Jump to content

OpusNR1

Medlemmer
 • Content Count

  564
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)

About OpusNR1

 • Birthday 05/14/1987

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det kan da ikke være mulig å gi dette spillet karakteren 9!? Er dette feks i nærheten av GTA V? Nei. Det er middelmådig, men til tider underholdende.
 2. Pre wax sitrusrens fungerer ypperlig til å fjerne størknet linolje skånsomt. Hadde akkurat samme problemet som deg
 3. De har store sko å fylle etter Brutal Doom-modden til originale Doom. Etter min mening den ultimate doom-opplevelse og en av de mest intense spillene jeg har prøvd på lenge. http://www.moddb.com/mods/brutal-doom
 4. Jeg hadde også en runde med denne herremannen om disse subwooferne: Meg: Hei Jeg kunne vært interessert i disse subbene. Hvor gamle er de, og hvordan er tilstanden? Du skriver fastpris, men når Lsound selger disse gliss nye for under prisen du spør om så synes jeg det blir urimelig. Han: Nå tror jeg ikke de selger de billigere, isåfall er det lagerrydding/dumping. Har 450 ting tilsalgs og skulle alle prute så hadde det vært 500.000 i tap pr år totalt sett. Skikkelig kjernekar!
 5. Half-Life 3 ble jo bekreftet her om dagen, følger dere ikke med?? ^^
 6. Company of Heroes 2 suger all kraften fra maskinen din Har du originale COH og vil spille med russerne, last ned community DLC Eastern Front (gratis). Denne overgår alle DLC som relic har gitt ut til COH.
 7. Dette så jo ut som et grusomt spill når det gjelder bilkjøring...
 8. Damn! Dette er jo et av tidenes beste strategispill. Synd rettighetene går til et middelmådig studio.
 9. Hah! Han skylder på et dårlig spillmarked og gir Activision ros?! Activisions melkekjør av dårlige, ensformige casualgamer, unlocks spill er vel noe av det som evt har surnet markedet for de store aktørene. Indiespill er i vinden som aldri før, og mye av sjarmen her er at de ikke følger normene som de store selskapene har etablert.
 10. Det er ikke sikkert AMD kommer til å tjene så mye på å levere maskinvare til de to konsollene. Husk at både PS3 og Xbox 360 ble solgt med tap lenge (og blir det fortsatt?). Jeg vil tro både Sony og Microsoft har strenge krav til lave kostnader. Den store fordelen de vil få er at de kan styre spillutviklingen mot sine egne software- og hardware-løsninger (vekk fra Nvidia og Intel). Dette har de imidlertid sagt at de ikke skal gjøre, men vi får se.
 11. HDMI ut på denne går gjennom en micro-USB til HDMI adapter. Går det an å bruke denne via en USB-hub slik at man kan bruke annet tilbehør samtidig? (Eks hdmi ut og xbox-kontroller)?
 12. Unreal Tournament. Ingen multiplayer skytespill har noen sinne kommet i nærheten av intensiteten og flyten dette spillet har. Jeg blir helt blåst av banen hver gang jeg kommer tilbake til dette spillet, og hver kamp er et maraton! Max Payne 1 & 2: Herlig film noir purk på grensen av loven. Mafia: Utrolig velskrevet og polert mafia-epos. Det begynner litt tregt, men blir etter hvert helt utrolig bra.
×
×
 • Create New...