Gå til innhold

Nokia Lumia 920-tråden


iMono

Anbefalte innlegg

Heisann,

 

Jeg hadde mye problemer med Lumia jeg kjøpte. Den har nå vært 2 måneder inni "systemet". Mitt problem var at jevnlig så kom ingen gjennom til meg når de ringte. Og nettverket forsvant ofte etter å ha hatt lockscreen på en stund.

 

Så fikk jeg en swap nå for 2 dager siden med følgende installert:

OS: 8.0.10211.204

Firmware: 1232.5957.1308.0002

 

Og vet dere hva? Jøss for en bra mobil!! Nå fungerer den helt fint, og batteriet er jo helt suverent. Overraskende bra.

 

Så får vi håpe det varer!

 

Men kommer jo jevnlig oppdateringer heldigvis.

Nå er firmware 1314 neste mann ut!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Til dere med batteriproblemer. Etter og ha sjekket rundt på nettet, så er jeg kommet frem til følgende:

-Wifi bruker ikke mye strøm(Eller det skal ikke bruke mye strøm)

-4g er det som skal bruke mest strøm av tingene på en smartTLF

-Posisjon sluker strøm om du har mange apper som bruker dette

-Video i HD bruker mye strøm

 

Ellers kan jeg si at min mobil holder i nesten 4 dager vist jeg bruker batterisparing og den er konstant i dvale, med en full dags bruk(Spotify, nettlesning, email, facebook og ta bilder) så har jeg rundt 30 % når jeg kommer hjem i 8 på kvelden.

Lenke til kommentar

Bruker ikke posisjonsbaserte ting, ikke 4g, ikke video og WiFi skrus av.

 

Glad jeg er ferdig med å ha denne som hoved mobil mtp batteriet som det er akkurat nå.

Skl beholde den og se hvordan WP blir fremover dog, da jeg liker konseptet og mobilen veldig godt.

Lenke til kommentar

Jeg håper at også min skal funke knall etter 2.gang hos Nokia verkstedet. For det er den mest spennende telefonen og OSet på veldig lenge :) Det var ikke noen tilfeldighet at jeg kjøpte 920. Fulgte med på denne telefonen lenge før den ble sluppet. Alt virket lovende. Den største skuffelsen var nok at kameraet ikke var på langtnær så bra som det Nokia lovte. Den er rett og slett ikke skarp nok ift konkurrentene.

 

Om den bare får i stand bedre batteri, en oppdatering på kamera som gir skarpere bilder (i hvertfall på høyde med iPhone 5) og at stabiliteten er god.... :hmm: Krysser fingrene :)

Lenke til kommentar

Hei,

 

I applisten (swipe til høyre). Har dere fått opp kategorisering på bokstaver der??

For eksempel at du kan trykke på "S" for å få opp all apper som begynner på "S". Dukket plutselig opp etter en soft reset.

 

Er det noen som bruker den trådløse ladingen? Fungerer den bra? Testet den for første gang nå. Den ble ganske varm. Så ble batteriet 100 %, men plutselig var det 82 %. Tror jeg holder meg til ledning enn så lenge :)

Lenke til kommentar

Når du får nok applikasjoner, vil de bokstavene komme opp i applisten. Husker ikke nøyaktig antall du må ha, men det er relativt mange. Veldig kjekk funksjon :)

 

Jeg har nesten utelukkende brukt trådløs lading siden desember (på nattbordet), fungerer utmerket og er alltid 100% når jeg plukker den opp og drar på jobb. At den blir varm er fullstendig naturlig, så ingen fare der.

Lenke til kommentar

Ahh, kult! Ja funksjonen var jo utrolig nyttig. Veldig lett å velge bokstav, og veldig lett å finne frem om du har mange applikasjoner :)

 

Ja, det er jo naturlig at den blir varm egentlig. Får prøve det et par ganger til.

 

Ellers fungerer den utmerket ennå! For en ELEGANT telefon og et ELEGANT operativsystem! Endelig noe nytt å friskt :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Denne telefonen er berre heilt fantastisk. Her eg bur så er ikkje 4G ferdig utbyggd slik at nettinnstillinga er på 3G. Har erfaring for at skiftinga mellom 3- og 4G kan utløyse restart men dette vil heilt sikkert ordne seg ved neste oppdatering.

 

Det einaste eg saknar etter min 8N så er det kameravarsling ved GPS- guiding. Er det nokon som veit om dette kjem eller kva?

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Hei, I applisten (swipe til høyre). Har dere fått opp kategorisering på bokstaver der?? For eksempel at du kan trykke på "S" for å få opp all apper som begynner på "S". Dukket plutselig opp etter en soft reset. Er det noen som bruker den trådløse ladingen? Fungerer den bra? Testet den for første gang nå. Den ble ganske varm. Så ble batteriet 100 %, men plutselig var det 82 %. Tror jeg holder meg til ledning enn så lenge :)

 

Jeg bruker trådløs lading hver dag på jobben. Ingen problemer. Telefonen blir litt varm når den lades opp, men når den er opplada så blir temperaturen normal igjen.

Lenke til kommentar

Mye som er bedre synes jeg. Spesielt det at man fort kan komme seg tilbake til newsfeeden i stedet for å trykke tilbake, vente på notifications loader, trykke tilbake, vente på hva enn man så på loade osv.

Synes derimot ikke ting ser like bra ut som tidligere, kunne tenkt meg litt mer Metro tilbake. Altså bra typgorafi og innholdet i fokus, her blir det litt rotete som på iOS/Android

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...