Jump to content

Judaz

Medlemmer
 • Content Count

  663
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

244 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Disse er geniale om man skal reparere plastskader, da funker ikke retrobright. Har aldri opplevd at retrobright har gjort plasten noe sprøere om man ikke overdriver, noe enkelte har en tendens til å gjøre med retrobright. Sprø plast kan uansett fikses
 2. Kanskje fordi artikkelen handler om iOS 13 betaen og kommentarene du sikter til et flere uker gamle og fra før lanseringen av iOS 13?
 3. Er Office365 egentlig svindyrt? Det kommer vel an på hvordan du ser det, men. Den minste pakken fra DropBox koster ca. 1200,- kroner per år. Office365 Home kost 849 kroner per år (649 for personal) og gir 1TB lagring på OneDrive for inntil seks brukere. I tillegg får du Officepakken som du kan installere på fem PC-er og 10 nettbrett/telefoner, verktøy jeg bruker hver eneste dag. Det er ingenting galt med LibreOffice eller Google Docs, men Microsoft Office er etter min overlegen når det kommer til kvalitet og brukervennlighet. Dropbox gir riktignok 2TB lagring, men for meg etter flere år fortsatt ikke har klart å bruke mer enn 150GB er dette et røverkjøp.
 4. Jeg kan ringe via Skype med min fem år gamle Panasonic TV
 5. Hvordan men definerer utroskap er jo veldig individuelt. For noen kan dette være uproblematisk, for andre (sannsynligvis de fleste) er det laaangt over streken. Etter min definisjon er det uten tvil utroskop når Når det foregår i det skjulte og man ikke er åpne med hverandre om det er det alltid utroskop etter min mening, uansett hva slags toleranse man har får partnerens relasjoner med andre kvinner/menn. Føles det greit for deg? Er han åpen om det? Har dere på forhånd avklart at dette er innenfor rammene av hva som er akseptabelt i forholdet deres? Hvis svare på disse spørsmålene er nei synes jeg svaret på om det er utroskap gir seg selv.
 6. Det er vel egentlig helt opp til TS om det er greit eller ikke. Jeg har ingen problemer med at kona mi danser intimt og kysser andre kvinner (eller menn) på byen, men hvis TS ikke synes det er greit må hun selvfølgelig respektere det.
 7. Flott hvis dette funker for dere, men for meg høres dette bare trist ut. Derfor har jeg og dama en grei ordning: vi er gift, men ingen av oss ønsker å slutte og leve. Det må gå an å ha venner av motsatt kjønn og ta seg en skikkelig fest, uten at man går bak ryggen på hverandre og/eller gjør ting partneren synes er ugreit. Vi har nok kanskje litt større rammer for hva som er greit enn mange andre, men ærlighet er alltid et absolutt krav.
 8. Det hadde selvfølgelig vært mye bedre om Tesla måtte tilbakekalle alle bilene slik mange andre bilprodusenter sannsynligvis hadde måttet gjøre.
 9. Har du aldri fantasert om noen andre enn partneren din? Selvfølgelig har du det og det har selvfølgelig hun også. Jeg tør påstå at alle, i alle fall i et langvarig forhold, som påstår noe annet lyver. Det er helt normalt og i utgangspunktet ingenting galt i det, og kommer dere dit at dere trygge nok på hverandre til å snakke om det er det bare et sunnhetstegn for forholdet deres. ...eller du kan gjøre som coffeee her, jobbe for å dø som ensom og bitter...
 10. Hvis du ser på det i et litt større tidsperspektiv enn uker eller måneder er det ingen ting som tyder på at verden, eller Oslo, er blitt et mer urolig sted.
 11. Synes "Media-siden" tar unødvendig mye plass, bruker den ikke, men synes det var en brillefin oppdatering ellers
 12. Ehhh, nei, for den er bare på Intel-prosessorer... Meltdown gjelder kun Intel. Spectre kan i teorien utnyttes på mer eller mindre alle Intel, AMD og ARM-prosessorer.
 13. VIA har vel ikke kommet med noen nye CPU-er på snart et tiår? Og med tanke på hvor treige de var sammenlignet med AMD/Intel så vil du nok komme bedre ut av det med en Intel-cpu likevel
 14. Nå har faktisk Windows i en eller annen variant kjørt på ARM i 20 år, så Microsoft er vel ikke akkurat noen nybegynner på området de heller.
 15. Å bruke Deezer når det finnes Tidal er som å velge å gå til ''syden'' selvom det finner fly... Ganske uenig. Deezer er ikke perfekt, men etter å ha gått fra Tidal til Deezer og tilbake til Tidal igjen må jeg si at jeg synes Deezer-appen er milevis bedre når det gjelder brukeropplevelse på alle plattformer jeg har testet på. For ikke å snakke om Tidals web app, som fortsatt er basert på Flash. Tidal er også grusomt treg på å bytte sang og starte avspilling, og ikke spesielt god på søk. Det siste året har jeg testet meg gjennom Tidal, Deezer, Spotify, Apple Music og Groove. Både Spotify og Deezer bedre enn Tidal etter min mening.
×
×
 • Create New...