Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei.

 

Jeg vil bare spørre om dere noen gang har sett, eller selv pleier å påføre litt majones på deres leverposteiskive? (evt på makrell i tomat-skiven)?

 

Jeg spør nå ikke om dere liker det, men om dere har observert det.

 

Er det vanlig?

 

STOR KLEM FRA MAJOIDA

Videoannonse
Annonse
Skrevet

I militæret hadde vi majones på alt slags pålegg. Eneste unntaket var vel Nugatti. I Danmark får man makrell-i-tomat-i-majones, hvor majonesen er et eget separat lag under makrellen i samme beholder.

Skrevet (endret)

Dette er nyheter for meg, i hvert fall. Det høres forferdelig ekkelt ut, men så er jeg ikke noe glad i majones i utgangspunktet.

Endret av Skurupu
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...