Gå til innhold

Er det noe galt i å være litt prippen?


Anbefalte innlegg

Hvorfor er det frowned upon å være litt prippen? Hvorfor har det de siste 20 årene vært en stor trend at alt skal være så frigjort og åpent? Trenden må da en gang snu tilbake igjen? Prippenheten finnes da for en grunn?

 

I fjor var var vi en gruppe en lengre tid i syden. 3 stk ville dra på horehus. Jeg sa jeg var tilbakeholden, men jeg kunne bli med som deres tolk (jeg var den eneste som kunne litt spansk). Sa jeg var for prippen for det der. Fyren så bare tilbake på meg som jeg var fra en annen planet. Ja, han husket såvidt ordet som om det var sist brukt på 80-tallet. I tillegg ringte jeg det som nå er eksen og hun ga grønt lys for dette. Ble helt sjokkert. Vi kom til horehuset men det stoppet i inngangen ettersom stedet ikke hadde alkohol og de andre ikke var fornøyd med damene. Drakk meg full resten av dagen. Bare å glemme.

 

Samtidig er jeg en underlig blanding av prippen og frigjort selv da. Jeg er biseksuell og har prøvd mye forskjellig i senga. I tillegg har jeg ikke noe problem med nakenhet selv om jeg ikke har lyst til å dra på nude beach. Nylig foreslo min nye kjæreste at vi kunne kjøpe leketøy senere. Jeg fikk helt avsmak right away. Selv om jeg tidligere har tenkt tanken på butt plug og flesh light. Nå var det derimot helt feil for meg. En annen ting er at hun har språk som en full bryggesjauer. Hun sprer gjerne om seg med humor om sex og ekskrementer. Kan man ikke ha litt stil lenger da? Er alt som er litt på kanten kult? Barnslig og slitsomt synes jeg det virker.

 

Jeg har også fortalt om foreldrene mine som er veldig av den gamle skolen. Og for at man er litt formell både i tøyet og snakketøyet (trenger ikke å omtale dem med tittel akkurat, men litt høflighet og takknemlighet kan man vise). Hun ville liksom sette dem på plass. Lykke til! Kan man ikke akseptere at enkelte er gammmeldagse og konservative? Tilpasse seg litt? Må absolutt alt passere uten at man skal rynke litt på nesen en gang i blant?

 

En annen ting er at disse såkalte frigjorte virker å ha sett lyset og sitte på sannheten. Kan man ikke respektere de som er litt prippen og tenke som så at det er nå også en fullt akseptabel måte å se livet på? Eksen skal nå på BDSM party førstkommende fredag der påkledningen er cheesy for å si det mildt og der folk har åpenlys sex foran andre. Er dette kult og normalt snart? Har ikke sagt noe til henne. Hun får gjøre som hun vil, men jeg kunne ikke drømme om å sette min fot på et slikt sted. Takke meg til god gammeldags kjærlighet til et menneske. Vi er alle forskjellige. Respekter mitt gamle syn så skal jeg respektere frigjorte anti-pripne mennesker. Er idealet at alle skal være frigjorte og det å være prippen som gammeldags? Må man rett og slett søke hjelp om man er litt prippen?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Særmerkt lesnad, ja. Men trådstarter prøver å uttrykke at seksualiteten kan være innenfor ordnede former, samt at man bør ha en viss standard på snakk og høflighet.

 

Jeg så en gang en fyr i 40-årene som satt på lokaltoget, og snakket om tiss og underliv hele tida. Selv om han på sett og vis lyktes i å sjokkere, virket det som han var totalt ødelagt. Like ødelagt som et istykkerbombet hus. Han var ute av stand til å snakke på normal måte, og til å snakke om noe av virkelig verdi.

 

Det er vel sånn, at man er enten uskyldig eller fordervet i varierende grad.

De som er fordervet og ødelagt, kan ikke tåle at det finnes noe uskyldig i deres nærhet. Derfor går de inn for å ødelegge det.

