Jump to content

TMfrantic

Medlemmer
 • Content Count

  298
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)
 1. Får ikke ordna subscription engang.. Knelt hele systemet dems
 2. Fable.. Hadde heller håpet på et åpen verden bilspill med rollespill elementer. Noe ala Test Drive Unlimited, bare enda bedre.
 3. Merkelig at CD Project Red ikke har skjønt at folk har egne preferanser. Noen liker å spille i førsteperson, andre er helt avhenging av tredje. Selv liker jeg å bytte mellom disse 2. Jeg ser ikke hvordan det skulle skade spillet å legge til en tredjepersons vinkel.
 4. Hva fan slags spill-cover er det der? Ser mer ut som no scifi opplegg enn ww2 setting. Ei berte med laser rifle liksom.. Skipper selvfølgelig denne "BF"en også. Da Dice ikke har laget et dugandes BF siden 2'ern.
 5. Og dette er feilen med dagens AAA spill. Spillte Tomb Raider rebooten for noen år siden, og det var helt jævlig. Steder du kunne feste klatre-linen var merket hvitt og lyste deg opp i trynet. Tau du kunne rappellere eller skli på var også merket lysende hvitt. "Klatre" sekvensene var lagt opp så banalt enkelt at man kunne gjøre det i blinde. Det var ingen utfordinger og stunder hvor du klødde deg i hodet "Hvordan i svarte skal jeg komme meg opp der?", Alt var lineært lagt opp og godt merket. Det var ingen aha opplevelser ved å studere omgivelsene for mulig ruter videre. Og det var heller ingen følelse av utforskning. Hele level designet var forenklet og beleilig. Alt det som gjorde de gamle spillene så interessante var borte. I stedet fikk vi inn mere action, sniking og myrding. Rett og slett et stort gjesp.Som alle andre storspill nå for tiden. De følger alle samme kjedelige mal for å tilpasse seg alle type spillere og dermed selge mer.
 6. Dette er jo å ilegge oss holdninger vi ikke har.. Har aldri hatt noe imot spill med kvinner, ei heller "minoriteter". Jeg liker veldig godt andre kulturer og etnisiter, og spiller gjerne spill som er satt til deres kultur og hjemland. Forøvrig når det gjelder "minoriteter".. så står hvite folk for kun 10% av verdens befolkning. Og prosenten er stadig synkende. Hvite er faktsik på vei til å bli en av mange minoriteter i sine egne hjemland. Andre folkegrupper risikerer ikke dette i sine hjemland. Så hvem er egentlig minoritet.. Og hvorfor skal hvite menn stadig få gjennomgå i media?
 7. Nåvel. En av mine absolutt beste spillminner er fra dette spillet. Ingen hvite karakterer(med unntak av 1 utlending=), naturlig nok da det er satt til oldtidens Kina. Et herlig spill med en fantastisk historie og fritt for påtvunget SJW politikk. Spillte forøvrig female protagonist, den karakteren som du kan se på bildet. (Hadde det spillet kommet ut i dag med det coveret hadde det nok blitt beskyldt for sexisme, og blah blah) (forresten merkelig det der, å vise lettkledde kvinner er jo nærmest blitt tabu, mens en traktor lesbe i full aksjon med en annen jente er fantastisk bra)
 8. Nei nå altså. Vi trenger flere spillskapere og medier som IKKE hiver seg på denne syke SJW bølgen. Nå er vi drita lei! "Hvite menn overrepresentert", blah blah PISK PISK "Homo er bra, homo er naturlig", blah bla Hvor var alle disse overrepresenterte ekle hvite heterofile menna under E3 om jeg tør spørre? Jo de utgjorde publikum! Men, er de virkelig overrepresentert i dagens spill da? I selve E3 demonstasjonene var det ikke mange å se ihvertfall. Jeg kjøpte Dead State 2 edit:State of Decay 2 for litt siden og det var ikke mulig å velge et normalt hvitt par som start karakterer. Derimot var det lesber å velge. Faktisk var det så og si ingen hvite karakterer i det spillet. Ble mesteparten drept under starten av apokalypsen kanskje?
 9. Helt uenig i det. Jeg foretrekker førstepersons perspektiv, spesielt i Fallout-spillene. Man kan da fint ha begge deler? Spesielt i et single player spill..
 10. Her MÅ de legge til tredjeperson før utgivelse. Dette er klart det mest populære i RPGs. Er jo en stor del av opplevelsen å faktisk se de forskjellige klærne og utstyret du anskaffer karakteren din. Fallout takler jo dette helt fint.
 11. Nei, men hva skulle den scenen være godt for i det hele tatt? Det var liksom det første som skulle vises frem, som liksom for å signalisere se på oss vi er så progressive utviklere som alle andre. Påklistrert tullball..
 12. Nydelig trailer som ble vist på E3. Blir nok kjøp dette.
 13. Last of Us hadde et forferdelig repeterende og kjedelig gameplay. Klarte aldri å presse meg til å spille videre pga dette, selv om historien virket fantastisk bra. Kanskje like greit, siden det nå ser ut som de gjorde Ellie om til en tatovert "traktor lesbe", for å tilpasses disse dagers rabiate identitets politikk. Det er så påklistret at jeg får fnatt. Hvorfor i det hele tatt trenger vi å vite hennes seksuelle legning? Det bringer absolutt ingen verdi til spillet. La det heller være opp til fantasien til den enkelte. Eller hva med bare en uskyldig jente for engangs skyld? Nei har du hørt slikt! Fy skam.
 14. Aldri sett verre møl. Så dette er hva EA har gjort Bioware til.. Enda et generisk pew pew pew studio. Snakk om å ødelegge en utvikler!
 15. Ville heller ha en Test Drive Unlimited 3 :/
×
×
 • Create New...