Gå til innhold

Hva syns du om iOS 7?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan noen ta å teste imdbappen. Søke på en film, klikke på filmen og se om den kommer opp. Appen krasjer her når jeg klikker på søkeresultatet.

 

Samme skjer med SAS appen, når man skal inn på Eurobonus Points, så krasjer appen.. men regner med at dette blir fikset når den blir lansert i høst.

Lenke til kommentar

Her tror jeg du har lest inn ting som jeg ikke har hverken skrevet eller ment. Jeg skrev at 'folk' applauderte villt (noe mange (etter min mening overraskende mange) har gjort). Jeg sa ingenting om apple-brukere - jeg vil tro mange av de også mener det er et skritt tilbake å få dette designet som mest av alt minner om enkelte mobil-os som vi allerede har valgt vekk...

Det jeg prøvde å fremheve var at du konkluderte med at det "så jævlig ut" og insinuerte slik jeg forsto det at folk ikke burde "applaudere" for det, som om din mening var fasit. Det kunne den godt ha vært i dette tilfellet for min del, men den er ikke det. Tullete av meg å sitere deg på det, for dette ble bare rot.

Endret av thormario
Lenke til kommentar

Med tanke på at store deler av det underliggende systemet er forandret, spesielt med tanke på hvordan Multitasking og save-state fungerer så vil nok de fleste applikasjoner sluke strøm og ha en del stabilitetsproblemer inntil utviklere får oppdatert applikasjonene sine. Det er tross alt det alle disse utviklerbetaene faktisk er til.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...