hvordan man ser ut. Sånn er det med alt. Jeg har en kone som heller skulle ønske jeg brukte mindre tid på gymmet, enn det jeg gjør nå. Og den oppmerksomheten man får fra folk, ja, den bruker jeg som motivasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...