Jump to content

Starfjord

Medlemmer
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Starfjord

 1. Og så finner de ut at stoffet er kreft fremkallende ^_^
 2. Hopper vel på denne etter jeg er helt ferdig med Eu4.
 3. Gems of War, en blanding av Puzzle Quest og Hearthstone. Er gratis på steam og PSN, mest sannsynlig på xbox også,
 4. Det har også vært snakk om å ha trophies på de spillene òg.
 5. Jeg må nok si denne listen er mer 9.5 til 10 ^^ er nok for mye nostalgia føleser i sving. Men her er lista: Goldeneye 007 The Legend of Zelda: Ocarina of Time Resident Evil Suikoden Chrono Trigger Grim Fandango Diablo 2 Gran Turismo 3 Tekken 3 Final Fantasy 7 Mortal Kombat 3 Broken Sword Desperados Max Payne Sim City 2000 Assassin's Creed 2
 6. Begynner å bli mett på survival spill nå om dagen, kanskje jeg får mer hype nærmere release.
 7. Det er mange som kjøper fra Gog.com hvis spillet er der isteden for Steam. Det er jo greit at Steam ikke har monopol på spill
 8. Regner vel med at dette er en oppfølger av Mars War Logs siden det var Technomancers med i spillet.
 9. Jeg må jo kanskje også nevne Jackafur som fridde til Kittyrawr på direkten. Likte også det nye innslaget Awful Games Done Quick de hadde på den 5 dagen, hvor de spilte spill som Big Rigs, Totally Rad og Rocman X.
 10. Da er det bare å glede seg til Summer Games Done Quick folkens!
 11. Min favoritt han som speedrunnet Vanquish med én hånd og witwix som Speedrunnet Boshy. Han og Broman hadde lagt inn 35$ per død til veldedigheten og det ble vel over 100 deaths.
 12. Da endte det opp på over 1,5 millioner dollar. Kopi fra tweeten: Games Done Quick ‏@gamesdonequick 3m3 minutes ago As final donations are being processed, it has become official that #AGDQ2015 raised over $1.5 million for @PreventCancer!
 13. Husker den tiden jeg var rundt den alderen. A finne en gamer jente da, var som å finne en enhjørning. Kan også huske de var populære på dataparties, så du har nok bare møtt på feil folk rett og slett.
 14. Starfjord

  AD2460

  Er det flere som ikke får logget seg inn?
 15. Starfjord

  AD2460

  Jeg husker planetarion, må vel være 15 år siden nå ^^ Uansett sitter jeg med AD2460 nå og får gi det en sjangse
 16. Jeg likte at Notch ga en donasjon på 10K$
 17. Jeg skulle gjerne ha fått med meg Mega Man, men det går for sent for min del.
 18. Awesome Games Done Quick 2015 I morgen går startskuddet av for verdens største samling av speedrunnere. I over 150 timer sammenhengende skal de samle inn penger til den veldedige organisasjonen: «Prevent Cancer Fundation». Samme tid i fjor samlet de inn en svimlende sum av 1 million dollar, og det skal bli spennende å se om de klarer å slå den summen i år. Som sagt starter de i morgen søndag 4. januar kl 18:00, og det hele blir streamet live på Twitch.tv og på hovedsiden gamesdonequick.com. Link til timeplanen (tiden er gjort om til lokal tid) Link til streaming (twitch) Er det noen spill dere gleder dere til å se?
 19. Nå er det bare noen par dager til 2015 og jeg lurer på hva vi gleder oss til i spillåret 2015? Selv gleder jeg meg til den nye versjonen av Grim Fandango, det blir nok noen timer med ren nostalgi! Andre spill: - Resident Evil 1 som er pussa opp 2 ganger nå ^^ - H1Z1 - enda et Survival spill - Metal Gear Solid V: Not the demo version - Might and Magic: Heroes VII - var fornøyd med nr 6 og blir helt sikkert fornøyd med denne også. - Kan vel tilføye Heroes III HD til lista Hva med deg?
 20. Dere kan legge til "Papers, Please" til denne lista
 21. Det er vel ingen som slår EvE Online.
 22. Jeg tror jeg besvimte litt nå... Funny story, på 90-tallet vant jeg en Super Nintendo i et lotteri! Good times!
×
×
 • Create New...