Gå til innhold

Haswell 4xxx tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vil den integrerte grafikk-chipen være aktiv mens jeg bruker et skjermkort? For da vil jo CPU'en produsere unødvendig mer varme og watt.

 

ja og nei. først, watt blir brukt ikke produsert. det er derfor det utvinnes varme. grafikkegenskapene i haswall vil nærmest aldri være aktiv fordi det nesten aldri er et visuelt aspekt av det som prosessoren skal behandle om du har et dedikert skjermkort. en av de viktigste tingene intel har fokusert på med haswall er lite strømforbruk. intel har brukt mye tid på å minske strømforbruket og få en bedre integrert grafikk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen som vet når Intel vil lansere i3 versjonene av Haswell? Planlegger å bygge en ny htpc, og ser for meg at en strømgjerrig i3 vil være midt i blinken til dette formålet. Lurer også om noen vet om de vil lansere en i3 versjon med GT3 gpu'en?

 

takker for svar.

Lenke til kommentar

Takk for svar Eivind :) Har googlet en del selv og fant heller ikke annet en høsten. Det med mobile cpu'er kan være en mulighet, så takk for tipset. Skal sjekke det ut, men lurer også litt på å bare smøre meg med litt tålmodighet og vente til høsten. Begynner å bli 3 år siden sist jeg bydge forrige maskin, så merker det klør litt. Kan gå for en i5, men føler det er litt overkill med tanke på bruksområdene som er tiltenkt maskinen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...