Gå til innhold

– Alle EA-spel får mikrotransaksjonar (PS3, Win, X360)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jaja, EA. Dere er i det minste ikke flaue for den bedriftsmodellen dere bruker. Dog er jeg usikker på om det er positivt eller negativt.

 

Om konseptet i seg selv er et onde vil komme an på hvordan det benyttes, men jeg ser ingen grunn til at det skal være behov for mikrotransaksjoner. Kanskje har det livets rett i MMORPGer, men jeg har ingen erfaring med mikrotransaksjoner i denne sjangere og kan dermed ikke uttale meg.

 

Det jeg undrer på er hvorvidt mikrotransaksjoner fører noe med seg. Hva er det mikrotransaksjoner gir et spill? Hvis det lar en spiller hoppe over X timer med "grinding" for å få spesielt utstyr eller lignende vil jeg påstå at enten er spillet ikke godt laget, eller så passer ikke spillet for spilleren (eller motsatt).

 

Plager det meg om tilbudet nevnt over er tilstede for de som ønsker å benytte seg av det? Nei, ikke så lenge det er av en slik karakter at en ikke går glipp av innhold med mindre en åpner lommeboka (med noen forbehold).

 

 

-Deluze

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nei dette altså. Microtransaksjoner har ingenting i et trippel A spill å gjøre. Joda forksjellige kostymer osv er grei skuring, men å kjøpe levler osv? nei, nei og atter nei. Skjønner at det kan funke for mobilspill eller f2p, men ikke for et spilll man betaler 599kr for. Det må da jaggu være grenser.

 

ikke at jeg skal bli konspiratorisk her, men EA har investert nesten en halv milliard dollar i "next-gen" teknologi. Jeg håper ikke ei krone av den halve milliarden går til kopisperrer for den neste xboxen. Men man kan jo lure siden de nå har planer sammen med microsoft. Det ryktes jo tross alt at den neste xboxen ikke skal kunne spille bruktspill, og skal bruke vannmerker på spillet, for at den ikke skal kunne bli brukt på andre xboxer enn den man satte spillet i først.

Hvis det er dette EA har investert penger i, pluss microtransaksjoner i AAA-spill, så skal jeg ikke kjøpe et eneste spill fra EA av prinsipp.

Lenke til kommentar

Hadde de enda klart å legge det inn på en noenlunde naturlig måte, men neida.

 

Se for deg følgende scenario: Du er alene mot en masse romvesen på en fremmed planet, og det er så vidt du klarer forsvare deg med de begrensede midler du har til rådighet...

 

Heldigvis er det en kiosk på hjørnet som selger alt du trenger. Og den tar Visa! :wallbash:

 

Svært få spill har klart å innføre mikrotransaksjoner på en måte som ikke ødelegger for innlevelse eller balanse i spillet.

Lenke til kommentar

Microtransaksjoner hører hjemme i spill som Bloons TD, Templerun, Angry Birds og andre små-spill som koster ca. 10kr eller er gratis. Når det kommer til spill du faktisk betaler gode penger for og spiller på en ordtlig konsoll/PC og ikke en mobiltelefon er det bare negativt at de legger inn slikt. De bumper nok opp vansklighetsgraden på noen levler mot slutten for å trekke noen ekstra kroner ut av deg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...