Gå til innhold

Formula 1 2013!


Anbefalte innlegg

 

Nei, ikkje faen om de gjør.

 

Ett minstekrav idag mår være att de har ett nettbrett med livetiming på, som de faktisk følger med på for å få med seg det som skjer. De er så ukonsentrerte, og så lite fokuserte på det som skjer at det er en skam at de får betaling for å kommentere.

 

Den eneste som er noenlunde brukbar er AG når han kommenterer åleine.

De har lappie med livetiming. Men, har du prøvd å kommentere noe selv? Det er overraskende vanskelig.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg var og såg FP3 og kvalik i dag. Har plass rett ved utgangen av sving 2.

 

Morsomt å ha opplevd hylene fra motorene. Det er helt villt som det bråker. Å de komme inn i sving 1 i nærmere 300 var også litt av en opplevelse. Sånn typ "wow" og hakeslepp.

 

...men, medaljen har en bakside. For det første er jeg solbrent, til det punktet at jeg vurderer å ikke dra å se løpet i morgen. Men, det kan man vel ikke klandre sporten før. Det er jo min egen feil.

 

For det andre, så er det et helvete å komme seg til og fra (iallfall når man har Tokyo som base) og det tok 5 timer å komme seg hjem fra banen. Jeg våger nesten ikke tenke på hvordan de har det på steder der de klager på transportmulighetene rundt banen (Silverstone), for Japan har jo tross alt Shinkansen.

 

Og til sist, så tror jeg det blir første og siste gangen jeg overværer et løp live. Man får ikke med seg så mye, egentlig, når man ikke har skjermer med opplysninger og en kommentator med oversikt. Det er bare en masse biler som kommer kjørendes forbi. Du ser Vettel en gang hvert halvannet minutt. Jippi.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Joda, ser på Sky sendingene for å få mer info - men ser også på de norske, av den enkle grunn at jeg vet at uten seere, blir de ikke bedre. Jo fler som ser på, jo mer ressurser får de, jo mer kan de legge inn i det.

Det er helt klart at ett team på godt over 10 personer, som drar verden rundt, år etter år. Blir bedre enn 4-5 personer i Norge, som har dette som en liten deltidsjobb.

Lenke til kommentar

om de bare hadde sendt de engelske sendingene i Norge istede for å drive med amatører med deltidsjobb og alt for ofte, ingen interesse for selve sporten. så hadde nok seer antallet steget veldig. jeg får vondt inne i meg hver gang jeg ser norske kommentatorer på tv, og forstår godt hvorfor det ikke blir generert noen flere fans.

Lenke til kommentar

Jeg våger nesten ikke tenke på hvordan de har det på steder der de klager på transportmulighetene rundt banen (Silverstone), for Japan har jo tross alt Shinkansen.

 

Til og fra Silverstone er ikkje noe problem. Der går 4-felts motorvei rett ved banen. Du bruker litt tid på å komme deg ut fra selve parkeringsplassene, men så fort du er ute på veien gpr det kjapt. 2-3 timer ned til London.

Lenke til kommentar

 

Til og fra Silverstone er ikkje noe problem. Der går 4-felts motorvei rett ved banen. Du bruker litt tid på å komme deg ut fra selve parkeringsplassene, men så fort du er ute på veien gpr det kjapt. 2-3 timer ned til London.

 

Hvordan er det med tog til og fra Silverstone ? Satser på et formel 1 løp neste sesong, men spørs om det ikke blir Spania i første omgang.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...