Jump to content

EvilSeagull

Banned
 • Content Count

  888
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

438 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Trodde det kunne bli et stort problem når han ikke booker inn på flyet.. Blir han da ikke ropt opp på høytalerne? og trodde de måtte finne bagasjen hans og ta den ut av flyet pga sikkerheten.. Men vet ikke jeg.. Du kan jo fortelle de at vennen dit kom seg til Kina på egenhånd og du lovte å ta med bagasjen Jeg synes ikke det er å lyve siden du allerede har betalt for bagasjen
 2. Hvis du løser alle 3 bilettene så tror jeg ikke det er noe problem at du har med Skybert og bagasjen hans Du kan jo sende en mail til kundeservicen så er de sikkert greie nok til å ordne opp siden de ikke lot deg avbestille biletten
 3. Har du sett den fra start til slutt?
 4. Det virker som du ikke har sympati for andre ## unødvendig lang quote fjernet av ilpostino ##
 5. Hvis barnet lider, så er det relevant å spørre seg hvorfor det lider, som igjen da i denne debatten leder til om det er de homofile foreldrene eller det fordomsfulle samfunnet som fører til nevnt lidelse. Om det er samfunnet som har skylden, hva så? Det rettferdiggjør ingenting. Ville du ofret et barn for å sette et eksempel? Hvis du vil ofre noe for saken din så synes jeg du skal ofre deg selv, og ikke et uskyldig barn!
 6. Igjen: hvordan er dette de homofile foreldrenes skyld? Disse medelevene gjenspeiler samfunnets fordommer -- fordommer vi er på god vei til å få bort, blant annet ved å gi homofile de samme rettigheter som alle andre individer har i dette landet. Hvem sin skyld det er spiller ingen rolle. Skal barnet lide bare fordi du har et prinsipp?
 7. Selv om det blir offtopic, så kan du gjerne komme med de ! Poenget mitt er at barn kan være forferdelig stygge mot hverandre. Spesielt om det er noe som er annerledes med de. Hvordan tror du det er for en ungdomsskole-elev å invitere medelever hjem, og de finner ut at begge foreldrene er menn? Tror du ikke ryktene går på skolen?
 8. Nå var vel mit poeng at løsninger er å la homofile gifte seg å stifte familier, så øker troskapen. Utover det: Kondom er svaret. Akkurat som sikkerhetsbelter er det i trafikken. At noen mener man ikke burde kjøre bil i det hele tatt for å unngå trafikkulykker blir heller utopisk. La homofile stifte familie? Har du gått fra vettet? Vil du ikke at homofile skal ha omsorg for et barn? Gi meg EN god grunn til at homofile bør ha barn? Fordi de er like gode foreldre som heterofile. Fordi det er bedre at et barn som opplever omsorgssvikt kan få et trygt og godt hjem, hvis et homofilt par vil gi barnet omsorg. Fordi det er bedre å bo hos noen som virkelig elsker deg( heterofile/homofile fosterforedre) enn biologiske foreldre som ikke gjør det, eller ikke klarer å ta vare på barnet. Jeg er lesbisk. Tror du ikke at jeg kan oppdra et barn? Legning har ingen ting å si på hvor god mor/far du blir, og på hvor godt dette barnet vil ha det. Her en noen homofile kjendiser. Alle med barn Gro Hammerseng Edin og Anja Hammerseng Edin Neil Patrick Harris med sønnen sin. 10 berømte homofile kjendiser med barn Det er det mest egoistiske jeg noen gang har hørt! Tenker du overhodet på hvordan barnet vil oppleve dette? Hvorfor er det egoistisk?? Hvorfor er det egoistisk at to kjærester som elsker barnet sitt, og vil gjøre alt for det, skal oppdra barnet? Hvorfor er det egositsk at de virkelig elsker dette barnet, og gir det masse kjærlighet? Det vel heller du som er fordomsfull. Vil du risikere at barnet blir mobbet? Barn er ikke noe man skal eksperimentere med! Hvis du på død og liv må ha deg en kjeledegge så skaff deg en hund!
 9. Nå var vel mit poeng at løsninger er å la homofile gifte seg å stifte familier, så øker troskapen. Utover det: Kondom er svaret. Akkurat som sikkerhetsbelter er det i trafikken. At noen mener man ikke burde kjøre bil i det hele tatt for å unngå trafikkulykker blir heller utopisk. La homofile stifte familie? Har du gått fra vettet? Vil du ikke at homofile skal ha omsorg for et barn? Gi meg EN god grunn til at homofile bør ha barn? Fordi de er like gode foreldre som heterofile. Fordi det er bedre at et barn som opplever omsorgssvikt kan få et trygt og godt hjem, hvis et homofilt par vil gi barnet omsorg. Fordi det er bedre å bo hos noen som virkelig elsker deg( heterofile/homofile fosterforedre) enn biologiske foreldre som ikke gjør det, eller ikke klarer å ta vare på barnet. Jeg er lesbisk. Tror du ikke at jeg kan oppdra et barn? Legning har ingen ting å si på hvor god mor/far du blir, og på hvor godt dette barnet vil ha det. Her en noen homofile kjendiser. Alle med barn Gro Hammerseng Edin og Anja Hammerseng Edin Neil Patrick Harris med sønnen sin. 10 berømte homofile kjendiser med barn Det er det mest egoistiske jeg noen gang har hørt! Tenker du overhodet på hvordan barnet vil oppleve dette?
 10. Klistremerker? Har PCen din ingen selvrespekt?!
 11. Sæd lukter ingen ting. Det må være noen soppgreier du har Jo, det lukter jord, kjeller og klor! Det kan variere, men man kjenner det ofte godt, men lukten skal ikke være så intens at det plager noen. Jeg tror du bør få sæden din testet
 12. Sæd lukter ingen ting. Det må være noen soppgreier du har
 13. Nå var vel mit poeng at løsninger er å la homofile gifte seg å stifte familier, så øker troskapen. Utover det: Kondom er svaret. Akkurat som sikkerhetsbelter er det i trafikken. At noen mener man ikke burde kjøre bil i det hele tatt for å unngå trafikkulykker blir heller utopisk. La homofile stifte familie? Har du gått fra vettet? Vil du ikke at homofile skal ha omsorg for et barn? Gi meg EN god grunn til at homofile bør ha barn?
×
×
 • Create New...