Jump to content

mafsa

Medlemmer
 • Content Count

  742
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

287 :)

About mafsa

 • Birthday 05/09/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En ting som ikke er innafor er gulvet. Skal ha fall på 1:100 mot sluk utenfor dusjsonen. Nedslagsfeltet til dusjen skal også ha 1:50 mot sluk dersom det ikke er direkte over sluk, kan sløyfes til 1:100 om nedslagsfeltet har har en nedsenk på minimum 10mm.
 2. Normalt for meg. Jeg stikker stadig innom søskene mine på besøk uten å melde på forhånd.
 3. mafsa

  Pant på leskedrikke

  https://r1.tomra.com/no/ Kart over hvor du finner maskinene. Har sett den som er på Madla Amfi, men aldri brukt selv.
 4. Hva f.. er det som skjer? Det blir spennende i seriestarten nå. Mye å leve opp til!
 5. ser ut som en vanlig 50/40x32 PP reduksjon. Skal kunne trekke ut avløpsslangen. evt ta en kniv mellom muffen og redusen og lirk den ut så trekk ut røret.
 6. Hvilket afrikansk land, og hvilke kilder har du?
 7. Viste seg at veggfestene er for nyere TVer og ikke min gamle sak som er 3 år gammel. Løste seg med en tur til elkjøp som hadde riktig lengde og bedre utvalg på plastbeskyttere mellom TV og brakett. De hos POWER hvor jeg orginalt kjøpte veggfestet var helt hjelpesløse..
 8. takk for svar. problemet her er at de øverste festepunktene så er skruene for lange, slik at det blir et mellomrom mellom tv og plast-stykket. Ved de nedre hullene så blir selv de lengste skruene som følger med for korte.. Er det slik at jeg må krype til korset og kjøpe noe fra samsung i stedet? 😪
 9. Kjøpte et Electra tilt tv mount for å henge opp TVen tidligere i dag, men får det ikke til å stemme med lengde på skruene som følger med, ei heller med de svarte som skal beskytte plasten bakpå TVen. Er det jeg som gjør noe fundamentalt feil, eller må jeg rett og slett levere tilbake og få tak i noe annet som er kompatibelt med denne? Takk!
 10. Noen av disse er enkle å google seg til. for eks hva er et gjengelær eller gjengebor. Når eg jeg ikke elektriker, men kan tenke meg noen av svarene slik for dere stakkars elektrikere er slik: 13. Momentnøkkel brukes for å stramme med riktig moment. Hvorfor aner jeg ikke. Er vel for å bevare ledningene deres eller noe slikt. 14. Baufil, kappe kabelskinner og andre div. ting. 17. Du har en skrue som strammes ved å skru mot klokken.
 11. Ja. Veldig. Gud forby å nekte ungen å spille spill med 18 års-grense. Samtidig har det skjedd noe veldig feil om ikke gutten har noen venner hvor han bor. Men det at foreldrene setter grenser er ikke sjukt.
 12. Litt vanskelig å forstå hva du mener ut i fra det du skriver. Lekker det fra begge koblingene, eller bare den til venstre? Ser ut som pakningen der har fått kjørt seg en del og kan være skylden til at det lekker.
×
×
 • Create New...