Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Litt trist når man ser lanseringer på PS4 som ser ut som noe som ble lansert på PC for 10 år siden. Man burde ha høyere krav til titler på PS4. Samt en forferdelig narrator, man hører virkelig at han leser fra notater.

Skal man lage slike titler til PS4 får man virkelig legge litt mer sjel i det eller bare send det inn i PC sluket. Håper virkelig ingen støtter et slikt forsøk på lat moneygrabbing. På den annen side, er det et lite studio som strever med å finne kunder på PC siden fordi de ikke er i stand til å skille seg ut eller levere tidens standard kan man alltids finne noen på konsoller, men hmm jeg er ikke overbevist om at de da har livets rett på konsoll.

Settlers 8 kunne kommet til PS4 og XBO i form av en reboot (som har vært på moten siste året) "Settlers". Samt en vesentlig bedre utgave av Civ. Revolution aka Rev2. Kanskje også titler ala Cities Skyline, Anno, Train Sim, Farm Sim etc. Er også sikker på at man kunne laget en ganske så god konsolladaptert Total War tittel. Titler som heller ikke er fordummet ned til mobilstandarder man ser mye av nå.

Endret av Theo343
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

Har vel vært med i alle unntatt MW serien siden world at war. Men ja, zombiene begynner å bli oppbrukte nå. Det samme gjelder forsåvidt COD i sin helhet, men hver sin smak

Lenke til kommentar

Zombier og zombie-apokalypser begynner generelt å bli fullstendig utbrukt. Å lage et spill basert på det nå må være noe av det minst kreative man kan gjøre. Det betyr selvfølgelig ikke at resultatet må bli dårlig, men hvis jeg føler for å skyte zombier spørs det om jeg ikke heller tar en runde til med The Last of Us.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...