Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har jobbet meg opp til svimlende 360 gull i skrivende stund. Har mest lyst til å kjøpe kortpakker og/eller kjøre Arena for de, men med tanke på den kommende CoN-utgivelsen må jeg bare fortsette å spare.

 

Sliter forøvrig voldsomt med å vinne som Rogue. I går tror jeg at jeg måtte ha tjue forsøk for å få fem seire, mens med priest og warlock spesielt er det lekende lett.

Lenke til kommentar

Fascinerende og frustrerende spill det her. Har for det meste vært rundt nivå 17, men har nå karret meg opp på nivå 14. På arenaen er rekorden 8 seiere mens jeg på en normalt sett ligger rundt 2-5 seiere. Alt gullet går til arenaen, ettersom jeg med 3-4 seiere i snitt går i null eller tjener litt på det, kontra å kjøpe kort.

 

Er også moro å se at etterhvert som jeg får bedre kort fra arenaen, gjør det litt bedre på ranked games selv om bare 1 eller 2 kort byttes ut.

Lenke til kommentar

Har jobbet meg opp til svimlende 360 gull i skrivende stund. Har mest lyst til å kjøpe kortpakker og/eller kjøre Arena for de, men med tanke på den kommende CoN-utgivelsen må jeg bare fortsette å spare.

Hvor mye gull trenger man til det?

Lenke til kommentar

Kan man på noen måte velge hvordan stokken blir satt opp, eller er det helt tilfeldig?

 

F.eks: med mage vil jeg jo helst ha mana wyrm til å starte med, men er det bare flaks om jeg får den?

 

Om dere får 3 ganske essensielle kort til å starte med, men alle er 4-5 mana, bytter dere de ut i håp om få 1-2 mana kort da?

Endret av Mr. ve
Lenke til kommentar

Ja. Jeg pleier alltid å bytte ut, slik at jeg har en god start.

Man kan ikke satse på å vente i 4 turns før man kan begynne å spille. Da blir man liggende for langt bak, og det blir veldig vanskelig å hente seg inn igjen.

(dog er noen decks som er bygd for å ha en dårlig start)

Lenke til kommentar

 

 

 

 

 

Var det ikke snakk om at man fikk rabatter til neste wing ved å drepe bossene osv i de foregående?

 

Hjelper ikke med de prisene om det stemmer, det er jo snakk om latterlig mye dollar feks.

 

AtW

 

Fra 5000 gull til 2xxx gull? Det er jo en 40-50% rabatt det da om man bare spiller slik det er ment til å spilles. Er vell lett å gjøre det regnestykket. Husker ikke om det var snakk om 100 gull i rabatt på bossene, samt noe andre greier. Men det kan sikkert noen finne ut av.

 

 

Fortsatt en latterlig pris.

 

AtW

 

De gull myntene får du da på 3-4 uker om du tar de daglige questene, så så ille er det da ikke.

 

3-4- uker? De aller fleste questene gir deg 40 gull, skal du ha 5000 tilsvarer det 125 dager, eller 18 uker, evt 9 uker om man regner halve prisen, om man er litt snill og regner halvparten av questene som 60 gold, pluss 10 gold ekstra per quest om man gjør det i play mode, så er det i snitt 60, eller 12 uker. dvs 250 + games med grinding, det er ganske ille, og ikke begynn engang med de meningsløse dollarprisene, om man synes det er noe i nærheten av rimelig engang er man langt ute på jordet.

 

AtW

 

 

Normalt sett completer du jo ikke quest som er 40 gull, da du kan bytte ut 1 til dagen. Jeg completer som oftest barre 60 gull +. Av og til er du jo nødt til og fullføre 40 men ikke så ofte.

Lenke til kommentar

Da blir det bare enda mer grind, fordi man får mindre gull per game. I tillegg til at man da forutsetter at man må legge opp spillestilen etter grinding, istedet for det man vil, man kan sjeldent satse på å både få 60 gold OG en klasse man ønsker å spille hele tiden om man ikke spiller alle klassene feks.

 

AtW

Lenke til kommentar

Ja stemmer, selv mikser jeg hvilke klasser jeg spiller etter quester, er nok derfor jeg henger på rank 15 også :) Men jeg spiller kun ranked for og få penger til arena, da det er arena jeg foretrekker. Så jeg spiller ikke spillet så sant jeg ikke har et 60 gull quest eller penger til arena. Spiller aldri ranked viss det ikke er for a fullføre et quest :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...