Gå til innhold

Windows 8-salget går tregt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
... som har hvilke fordeler for Olga på regnskapsavdelinga?
Irrelevant. Olga er ikke kompetent til å ta den avgjørelsen.

 

En kompetent IT-avdeling kommer nok til stor nytte den morgenen alle booter maskina si og ikke skjønner en dritt. Samt en gruppe psykologer ;)

Endret av Dummst
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg var negativ til win 8 i begynnelsen men nå liker jeg faktisk det. Enkelt og greit system. Har lastet ned starter 8 for å få tilbake startknappen, men har ikke lagt opp til oppstart som i window 7. har oppstart i appene. Enkelt og greit å finne fram, en må bere gå på og finne ut av ting selv. prøv og feil som det heter.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Etter å ha brukt Win8 i en periode så må jeg si at dette er den pinligste OS-oppdateringen som er lansert i IT-historien. Synd for MS. Hvordan de har klart å fucke det opp til de grader fatter jeg bare ikke. Det er lenge siden jeg har hatt så mange irritasjonsøyeblikk. Det er rett og slett noe forbanna dritt.

 

Helt sikkert fint på touch devicer, men på workstations... glem det. Og hvorfor i alle dager gjør de dette? Er det presset fra Apple? Har de latt seg presse av en forbanna smart telefon? Jeg er fornøyd med iPhonen min, men ikke tale om at jeg ville "jobbe" i det GUI. Jeg har likt MS veldig godt som "underdog" og Win 7 trodde jeg var et resultat av det, men hvis vi serveres mer av dette fjaset... Huff of huff. Jeg blir faktisk litt nervøs av dette. Håper virkelig ikke dette er fremtiden.

Lenke til kommentar

Ser noen påstår at W8 er mye raskere enn W7. Oppstarten merker en vel ikke noe forskjell med ssd vel? Men ellers, hva er så mye kjappere med W8?

Joa, merker stor forskjell på oppstarten selv med SSD.

 

Helt sikkert fint på touch devicer, men på workstations... glem det.

Hva gjør W8 ubrukelig for workstations? Er det det forbedra brukergrensesnittet i vanlig desktop modus, alle nye hurtigknapper, power user-funksjoner osv.?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv om det har vært en del tester av Windows 8 så er det forsatt mye som ikke er kommet frem

Jeg lurer forsatt på hva sannheten er

 

 

Det er sagt at man ikke kommer seg helt vek fra metro designet

her er jo flisene en del av det hele .

Stemmer det at de kun virker med dise Windows appene , samtidig som appene ikke vil virke hvis man ikke kan bruke flisene

?

 

Hvis man laster ned starter8 blir man virkelig kvitt metro helt ?

 

 

Problemet med W8 ( som påvirker salget ) er jo at det ikke passer til den normale pc bruken

Her er det brukergrensesnittet som er synderen.

 

Selv om man ikke tror det så er det faktisk det som betyr alt her , da W8 ellers er så lik w7

 

Man kan men hva man vil men saken er nå slik at det å betjene en pc med tastatur og mus som om du bruker en smarttelefon ( med berørings skjerm) vil være direkte plagsom

 

Da er det ikke rart at de fleste holder seg unna

Lenke til kommentar

Grunnen til at salget går tregt er at de bryter et par uskrevne regler.- ikke fiks noe som virker helt fint- ikke tving kundene over på noe de ikke vil haMange kommer ikke til å kjøpe W8 fordi de vil bruke en PC mer tradisjonelt. de kunne lansert dette som et alternativ spør de meg.For min del kommer jeg til å holde på W7 lenge.

 

Du tok ordene ut av munnen min. Endelig en som innrømmer det.

Lenke til kommentar

Windows 8 opplevde jeg først som tungvindt. Så lærte jeg meg hvordan det fungerte og syntes det var supert.

Nå igjen syntes jeg det er ett skritt i riktig retning men det er vanvittig mye som kan forbedres for å øke effektiviteten.

 

Jeg kunne tenke meg at flisens var interaktive og mer fleksible. Hadde vert kjekt å fks lese og svare mail i en stor flis, skype i en anen, og mindre fliser for kalender, værmelding, temperatur på pc, klokke.

