Gå til innhold

Gardemoen den dyreste plassen i verden?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en kjent sak at varer på flyplasser er dyre. Var nettopp i Polen som er et ganske billig land. Der betalte jeg norske butikkpriser i kiosk, så dette er ikke særegent for Norge, selv om prisnivået på flyplasser i forhold til tradisjonell butikk er høyere her til lands.

Betalte faktisk 110,- kroner for en brødskive med reker (i lake), et salatblad og litt majones på i sommer. Fikk bakoversveis deluxe! Med en juice i tillegg passerte jeg fint 150,- kroner.

Lenke til kommentar

Bortsett fra taxfree bør man bruke minst mulig penger på flyplasser.

 

Å. flyplasser er så visst ikke billigere på tax-free enn på noe annet. Forskjellen er bare at mange ikke vet hva hva varene der koster inn døra uten avgift. Heller ikke andre varer ville vært "dyre" på en flyplass om du ikke kunne sammenligne med lavere priser andre steder like ved.

Lenke til kommentar

Skjønte du virkelig ikke hva han mente? Man betaler da vitterlig mindre på tax-free uansett.

 

Å kjøpe en bagette til 60 kr på flyplassen, mot 50 kr et annet sted (og 100 kroner på "riktig" restaurant) tilsier at man bør kjøpe minst mulig for "det er så dyrt på flyplassen"? Å kjøpe en "tax-free"-vare på flyplassen til 200 kr, som man måtte betalt 250 eller 300 kr for på dyreste sted, men også kan kjøpe for 75 kr (fullt lovlig) tilsier derimot ikke at man bør kjøpe minst mulig "for det er så dyrt på flyplassen"?

Lenke til kommentar

Matpakke er greia på flyplasser rundt omkring. På mine reiser omkring i Europa handler jeg et par ferske, smurte bagetter i city, like før jeg går på flybussen / metroen til airportn. Koster aldri mer enn et par euro.

Vannet/ brusen må kjøpes på flyplassen, men det er alltid moro å se på kafegjestene som betaler 10 euro eller på Osl en hundrings, for nokså nøyaktig samme vare jeg har tatt med fra Paris, Barcelona, Roma - litt slapp etter et par timer på fly, det får man tåle....

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...