Gå til innhold

Gratis passering i bompengeringen?


CRJ700xxl

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Regel #1: Hvis det høres for godt ut til å være sant er det nok det.

 

Dårlig norsk, "engangswebside", tar betalt via PayPal, og lite sammenhengende anførsler om hvordan tingen skal fungere...

 

EDIT: Ooh, tjenesten ligger på en webserver i Panama...

Endret av krikkert
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hmm.... "Denne enhet gjør at kjøretøyet ikke blir registrert eller tatt bilde av ved passering gjenom bomstasjoner. Det medfør at man kan passere gratis. Dette er et testet produkt. Mange av våre kunder i verden sparer store beløp pr. måned."

 

Jeg trodde alle ble tatt bilde av i autopass?

Lenke til kommentar

Ren svindel. Er du riktig heldig får du med denne en ekstrabot fra radiostøykontrollen, men sannsynligvis er det du får (om du får noe) fullstendig inert.

 

Det finnes ingen måte dette kan fungere på. Om taggen bare sender en tilfeldig kode, vil det ikke være noe abbonnement tilknyttet koden og regning sendes til skilteier. Om taggen sender støy blir resultatet det samme (Men nå blir radiostøykontrolle intressert). Om taggen sender en gyldig kode som tilhører noen andre er det 1. svindel og 2 en kode du som bruker vil måtte skaffe til veie. En radiotag kan på ingen måte hindre kameraene i å ta bilder.

Lenke til kommentar

Her er det mykje som skurrer, men av ein eller anna merkelig grunn så ser det ut som at utspelet om at ein kan spare opp til 10 000 i måneden stemmer mistenkelig godt.

Etter som eg kan sjå så er den dyraste passeringa i Autopass systemet Finnfast der det koster 150 kroner per passering. Noke som betyr at at tur/retur i alle 31 kalenderdager utgjer den nette sum av 9300 kroner.

 

Men alt anna på denne sida skriker internettscam.

Både betaling på paypal og dårlig(ubrukelig) teknisk beskrivelse på korleis produktet fungerer gjer at dette ser tvilsomt ut.

Og sjølv om dette på mirakuløst vis skulle fungere så er det fortsatt sniking.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...