Jump to content

Anthr0

Medlemmer
 • Content Count

  74
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)
 1. Det var gøy å se på, og bra kommentatorer.
 2. Stor skjerm, stabil 3d, og raskere lastetider gjør denne maskinen verdt å kjøpe (hvis du har en fra før av). Du trenger ikke å overføre via pcen, det går fullt an å overføre trådløst direkte mellom maskinene. Anbefaler å kjøpe 32GB minnekort med maskinen, ettersom det er det meste som går an å stappe i den, og det koster ca 200kr.
 3. Litt rart at dere ikke lager noen lenke til det dere har lagt ut på youtube. Jeg ramlet over kanalen deres helt tilfeldig. At dere heter gamerdotno på youtube var nytt for meg. Videoen fra streamen: For å være første video var det vel greit nok. Dere kunne gjort noe med monolyden fra snakkingen. Regner med produksjonenverdien på fremtidlig innhold øker på sikt.
 4. Vi er tre menn i 20/30 årene, en level 11 og to level 30. Ingen av oss er ranket solo queue, men ut i fra hvem vi har slått lanefasen, kanskje et sted mellom sølv V og gull V (kommer an på champion og matchup). Vi spiller på europe nordic and east og starter å spille sånn i 18-19 tiden på hverdager og fra 20:00 og utover i helgene. Spiller tre ganger i uken eller oftere. Vi har ikke noen bestemte ambisjoner annet enn å nå så høyt som mulig i ranked og ha det gøy. Vi benytter TS3 (har server) eller skype for VoIP. -------------------- Det er ikke sånn at du alltid må spille adc / support når du spiller med oss, men det er noe du bør spesialisere deg på, dvs at du har/skaffer deg et godt utvalg av helter for din rolle og kan spille alle bra nok til å counterpicke i draft / ranked. Vi kommer til å trene mye mot hverandre for å teste forskjellige matchup, og vi skal tørre å gjøre "plays" i normal games. Spille litt mer konservativt i ranked, med mindre vi har trent mye på et bestemt scenario (f.eks tower dive som lav level). Krav til deg er at du er moden og har brukbar mic. Du kan godt være ny league of legends spiller, men det er pluss dersom har erfaring og allerede er level 30. Hvis du vil spille med oss, send meg en PM, så kan kjøre en liten tryout. Få med alder, ingame nick, og skypenavn. Husk at vi spiller på EUNE, ikke EUW.
 5. Persona 4 Arena kommer vel ikke til PS Vita?
 6. Grunnen til at det tok sånn tid å få ut anmeldelsen var fordi jeg virkelig ville synke langt ned i spillet og gi det en rettferdig vurdering. Jeg tror jeg brukte 85 timer på første gjennomspilling før jeg fullførte det. Hvor mye brukte du? Nå har jeg startet ny gjennomspilling.
 7. Er det en omtale på vei av "Fire emblem awakening" ? Spillet er jo veldig bra, og det er ikke mange 3DS spill der ute, burdte få litt dekning.
 8. Har ikke gamer.no en egen kannal på quakenet @ IRC? Husker ikke detaljene, men det kan vel gamer.no opplyse om. edit: Hva slags type chat? Hardware chat? Gamer chat? Eller noe annet?
 9. Spillet ploppet ned i postkassen min tirsdag den 16 april, har storkost meg til nå. Kommet til chapter 13 eller 14 mainstory og har spilt i 30 timer.
 10. Fikk litt assasiasjoner til Gunsmoke som kom ut til NES.
 11. Jeg tipper at hvis man ikke liker bioshock 1, så er sannsynligheten for å like denne svært lav? Til tross for 10/10 og rosende ord.
 12. AI'en til kjøretøyene irriterer meg grenseløst. Det blir ikke bedre med noen bugs der bussene sitter fast på holdeplasser. Vurderer å spille litt starcraft II SP, inntil maxis får ut fingern og retter de mest irriterende bugsene.
 13. Vi trenger jo alt, siden vi har alle spesialiseringene, spørsmålet er hvilken rekkefølge. Kan vi ikke ta den diskusjonen på TS? Region wall i spillet fungerer jo ikke for fem flate øre, og det er ikke sikkert at alle sjekker forumet.
×
×
 • Create New...