Lenke til kommentar
og hvor ellers skal de gå enn til W8?

 

Med tanke på at mer og mer bedriftsprogrammer kommer i web/cloud versjoner, og dermed ikke lenger kjører på klientsiden, så kan jo bedriftene fort begynne å tenke på linux på klientene hvis de først må gi brukerne opplæring i nytt os...

 

Det er vel bare å vente på at noen av de virkelig store MS kundene setter krav til MS om å kunne slå av det nye grensesnittet og få tilbake startmenyen, så skjer det nok på samme måte som supporttiden for XP stadig ble forlenget etter krav fra disse kundene :)

Lenke til kommentar

Jeg tror faktisk Microsoft begynner å finne en fin oppskrift på hvordan de skal få bukt med piratkopieringen. Når folk flest er skeptisk så tror jeg tilogmed piratene ikke engang ønsker å bruke båndbredde på å laste ned dette OSet..

 

On topic:

 

Jeg for min del med min subjektive mening ønsker ikke å ta i bruk windows 8. Jeg finner ikke en eneste saklig grunn. Men jeg kan finne mange grunner til at jeg ikke vil ha windows 8:

 

1: Startmeny uten å måtte ta i bruk tredjepartsløsninger

 

2: Metrogrensesnittet gir meg mareritt

 

3: OSet inneholder kun små endringer i UI'et ellers.

 

4: Windows 7 inneholder allerede alle fasiliteter jeg benytter meg av, som å være grunnsokkelen til alle programmene jeg har installert og som kjører feilfritt allerede idag.

 

5: Windows 8 kommer med Directx 11.1. Hva så? Spillutviklerne har knapt tatt ibruk Directx 11 som windows 7 og vista allerede har.

 

6: Jeg har hele 7 desktops og et par laptoper som allerede kjører windows 7, som jeg har betalt lisens for.

 

(og sist men ikke minst, og klart det beste argumentet)

 

7: Når jeg nå unngår windows 8 så vil jeg svare folk jeg har gjort masse gratisarbeid for oppgjennom, som å fikse pc'n når noe er galt - Nei jeg kan ikke noe med dette. Har aldri rørt windows 8. Ergo du kan mer enn meg.

 

Problem solved!

 

Windows 7 var og er bra nok..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det gjelder nok ikke her på berget. I butikken vår selger vi rundt 100 oppgraderingspakker i uka, mot 1-2 da Win7 kom. Prisen er selvfølgelig vesentlig lavere enn for Win7, men det er helt klart interesse for produktet.

 

Og spør du meg er det, på tross av noen små bugs, et svært godt produkt Microsoft har kommet med. Fikk én oppgradering gjennom skolen, én gjennom jobb og har kjøpt to selv. Alle pc-ene mine fungerer like godt med win8 :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enkelte ganger begynner jeg også å lure på hvorfor det er de mest drevne(?) datafolka som er mest grinete i forhold til Windows 8.

 

Ærlig talt folkens, startmenyen har vært med siden Windows 95. Den var en revolusjon i sin tid, men kanskje er det på tide å tenke nytt? Dessuten, og navigere med mus er og har aldri vært spesielt effektivt. Erstatt all musenavigering med tastatur-shortcuts og du vil oppleve mye høyere produktivitet. I Windows 8 fungerer dette MYE bedre enn i noen annen Windows-versjon.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Man må ha i bakhodet at snarvei taster , eller hurtigtaster ( som det heter på norsk) er som pinnkoder , du skal ikke ha mange før det blir trøbbel

Bruker man flere typer programmer ( med norsk og internasjonal språkdrakt ) så vil samme en hurtigtast kombinasjon ha forskjellig betydning i 2 forskjellige program

Da blir det bare kaos

 

Nå er mangelen av startmenyen bare irriterende.

 

Det som er problemet ( og som må gjentaes til det kjedsommelige ) er hvor tungvindt metro designet er uten berørings skjermer.

 

Microsoft har rett og slett fjernet det som gjorde at Mus og tastatur fungerte uten problemer .

nå må man "simulere" en pekeskjerm.

Det er det som gjør det så tungvindt

 

 

jeg må gjøre dere oppmerksomme på at mine uttalelser utelukkende er baser på all omtalen om og rundt Windows 8

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...