Jump to content

Åsmund

Medlemmer
 • Content Count

  3040
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

About Åsmund

 • Birthday 07/02/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Om dette er budsjettklassen hva kaller du de til 2-3k da?
 2. For underholdende stream av de profesjonelle spillerene sjekk ut https://www.twitch.tv/fopt_membrillo The Viper (som tidligere nevnt) sin stream: https://www.twitch.tv/tyrant_theviper For mer casual: https://www.twitch.tv/resonance22
 3. dette kan bli spennende. jeg syntes single player var artig med en gang, men blei fort lei. blir litt mer liv med multiplayer kanskje isteden for bare repeterende ai.
 4. 28" var jo luksus. Vi spilte på en 14" tv, delt i 4 Funka bra det og syntes vi og hadde det knallmorro.
 5. Hei. Jeg oppretta en ny youtube kanal kun for naturfilmer og her er min første video,,på den kanalen. Det er egentlig en samlevideo av noen år med filming. Jeg prøvde å finne de beste klippene og samtidig lage en sammenheng. Dette er en blanding av litt dronevideo, litt nex5n, gopro3 black, og panasonic gh4. Det hadde vert fint om dere ville ta en titt og gjerne gi med kritikk
 6. Jeg var sikker på at vi kom til å få moderne krigføring eller noe ala 2142. Jeg blei ekstremt positivt overaska! Men uansett hvor gira jeg er så skal jeg ikke forhåndsbestille.
 7. Det jeg gjorde tidligere med send til mappa var å lage en snarvei til send til mappa inne i send til mappa. Så kunne jeg fks lage en snarvei av bildemappa, deretter høyreklikke og velge send til send til.
 8. Dette er veldig bra. Selvkjørende biler (som er sikre nok) kan ikke komme fort nok. Sitte å se på en film eller sove mens bilen kjører kjedelige strekninger eller har full kontroll i de mest kaotiske trafikksituasjoner hadde vært genialt.
 9. Jeg håper at det blir interessante brett å navigere rundt i og ikke bare fult av fiender og masse action hele tiden. Doom1 var interessant, spennende, tidvis skummelt, passelig mengde action. Doom 3 frista ikke i det hele tatt.
 10. hmm,,,tv som premie. Finnes det ett nettsted som er litt mer nerdete?
 11. Jeg også savner spill som går fra a-b med en del frihet til hvordan du vil gå fram, som i far cry. Det spillet hadde passelig mengde frihet. Crysis igjen hadde litt for lite. Slik jeg husker det. Jeg prøvde far cry 4 og blei fort lei av å gå tilbake på steder jeg hadde allerede vert og følte ikke nok framgang. Jeg syntes også det ofte er altfor mye av QTEs
 12. Kanskje vi da får detect and avoid greier, kjekt til mange ting det. Så lenge du kan overstyre det når du vil følge noe tett innpå.
 13. Jeg blir aldri lei av å prate om gamle dager Gamle dager: Lotus 2 Jones in the fast lane Doom- første pc til pc kommunikasjonen jeg hadde med seriellkabel I nyere tid er det flatout 2 og trackmania. Drikke øl og spille flatout 2 med brodern var knallmorro. Vi pleier å bytte på å spille bare for å komme oss igjennom spillet.
 14. Dette kan bli spennende, men jeg gir ikke fra meg penger før spillet er ferdig og anmeldt. Jeg kjøpte nextcargame og jeg angrer på det. Det er nå sjeldent vi hører noe fra utviklerne, samt at du får bare litt mer innhold for hver gang, (en ny bil, eller en ny bane) så blir du lei med en gang. I tillegg ser det ut til at spillet ikke blir slik jeg trodde det skulle bli.
 15. Jeg håper det blir som mafia 2 bare med mer å gjøre og utforske rundt i byen. Mafia 2 var helt suverent for meg, bare pga den fabelaktige stemningen. Den beste delen var når hovedpersonen "Vito?" kom hjem fra krigen og det var vinter.
×
×
 • Create New...