F.eks. hvis det er igjen en gutt i gjengen som er jomfru, kan de andre snakke hver time på dagen om hvordan de skal få ødelagt denne irriterende uskyldigheten som går midt iblant dem. Det er til og med lagd filmer med dette som handling.

 

I tidligere tidsaldre ble man ikke regnet som syk i tilsvarende grad, hvis man var helt passiv seksuelt. Da ble i motsetning avholdenhet regnet som noe bra.

 

Det er jo et tankekors når til og med ikke-kristne blir lei seg over villfarelsen i samfunnet.

Når englene kommer for å tilintetgjøre en by, kan de se hvor det bor noen som stønner og sukker over lovløsheten de ser rundt seg.

De fleste i en syndig by ser ikke noe galt i å oppføre seg som dyr, men enkelte i byen gråter over tilstandene.

 

Han ropte høyt mens jeg hørte på: «Straffen over byen er nær! Hver og en må ha sitt ødeleggelsesvåpen i hånden.» 2 Og se, seks menn kom fra Øvreporten, som vender mot nord, hver med sitt drapsvåpen i hånden. En av dem var kledd i lin og hadde skrivesaker i beltet. De kom og stilte seg ved siden av bronsealteret.

3 Da løftet Israels Guds herlighet seg opp fra kjerubene, som den hadde vært over, og flyttet seg til terskelen i tempelet. Herren ropte til mannen som var kledd i lin og hadde skriveutstyr i beltet. 4 Og Herren sa til ham: «Gå gjennom Jerusalem by og sett et merke i pannen på de mennene som sukker og stønner over alt det avskyelige der.» 5 Og til de andre sa han mens jeg hørte på: «Følg etter mannen gjennom byen og hugg ned! Vis ikke medfølelse, skån ingen. 6 Gamle, unge gutter og jenter, kvinner og barn skal dere slå i hjel og utrydde. Men rør ikke noen av dem som har merke på seg! Dere skal begynne ved min helligdom.» Og de begynte med mennene, de eldste, som sto foran Herrens hus. 7 Da sa han til dem: «Gjør huset urent, fyll tempelgårdene med de drepte og dra av sted!» Så dro de av sted og hogg ned folk i byen.

8 Mens de gjorde det, ble jeg alene igjen. Jeg kastet meg ned med ansiktet mot jorden og ropte: «Å, Herre Gud, vil du ødelegge alt som er igjen av Israel, siden du øser ut din harme over Jerusalem?» 9 Han svarte meg: «Israels og Judas skyld er umåtelig stor. Landet er fullt av blod, og byen er full av urett. For de sier: Herren har forlatt landet, Herren ser ikke noe. 10 Derfor vil heller ikke jeg vise medfølelse eller skåne dem. Jeg lar deres gjerninger komme over deres eget hode.» 11 Mannen som var kledd i lin og hadde skrivesaker i beltet, kom tilbake og meldte: «Jeg har gjort som du påla meg.» (Esekiel 9)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hva er galt med å respektere alle? Enten det er den eller den veien?

 

Syntes egentlig at alle burde leve etter regelen om at hvis det ikke skader deg eller andre så må folk få lov til å holde på med hva pokker de vil jeg, enten du er prippen eller frigjort...

 

@Frankline:

Hvorfor kommer du alltid trekkende med bibelvers og tolkninger av disse bronse alder skriftene? Dette blir like dumt som å la de katolske prestene på 80+ år og som har levd i sølibat hele livet lære oss andre hva sex er for noe det.... Disse som skrev disse bronsealder skriftene hadde rett og slett ikke peiling på hva de skrev, de hadde ingen tanke om at enhvert menneske er like verdifullt og at alle har en egenverdi eller at de burde forholdt seg til hva som faktisk skader andre, alt de forholdt seg til var hva de trodde den innbilte og imaginære guden de trodde på ville si, ikke hva som er best for ALLE. Og det er liten tvil om at reglen om at din frihet stopper ved nesetippen til andre er den beste, ikke allverdens søppel av bibelsk seksual moral som du tror styrer livet ditt....

