Gå til innhold

Hva mener du er årets beste spill?


Anbefalte innlegg

De teller for året de ble gitt ut for første gang, så lenge det ikke er snakk om en vesentlig endret versjon.

 

Vi kommer til å filtrere ut spill fra tidligere år ved opptelling av stemmene. :-)

 

Fair nok, jeg tok med SW:TOR, selv om det kom ut 20. desember i fjor. Knapt noen som rakk å spille det i fjor, så da får det heller komme med på lista mi i år.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
De teller for året de ble gitt ut for første gang, så lenge det ikke er snakk om en vesentlig endret versjon.Vi kommer til å filtrere ut spill fra tidligere år ved opptelling av stemmene. :-)
Og med "vesentlig endret versjon" så mener man noe mer enn bare en "enhanced edition" og et spill bundlet med DLC?

 

Yep. Om det kommer en DS-versjon av Assassin's Creed 3 i 2013, vil den telle som sluppet i 2013. Om det kommer en GOTY-versjon av AC3 neste år, så er det fortsatt et spill fra 2012. Om det kommer en utvidelsespakke som er stor nok til å antas som eget spill (og slippes som det, slik som Episodes from Liberty City, selv om jeg nødvendigvis kanskje ikke synes at det er nok), så kan det muligens vurderes som en selvstendig pakke. Vi tar det som det passer seg, men det blir nok ingen store tvilstilfeller.

Endret av fiskfisk
Lenke til kommentar

Min liste!

 

Årets enspilleropplevelse: Far Cry 3.

Far Cry 3 er ett konge spill med stor verden der man kan gjøre mye! kule missions og bra karakteroppbygging, pluss noen sexy scener med Citra, kan bli kjedelig når man har fullført alt, men hvorfor ikke starte på nytt? :)

 

Årets samarbeidsopplevelse: Borderlands 2

Borderlands 2 er ett praktfult spill med en helt egen type grafikk, karakterene man møtter i dette spillet + DLC er ekstremt bra gjennomført og jeg tror man skal leite lenge etter buggs, får dette spillet er gjennomført til 100%

 

Årets konkurranseopplevelse; DayZ, selv om det ikke er 2011!

DayZ er ett konge konkurranse spill å blir morsomere jo flere man spiller med, det å se enn annen ukjent spiller 2km unna er den største truselen! man veit ikke om han er fientlig eller ikke! ;)

 

Årets lyddesign: Journey

Journey er spillet alle burde få tilgang til! det burde vært obligatorisk at alle med en spill konsoll eller pc skulle fått spilt dette, lyddesignet er helt nydelig og reisen gjennom verden er nydelig, selv om man er i mål på under 2 timer, men man kan bruke lenger tid om man vil se alt som er å se :)

 

Årets humor: Borderlands 2 (Spesielt Tiny-Tina!)

Tiny-Tina er bare en helt syk karakter, skulle nesten skaffet med en t-skjorte med henne på, hun er kjempe morsom å stemmen hennes er noe får seg selv :)

 

Årets beste historie: Borderlands 2

Nydelig historie med mange unike oppdrag og karakterer, det å se fantasien til spillskaperne er helt utrolig! konge spill! :)

 

Årets skuffelse: Black Ops 2, Counter-Strike: Global Offensive

-Black Ops 2 nådde ikke opp til mine forventninger, tror nok ikke det blir mere Cod på meg, den serien er jeg ferdig med får lengst.

 

-Cs-Co nådde heler ikke opp, men det er ikke ett dårlig spill!! men det var bare noe med det som manglet... kanskje fordi jeg har hatt det så morsomt med 1,6 og Source at CO ikke hadde noe å måle seg med :p

Lenke til kommentar

Regner dere DOTA2 som beta, enda man får kjøpt spillet på steam og spillet ER ferdig, og eneste grunnen til at det ikke er gratis enda er fordi de ikke har nok server infrastruktur enda til å takle tyngden om ALLE skulle hatt tilgang gratis?

 

Eller er den mulig å stemme på?

Endret av Gorzun
Lenke til kommentar

Enkleste å velge var vel årets skuffelse. Max Payne 3 uten tilnærming. Hadde ikke så veldig store forventninger, men ble fremdeles kjempe skuffa.

 

Årets coop ble blank fra meg. Kom ikke på et eneste spill som hadde bra coop del.

 

Originale ide valgte jeg Journey, siden det var vel det eneste originale spillet i 2012.

 

Beste konkurranse opplevelse er Awesomenauts for min del. I motsetning fra de fleste andre Moba-esque spill, er det faktisk gøy.

 

Savner en "positiv overraskelse" kategori. Der ville jeg hatt med NBA 2k13, som var et spill jeg hadde 0 forhåpninger til, men viser seg å være årets beste sportsspill.

Lenke til kommentar

Hvorfor ingen nevner ME3 synes jeg er rart? jeg synes det er årets beste spill. har spillt flerer av spillene som blir nevnt men ingen er så god som ME3.

 

Jeg stemte på ME3, men ikke som årets spill. Det var mange andre spill som ga meg en bedre opplevelse enn ME3 gjorde, for meg endte ME3 opp som årets skuffelse. Og nei, det er ikke på grunn av slutten.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Regner dere DOTA2 som beta, enda man får kjøpt spillet på steam og spillet ER ferdig, og eneste grunnen til at det ikke er gratis enda er fordi de ikke har nok server infrastruktur enda til å takle tyngden om ALLE skulle hatt tilgang gratis?

 

Eller er den mulig å stemme på?

 

DOTA2 er offisielt ikke sluppet enda, og selges fortsatt som "Early Access", så det faller nok inn under neste år.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...