Gå til innhold

Mote- og velværecafé.


Anbefalte innlegg

PS i 34 var kondomstram i lårene, men litt vel god plass i livet. De hadde ikke 33 i PS noen av plassene jeg var. NS i 34 var helt håpløst. Hvor utvidet de seg mest Jonas?

 

De utvidet seg mest i livet, så om de allerede var for store der var de nok ikke buksene for deg uansett. :(

Endret av Jonas.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjøpte min Cruzer 5 på Clas Ohlson. Meget fornøyd! Har òg hatt Cruzer 3 og 4, begge har jeg mistet på reise, så kjøpte 5-ern nå for en god måned siden. Selve hodet er smalere enn på en vanlig maskin, slik at du enkelt kan trimme bak kjeven opp mot øret og på adamseplet. Selve "kammen" sitter også bedre på denne enn tidligere modeller; de andre jeg har hatt har plutselig hoppet inn til en kortere lengde.

 

Mener jeg gav 5-600 spenn for den.

Lenke til kommentar

Poenget er vel heller at nordmenn flest bruker lang tid på å knyte en stygg, gjerne gigantisk, halvferdig windsor. Så de fleste ville tjent fett på å bruke et halvt minutt på en four-in-hand, selv om det finnes andre knuter som passer bedre til visse krager osv.

 

Forresten, her har vi vår kjære slipsknyter, Knut Arne:

http://www.youtube.com/watch?v=HzlNraurvMw

Endret av spinkeljaevel
Lenke til kommentar

Ikke gærne, er de så mørke brune som de ser ut på bildet? Er mye lysere på linken. Hvordan passer de med vanlig jeans og chinos? Siden de er litt høye regner jeg med at man skal brette opp buksene litt eller?

Nja. De blir bitte litt lysere. Jeg har smurt de inn med Obenaufs heavy duty LP. Det er etter ca 3 dagers bruk. De går veldig fint til jeans. Bruker ikke chinos. Bretter opp buksa minimalt.

 

 

 

Edit:

Noen som har noe peiling på dressen på The Player? Var innom på det evige salget deres. Prøvde en dress i 130s ull. Satt bra og alt slikt, men er skeptisk på å bruke 4-5k på noe jeg ikke finner info om på nett.

Endret av thrice
Lenke til kommentar

Thrice: stikk innom menswear en tur. Jeg så dressen Kavinsky nettopp kjøpte der i dag, og den så veldig bra ut til å koste 3000-ish. Den var penere enn det man som regel ser fra tiger/Bruuns Bazaar/filippa k/randomsvenskmotemerke, og den var laget i Loro Piana-stoff. I den prisklassen er det jo uansett litt hipp som happ hva man kjøper når det kommer til kvalitet. Passer dressen på the player deg best og virker grei er det sikkert like greit å gå for den...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Noen som husker hva produsenten som lagde vanntette sko i knæsje farger etter malen til vanlige herresko heter? Tror de var norske, og at de hadde en reklamefilm der en mann står ved urinalet og pisser på skoene sine ...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...