Gå til innhold

Spillet du alltid kommer tilbake til.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Colonization

Handle - max profitt

Musikken

Sjarmerende grafikken

Slå kongen i kamp

 

Master of orion 2

Skape produktive planeter

Lage effektive skip

Lage mest effektive rasen

Dominere andre raser i kamp

 

Heroes III

Levle opp helter

Slå en overlegen hær med taktisk kløkt

Endret av Anthr0
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

I mitt tilfelle så må det vel bli følgende spill:

 

Age of Empire II: The Conquerors

Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Halo 3

L4D2

 

Dette er spill som jeg har rundet flere ganger, mens andre spill har jeg bare rundet en gang eller to. Grunnen til at jeg kan spille disse spillene flere ganger er fordi det er god flyt i spillet, ingen ting å måtte lese i spillet slik du må gjøre hos for eksempel disse: Bethesda: (Fallout 3 + NV, og Skyrim), Ubisoft: (Avatar, Far Cry 3,). Og at det er god spillbarhet og ikke minst historien er interessant.

 

Ingen andre spill enn Halo 3 og L4D2 har greid å fenge meg i multiplayer på Xbox 360, der jeg spiller det mye. Hverken Halo Reach, Halo 4 har greid å fenge meg på multiplayer. Det var liksom Halo 3 som var Halo for meg.

 

Har også spilt Age of Empire 2: The Conquerors mange ganger på multiplayer på PC. Jeg husker når jeg gikk på VG1 bygg og anleggsteknikk, og vi kom til påske, da skulle vi begynne på prosjekt til fordypning, og da skulle vi bruke 3 dager i uken til PTF fra påske frem til juni. Det var ingen som gjorde denne oppgaven og det endte med at vi ble 8 spillere som spilte dette spillet 8 timer tre ganger i uken i 2 måneder. Jeg trengte bare å bruke 2 uker på å skrive oppgaven hjemme, og fikk likevel karakter 4. Men poenget er at læreren dreit seg ut, og bare lot oss være i klasserommet på verkstedet, mens han satt på sitt kontor et annet sted. Jeg husker at jeg gledet med å gå på skolen, og vi spilte utallige spill.

 

Men etter å ha spilt spillet i nesten 2 måneder, så ble det slik at en gruppe begynte å tape hele tiden, og den andre gruppen vant hele tiden, dermed ble folk lei spillet. Slik endte det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+56132

Jeg må si at jeg også ble dritt lei L4D2 etter at jeg vant 32 matcher på rad. Jeg er jo egentlig vant med å vinne 2 av 3 matcher, men etter å ha vunnet 32 ganger på rad, så snudde det seg, kombinert med en totalt ødeleggende glitch i Fallout 3: New Vegas, der jeg ikke kunne returnere til Wasteland fra Dead Money, og at spillet krasjet med en gang under loading. Dette medførte at jeg måtte ha startet en ny save etter noen telefoner til Bethesda i Storbritannia, og jeg dermed ville miste 120 timer med spilling. Dette medførte at jeg ikke spilte Xbox 360 på 10 måneder, pluss andre grunner der Xbox 360 har tapt seg.

Lenke til kommentar

Unreal Tournament. Ingen multiplayer skytespill har noen sinne kommet i nærheten av intensiteten og flyten dette spillet har. Jeg blir helt blåst av banen hver gang jeg kommer tilbake til dette spillet, og hver kamp er et maraton!

 

Max Payne 1 & 2: Herlig film noir purk på grensen av loven.

 

Mafia: Utrolig velskrevet og polert mafia-epos. Det begynner litt tregt, men blir etter hvert helt utrolig bra.

Lenke til kommentar

Jeg startet nylig opp Final Fantasy IX igjen, denne gang på PSVita. I mine øyne er det soleklart det beste Final Fantasy-spillet noensinne. Historien er knallbra, og har mye humor. For eksempel startet det med at Zidane og gjengen prøver å kidnappe prinsessen, men hun stikker av på egenhånd. :p Det er likevel en god del alvorlige saker her også, akkurat som det skal være. Skillsystemet er svært bra, der skills i utgangspunktet er knyttet til utstyret vårt. Man må derfor bruke utstyret for å lære seg skills. Grafisk er det meget bra ut, og lyden er nesten perfekt. Final Fantasy ble aldri det samme etter dette.

 

kos deg ;)

 

 

For å svare, Metal gear solid 1,zelda oot og en del mer !

  • Liker 1
Lenke til kommentar

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time.

The Legend Of Zelda: Majoras Mask.

Banjo Kazooie

Banjo Tooie

Super Mario 64

Final Fantasy X

Helt enig i disse. Har spilt dem flerfoldige ganger. I tillegg har jeg på min liste:

 

Mario Party (1)

Mario Kart 64

Pokemon Gold/Silver

Pokemon Stadium 1/2

Age of Empires 2: The Conquerors Expansion

Monkey Island spillene

Den Lengste Reisen

Broken Sword: Shadow of the Templars

 

Alle disse spillene har fulgt meg fra de kom ut og til nå, har hundrevis av fornøyelige timer med hver og en av dem. Og jeg kan fremdeles finne på å dra dem frem den dag i dag når lysten slår inn over meg. Elsker dem. :love:

 

Er vel stemningen i disse spillene som gjør at jeg vil komme tilbake igjen og igjen. De skapte en ekstrem godfølelse første gangene jeg spilte dem, og nå når jeg finner dem fram igjen får jeg fremdeles den følelsen, iblandet masse nostalgi. Kommer sikkert fremdeles til å spille dem når jeg er 100, såfremt de fremdeles kan spilles av. :p

Endret av Rider of Reason
  • Liker 1
Lenke til kommentar

The Sims (3 for øyeblikket, men jeg har spilt jevnt det siden det kom ut) er noe jeg alltid kan ende opp med å skru på og spille litt.

Ellers er jeg flink til å hilse på GTA IV iblant: kjøre rundt, sladde, kræsje, ødelegge og gjøre vas.

Heroes (3 og 5) er alltid hyggelig å spille.

 

Når jeg en sjeldent gang er på LAN så går det i Warcraft 3 (DotA, Enfo og TD), samt Flatout 2. Et mer underholdene kjørespill i multiplayer skal en lete en stund etter! :D

Lenke til kommentar

Age of Empires serien

Dungeon Keeper serien

Populous: The Beginning

The Settlers 2

Heroes of Might and Magic 3 og 4

Stronghold 1

Return to Castle Wolfenstein

Half Life

Diablo 1 og 2

Unreal Tournament og Unreal Tournament 2003

Super Mario World og Super Mario 3

Zelda - A Link to the Past, Ocarina of Time, Twilight Princess og The Wind Waker

 

Stortsett disse spillene jeg går tilbake til, jeg klarer bare ikke bli lei dem. Hva kan jeg si om dem, vel, de er geniale.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...