 

Hvis folk vil holde på med BDSM, sole seg nakne på stranden, ligge med flere enn en eller whatever og dette IKKE skader noen, ikke er frivillig eller tvinger noen eller på annen måte er til sjenanse for noen, vel, la de bare holde på!!! Hva folk gjør rundt om kring på soverommene sine har hverken du eller statsministren noe med, så fremt det sorterer under friheten til å velge det selv og er innenfor lovelighetens rammer. Det er en grunn til at vi har det så godt her i landet og mye, veldig mye, av det bunner rett og slett i den friheten som alle har til å utforske og utfolde seg fritt uten innblanding fra slike som deg, som faktisk tror at engler vil komme å høre på dem som ynker og stønner sin "moralske" harme over alle andre... Hva er det for noe tull du tror på egentlig? Hva vil du med det? Er det trangen til å tvinge andre til å følge disse tøvete doktrinene også som ligger bak her eller? Kan nesten virke slik...

 

Et samfunn bygget på de såkalte kristne verdiene ville ikke bare vært et kjedelig samfunn, det ville også vært er samfunn fullt av intoleranse og hat mot alle de som ikke var villige til å følge disse doktrinene... Synd du, og andre religiøse, ikke evner å se det faktumet... men så er vel både du og resten av tilhengerne for disse bronsealder doktrinene ikke så opptatt av andres frihet og velvære, bare opptatt av å puttemyten om jesus der dere tror den hører hjemme, gjerne med tvang og trusler og frihets berøvelse... :no:

 

Bare så du vet det så er går ikke sølibat i arv.... Og nei, sølibat er IKKE sundt, ikke i det hele tatt. Du og din kristendom sykeliggjør seksualitet på en måte som gjør omtrent all seksualitet til noe skittent og simpelt, der man med en syk fantasi INNBILLER seg at man gjør det riktige ved å holde seg til misjonær stillingen og knapt nok det. Det er ikke å være prippen, det er å være syk...

 

Har selv havnet på horehus i Italia en gang, da vi trodde vi var på en nattklubb, og jeg må bare si at jeg aldri har følt meg så liten som da det gikk opp for meg at vi var på et horehus. Vi reiste derfra fortere en svint, men det er ikke fordi jeg, eller noen av de jeg reiste sammen med, er spesielt prippene, men fordi vi ikke liker at folk selger seg, eller blir tvunget til det og pornoindustrien i sin helhet pluss at jeg hadde angret som en hund om jeg hadde vært utro mot min kone OG jeg er redd for kjønns sykdommer... Tror jeg ville hatt vanskeligheter med å se meg i speilet om jeg hadde gjort noe slikt :) Og det helt uten at jeg tror at engler vil tilintetgjøre byen jeg bor i... ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

At man har vokst fra eller ikke er helt på bølgelengde med omgangskretsen trenger ikke være noe symptom på noe generelt samfunnsproblem. Jeg synes man tar et lite, personlig problem og gjør det til noe stort og universelt her. Jeg har i det minste aldri møtt disse menneskene som snakker om sexleketøy, horehus og BDSM hele tiden, så det skulle være en smal sak å finne en omgangskrets som har et annet fokus uten at det nødvendigvis betyr at de er pripne.

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Prippen eller ei, det er noe ynkelig og psykotisk over nesten mumifiserte fossiler som laster seg opp med viagra, og drar på befruktningsferd ut i den stakkars verden vi deler sammen. Om det er rett eller feil, aner jeg ikke, men det får meg til å få enda mer lyst til å revoltere mot det så kalt "frie samfunnet" - hva i alle dager er friheten i å slavebinde seg selv med overfladisk inn og ut-leking?

