Jump to content

Harepuz

Medlemmer
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

259 :)

About Harepuz

 • Birthday 02/26/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvis du sikter til vanskelighetsgraden i siste avsnitt også: Aldersgrense har aldri hatt noe med vanskelighetsgrad å gjøre. Hadde det ikke eksistert «bad language» i spillet hadde grensen vært lavere. https://pegi.info/search-pegi?q=Crash+bandicoot&age[]=&descriptor[]=&publisher=&platform[]=&release_year[]=&page=1&op=Search&form_build_id=form-WShYcZwpo-JgOdNaHN1IL-V3PshuN6RUVvVAj8AyVlo&form_id=pegi_search_form
 2. Skal handle meg TV til gaming, og kunne trengt noen råd. Jeg tenker 55-tommer er en fin størrelse, og tenker at 10 000 er øvre grense. Det er flere tester der ute, men med en gang jeg forsøker å finne de i butikker så roter jeg meg bort/blir forvirret av modellnavn. Vil bli brukt med en av de kommende konsollene (sannsynligvis Xbox). Ikke så teknisk hva gjelder TV og bilde, men håper noen her inne kan peke meg i retning godt kjøp. Noen råd? ?
 3. Det er den utgaven jeg hadde som liten også. Visste ikke før noen år tilbake at det fantes andre utgaver. Jeg mener bestemt å ha hørt AVGN nevne at Mega Drive-utgaven er bedre. Ikke at han nødvendigvis er noen fasit, altså. Vet ikke (eller kan ikke huske) hva AVGN har sagt om dem, men SMD/PC-versjonen er definitivt ikke bedre. SNES-versjonen ble laget av Capcom, som på den tiden var legendarisk for å ha laget utrolig mye bra både på NES/SNES og arkademaskiner. Det meste de slapp på 80- og 90-tallet var av topp kvalitet, inkludert mange Disney-spill som Aladdin, Goof Troop og Mickey Mouse's Magical Quest. SMD/PC-spillet, som ble utviklet av Virgin Interactive, er ganske blasst og middelmådig både visuelt og gameplay-messig. Jeg vet alt om Capcom, men for alt jeg visste fantes det noen på den tiden som kunne lage et bedre Aladdin, og kan ikke dømme dem opp mot hverandre kun utifra at «Capcom lagde bra spill ass». Sjekket, og det var var et Genesis-spill han sammenlignet det med: https://youtu.be/o_y3waeqxU8 (9:30).
 4. Det er den utgaven jeg hadde som liten også. Visste ikke før noen år tilbake at det fantes andre utgaver. Jeg mener bestemt å ha hørt AVGN nevne at Mega Drive-utgaven er bedre. Ikke at han nødvendigvis er noen fasit, altså.
 5. Ja, det er det han mangler - hjerne i kranium. Han er en Youtube-sensasjon som i tillegg til å sørge for egen suksess har bidratt masse til veldedighet, men la oss dømme ham og hele hans karriere utifra feilene han har gjort. Så tar vi med de tilfellene der småtteri ble blåst opp av media også. Han er så sykt dum ass! Du og jeg er så heldige som ikke gjør feil på jobb, slik som alle de folka uten hjerne i kraniet gjør. Jeg er riktig nok ingen blodfan, men det er gøy å se hvordan han har utviklet seg. For meg fremstår han som en jordnær person med selvironi. Han har stått i det når det er blåst rundt ham og evnet å holde seg relevant ved stadig å fornye seg.
 6. Du må desverre vente.... Så å skrive at du ikke kan vente blir litt feil Han må ikke vente... Det eneste han må er å spise, drikke, sove, tisse og bæsje. Så å skrive at han må vente blir litt feil.
 7. Jeg kjøper at spill ser ut og yter bedre på PC, men vondt i hånda? Kunne vært morsomt å se deg spille en gang.
 8. Der tok du’n, forumhenger’n. Mad creds. Ta med den der i CVen. Man merker ingen forskjell bare fordi en oppdatering kommer. Du må installere oppdateringen for at den skal virke på din telefon.
×
×
 • Create New...