Jump to content

TMfrantic

Medlemmer
 • Content Count

  327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tullprat. Så lenge du ikke starter en fysisk konfrontasjon/brytekamp med politiet så går det bra. Du må finne deg i å bli arrestert hvis du kommer med falske sedler. Det er en alvorlig forbrytelse. Selvfølgelig har du noen sure epler i politistyrken(både her og i USA), men de aller aller fleste er gode mennesker med en særdeles tøff jobb.
 2. Ikke glem at de ønsker å innføre spesielle regler ved ansettelser i høye posisjoner, basert på hudfarge. Det vil si at en person med mørk hudfarge vil gå foran en hvit person, selv om den hvite skulle ha bedre kvalifikasjoner. Dette er ren skjær rasisme. De ønsker også såkalte 'reparations'. Erstatning for slaveriet som pågikk for hundrevis av år siden. Dette har ingen som i dag lever i USA noe som helst med å gjøre. Det finnes lut fattige hvite som bor i trailere, som ikke får nytte av noen av godene som minoriteter får med tanke på utdannelsesstipend etc(minority scholarships), og de skal liksom betale reparations??
 3. Alltid enkelthendelser hva? Merkelig når det gjelder vold mot hvite så er det alltid enkelthendelser for sånne folk som deg. Men hvis en sort blir behandlet stygt av politiet så er det en epidemi. Akkurat som volds-statistikken i USA som viser at sorte begår 9 ganger mer vold mot hvite enn motsatt. Men fokuset i media er på hvor forferdelig rasistisk usa er mot sorte i disse tider.. Og på hat kriminalitet så ligger de langt over hvite. Men husk det er disse forferdelige hvite nasjonalistene som er problemet!: Og de mediaene du lenket(men unntak av fox) er små outlets. Hadde hendelsen vært omvendt i rase sammensetting hadde dette vært i alle store medier i dagesvis inkl norske, med overskrifter om den forferdelige rasismen som er i vestlige samfunn. Men dette er jo bare hyperbole fra min side selvfølgelig, vi har slettes ikke hatt slike overskifter i det siste,, nope. Og ingen nordmenn har blitt banka helseløs på gata og frastjålet eiendelene sine. Neida, i norge er det norkse folk som er problemet med sine rasistike holdninger. Og forresten. Black Lives Matter organisasjonen ønsker ikke like rettigheter (det har de fått for lengst!!). De ønsker særrettigheter basert på rase.
 4. Ingen ord i media om dette.. Så overraskende.
 5. Synest de fleste spill burde komme med valgmuligheten mellom mann og kvinne karakter. Jeg spiller utelukkende kvinnelige karakterer hvis jeg har muligheten. Liker det bare bedre.. Dessverre er det en pågående trend med å gjøre de kvinnelige karakterene stadig mindre attraktive(Valhallas Eivor ser jo ut som en mann sammenlignet med Kassandra i Odyssey, eller Lagherta fra Vikings serien for den saks skyld), men det får være til en annen diskusjon.. En annen ting er at i de fleste spill så reagerer omverdenen likt til deg uansett hva slags kjønn du har valgt. Dette er litt kjedelig. Her hadde det vært store muligheter for interessante episoder/fortellinger.
 6. Utrolige mange interessante spill. Kjempe bra showcase.
 7. Er ikke sånn det fungerer da.. Vil tro det er mer snakk om innsamling av enorme mengder data fra brukere over hele verden, som analyseres med diverse algoritmer, som igjen filtrerer ut informasjon de har interesse av.
 8. Dette visste jeg ikke. Hmm. Forklarer en hel del. Som jeg skrev over så bruker den launcheren mistenkelig mye ressurser i bakgrunnen. Sannsynligheten er stor for at den driver med dataharvesting/overvåking for kommunist regimet i Beijing. Ja jeg er seriøs. På tide å forby dritten, sammen med TikTok.
 9. Av mystiske grunner bruker den ressurser i bakgrunnen. Aner ikke hva den holder på med, men jeg mistenker mining. Avinstallerte dritten, og den skal aldri tilbake. Tim Sweeney kan ryke og reise med sin lugubre plattform, med oppkjøp av nye titler for å tvinge folk over på den. Lenge leve Gabben.
 10. Afro-amerikanske "lynsje gjenger" angriper nå tilfeldige hvite offer på gaten:
 11. Politiet i England arresterer heller offer enn overgriperne.. Og media legger lokk på det. Kjenner det koker etter å ha sett denne videoen. Etter Rotherham skandalen skulle man tro de hadde lært, men nei.
 12. Dette er jo ikke akkurat noe nytt da. Youtubere som har kritisert spillet har også mottatt meget stygge trusler, og diverse sjikane over tid nå. Uansett er det ikke akseptabelt med trusler.
 13. Kjøpte nylig min første(og siste) gamingstol, etter at min trofaste kontorstol var utslitt.. ..Makan til dritt!! Stolen er formet som et rallysete(why??), med bratte kanter på siden og nede på setet, som presser beina sammen når man sitter. Du må sitte med beina sammen konstant, hvis ikke vil lårene presse borti de vertikale kantene, og det blir meget ubehagelig etter 20 minutt. Med andre ord, "manspreading" er utelukket i denne. Man kan rett og slett ikke slappe av i den. Altså, jeg kjøpte en stol for å sitte komfortabelt foran pcn. Ikke for å holde meg fast i svingene.. Makan til gimmick! Er nå tilbake til det jeg brukte for flere år siden. En skikkelig lenestol. Ahh, komfort.
×
×
 • Create New...