Jump to content

Enrich77

Medlemmer
  • Content Count

    143
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

1622 profile views
  1. Takk for svar. Da var det bare en ting jeg glemte. Noen sier man ikke skal drikke Farris eller kullsyreholdig vann heller. Det er ekstreme mengder salt i det sier de. Jeg har selvsagt prøvd å finne ut hvor mye det er. Uten hell. Jeg er vel ikke akkurat bekymret for å drikke "acqua gassata", men hvor kommer denne myten fra? Om man skal drikke tap water resten av livet blir det triste greier.
  2. Var litt usikker på om jeg skulle legge den her eller på mat. Skulle lage en salat i dag. Alt var klart men jeg manglet litt salt. Dårlig tid så jeg må ha helt i kanskje en halv teskje salt i den. Smakte jo ganske mye salt deler av salaten. Da er spørsmålet. Er det farlig å spise for mye salt en gang? Det sies at vi får i oss for mye salt? Betyr dette at maten er tilsatt for mye salt (for eksempel i sauser og halvfabrikata)? Jeg bruker nesten aldri en saltbøsse og det er sjelden jeg spiser pommes frites. Så hvor kommer den store mengden salt i maten fra? Jeg har problemer med stoffskifte. Det sies at salt da kan være bra ettersom det inneholder jod. Når jeg søker rundt så virker det ikke som forskerne har peiling på om salt er bra eller ikke. De er ikke enige. Finnes det noen kjente "worst case scenarion" der folk har spist for mye salt?
  3. Forstår ikke dette rasisme begrepet lenger. Vet ikke hva det er. Jeg tror jeg forstår det slik at man behandler folk fra andre kulturer på en annen måte. At man har fordommer osv. Er det så naturlig å ikke ha fordommer mot noen da? Egentlig er alt man trenger å vite at utlendinger i stor grad velger å segregere seg selv. Det finnes alltid unntak, men de vet jo sin plass og vi vet vår. Å prøve å gjøre seg venner med folk som røyker vannpipe, hører på arabisk musikk, snakker arabisk og tydelig viser at de vil være med sine egne og rundt sin egen kultur er bare dumt. For oss og for dem. Vi burde bare ta en skilsmisse fra hverandre. De lever et steds og vi et annet. Slik gjør vi jo uansett egentlig. White flight er vel et fenomen, eller? Det er synd vi ikke er en stor gruppe europeere som kunne emigrert til Somalia, Irak eller Nigeria. Så skulle vi fått sett hvor populær vi hadde blitt der. Europeerne skulle gjerne hatt høye fødselstall slik at de innfødte der følte de ble færre og færre. Denne "rasismen" dere snakker om kommer aldri til å forsvinne. I så fall må folk hjernevaskes helt. Vil også oppfordre folk til å høre Candace Owen sin "rant".
×
×
  • Create New...