 

Jada, jeg vet jeg skal dø snart, men jeg MÅ bare ha ett ligg til ..

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Det er da ingen slavebinding involvert så lenge dette er noe de velger av egen lyst og vilje. Tvert imot, det er det som er frihet.

 

Hva med friheten til ikke å la seg rive med - hva med å hverken gå for det ene eller det andre - det vil si: indulgence in both pain and pleasure is basically the same slavery - middelway is freedom

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Du har den friheten akkurat som du har friheten til å la deg rive med, og det har disse menneskene du omtaler også. Hva er problemet?

 

Ville du spist hummer hver bidige dag bare fordi du har råd til det - antar svaret er nei. Hva er det som får enkelte til å spise den samme hummeren hver dag og aldri bli mett eller fornøyd - hvor mange ganger må du spise hummer, før den erfaringen sitter fast.

 

Det er som labrotter som trykker på samme knappen, fordi de vet at en gang vil det komme en belønning.

 

Hva er kjernen i nytelse, om ikke lidelse? - og hvor mange er det som er så bedøvd i sanseapparatene sine at de oppfører seg som labrotter, og går for å la seg bli utnyttet. Hvem er det som sier at "sex er alt, og skal du være lykkelig så må du henge med på kjøret?" Det er vel ingen andre enn de som beiter på oss og våre svakelige tendenser - sleng ut en ny puppeglipp eller enda et nytt bilde av ræva til Rihanna, og vi klikker i kor, og de tjener litt mer på vår idioti.

 

Hva angår Rihanna, så ser jeg at skinkedansen rundt henne er snart over, og da står neste litt yngre og litt ferskere vare klar til å klikkes på - hva navnet til den premieskinka vil være, er helt uinteressant - fordi vi vil bare ha den jævla skinka hennes

 

:)

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Særmerkt lesnad, ja. Men trådstarter prøver å uttrykke at seksualiteten kan være innenfor ordnede former, samt at man bør ha en viss standard på snakk og høflighet.

 

Jeg så en gang en fyr i 40-årene som satt på lokaltoget, og snakket om tiss og underliv hele tida. Selv om han på sett og vis lyktes i å sjokkere, virket det som han var totalt ødelagt. Like ødelagt som et istykkerbombet hus. Han var ute av stand til å snakke på normal måte, og til å snakke om noe av virkelig verdi.

 

Det er vel sånn, at man er enten uskyldig eller fordervet i varierende grad.

De som er fordervet og ødelagt, kan ikke tåle at det finnes noe uskyldig i deres nærhet. Derfor går de inn for å ødelegge det.

F.eks. hvis det er igjen en gutt i gjengen som er jomfru, kan de andre snakke hver time på dagen om hvordan de skal få ødelagt denne irriterende uskyldigheten som går midt iblant dem. Det er til og med lagd filmer med dette som handling.

 

 

Du er nå en vis dame, etter min mening, og det du her nevner er et fenomen som jeg opplever "hele tiden" innenfor barnevernsarbeid, og ivaretakelsen av barn og ungdommer. Hvis en ny "uskyldig" ungdom/barn kommer inn i miljøet, og hvis de voksne da ikke passer godt nok på, så blir "uskyldigheten" rasert av de andre mer erfarne "institusjonsrottene" fortere enn man kan tro er mulig. Det er pussig hvor lett disse lærer seg de dårlige tricksene, mens de gode tricksene som vi/samfunnet prøver å pode inn i dem, er å regne som en forferdelig lang ørkenvandring i forhold

Lenke til kommentar

Du misforstår, dårlige triks er å gå på skole og ta utdanning fordi vitenskap og kritisk tenkning er Satans verk. Gode triks er å tro blindt på tomme påstander og holde seg til sekten sin.

 

Med et slikt perspektiv så får ord som "ren" og "uskyld" en heller fordervet betydning.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...