Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Greit nok at PlayStation 4 vs Xbox One kanskje er en smule "off-topic" i en ren PlayStation 4 tråd, men når noen klarer å lire av seg ren svada for å sette PlayStation 4 i et helt ukorrekt godt lys sammenlignet med erkekonkurrenten så er det jo greit å få inn en smule edruelighet inn i bilde.

 

 

EDIT:

 

Ser nå at de fleste Call of Duty Ghost anmeldelsene nevner svak framerate på PlayStation 4? Både single og multiplayer, men mest på multiplayer hvor framerate stortsett er under 60 FPS konstant og kan droppe urovekkende lavt.

 

Hva mener og føler folk om dette? Stinker jo bedriten optimalisering lang vei, noe som ikke akkurat kommer som noe sjokk når Activision er involvert og skal kaste spillene sine ut i markedet med lavest mulig produksjonskostnader og jeg ser jo at bruken av eksklusive funksjoner på både PlayStation 4 og Xbox One er mer eller mindre ikke-eksisterende så det er tydelig at konsolloptimalisering har vært i baksete. Men hadde dere heller foretrukket 720P eller 900P oppløsning og stabile 60 FPS eller syntes dere det er bedre med 1080P og ustabil FPS?

 

Hvis du hadde følgt med ville du ha visst at cod kommer til å ha en day one patch som gjør sp'en til 1080p 60 fps uten drops.

Lenke til kommentar

Nå kan vi få en slutt på det her, og heller snakke om det tråden handler om. Skal dere diskutere PS4 vs. Xbox One, så gjør det i riktig tråd i allefall.

 

On-topic: Kjenner at det kribler i magen til at jeg får PS4 om mindre enn en månede! (13. desember) Håper og tror for all del at konsollen min ikke har et (Edit: kritisk) problem.

 

Er enig med deg der om er bare ps4 tråd :)

Ja, jeg elsker sony jeg. Når det kommer til gaming mener jeg det ikke finnes noen bedre. Men å påstå at Sony ikke bryr seg om penger må være noe av det mest latterlige jeg har hørt på lenge.

Jeg oxo :green:

 

Sony holdt på å gå konkurs etter utgivelsen av PS3 fordi de gjorde den så mye billigere enn konsollen kostet dem. Hadde det ikke vært for TV og lyd så hadde ikke Sony vært et selskap i dag. Vær glad Sony er her, eller så hadde prisen på gaming konsoll vært mye høyere.

Mins jeg leste det et sted for mange år siden, om Sony kunde gå konkurs eller noen den dur der sa.

Lenke til kommentar

Sony holdt på å gå konkurs etter utgivelsen av PS3 fordi de gjorde den så mye billigere enn konsollen kostet dem. Hadde det ikke vært for TV og lyd så hadde ikke Sony vært et selskap i dag. Vær glad Sony er her, eller så hadde prisen på gaming konsoll vært mye høyere.

"-Hadde det ikke vært for TV, lyd, film, musikk, mobil, kameraer + mye mer"

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Now, Sony has issued troubleshooting advice to those who have the dreaded "blinking blue light". It lists four possible causes:


  • TV compatibility
  • Issues with PS4 power supply
  • Issues with PS4 hard drive
  • Issues with other PS4 hardware

So what can you do about it? Sony suggests updating the firmware on your TV, turning the console off and checking the power and HDMI connectors for damage. It also suggests checking the hard drive to make sure it's properly seated in the HDD bay.




Jaja, åpne den nye konsollen er vel ikke all verden.
Lenke til kommentar

Kan vi få kilder på "eksperter" som sier at den har 50% bedre YTELSE? Jeg er fullstendig klar over at GPU-en i PlayStation 4 har 50% høyere shaderantall, men det er overhode ikke det samme som 50% høyere ytelse i praksis. Her lukter det mistolkning lang vei fra folk som leser seg litt for mye inn i maskinvaredetaljer.

 

Det er ikke bare snakk om 50% flere CU'er, men også 50% flere TMU'er siden TMU'ene er knyttet 1:1 til CU'ene i arkitekturen og 100% flere ROP'er.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...