Jump to content

Thorbjørn_lien

Medlemmer
 • Content Count

  517
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

239 :)

About Thorbjørn_lien

 • Birthday 02/03/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7257 profile views
 1. Kos deg med impotens, grå hud, svake muskler og lavt testosteron
 2. https://www.aftenposten.no/verden/i/0EA8mM/svensk-kartlegging-58-prosent-av-voldtektsdoemte-foedt-utenlands Overrepresentasjonen av utenlandsfødte gjerningsmenn er spesielt stor i dommer for overfallsvoldtekter og gruppevoldtekter. Ser man kun på overfallsvoldtekter eller forsøk på dette, er rundt åtte av ti Så den ekstreme og brutale delen av voldtekt er omtrent bare utført av melaninrike menn. Multikulturen koster flere tusen damer sin trygghetsopplevelse hvert år. Alt for at feite venstre raddiser skal få spise den spennede etniske maten, og føle at de hjelper, som de behandler mindreverdige mennesker Spyr.
 3. Det spørs. Vil påstå at nesten samtlige overvektige mennesker hadde fått bedre livskvalitet på en Keto / lavkarbo variant enn den fryktelige mat pyramiden til myndighetene. Grei video som kommer med massevis av kilder og presenterer problemet med overvekt av korn i dietten
 4. Også enig i at sukkerfri brus kommer langt langt nede på listen over de største faktorene for overspising. Men, snu det på hodet med anekdoten din. Hvor mange overvektige kjenner du som ikke inntar sukkfri produkter? Men, for min egen del, så viser det anekdotiske at sukkerfri produkter ødelegger for meg ved å gi meg betydelig økt søtsug og betydelig økt sultfølelse i tiden etter konsum av slike produkter.
 5. Du tar jo strengt tatt ikkje feil, men om jeg skulle forklare basketball til deg, og du viste ingenting om dette fra før. Hvor mye ville du lært om basket med setningen "den som har høgest score vinner" Den bakenforliggende grunnen til at en person overspiser er like viktig informasjon og kunnskap som at kalori mengde avgjør.
 6. Keto ekskluderer ikke alle karbohydrater. Man skal ha ca 5% karbo I en god keto diett. Dessuten har man også målretta Keto, der man taktisk spiser karbo med lav gl verdi før eller rett etter man skal trene eksplosivt. Akkuratt som alle livsstiler og dietter, kan keto gjøres helt feil og være skadelig, men om man bruker sunn fornuft og lærer seg om macro, micro og målretta karbo inntak så vil det for veldige mange være en veldig god diett. Men, mange kan også ha godt av en lav fett, høg karbo diett, spørs på gener osv.
 7. Insulin respons, økt søtsug, økt appetitt kan lett føre til overspising og da økt vekt.
 8. Fult klar over det. Men, likevel, hun har forsket ekstremt mye på hvordan mat og drikke påvirker bakteriekultur i magen og hvordan hormoner blir påvirket av bakteriene i magen. Omtrent alt av kostholdstudier er per definisjon søppel, da de er stort sett basert forsøkspersonenen sine egenrapporterte data. Feilmarginen blir da ekstrem. Hvem husker vel hvor mange Gram brokkoli dei har spist siste 6 måneder feks?
 9. Dr. Rhonda Patrick påstår her at sukkerfri brus forstyrrer bakterieflora i magen og at det i sin tur virker hormonforstyrrende. Så det kan se ut til at skadene ifra sukkerfri produkter kommer flere ledd vekk ifra selve fordøyelsen, som vil forklare hvorfor det i studier blir frikjent eller gjort til syndebukk åkkesom Etter å ha levd reint i 8 måneder. Dvs bare reine grønnsaker og kjøtt, for så så å drikke sukkerfri. Følte meg dårlig og fikk insta problemer med søtsug og en ille sultfølelse.
 10. Antall kg sukker konsumert per person er sterkt redusert siden toppen på midten av 90-tallet, men nordmenn har bare blitt feitere og feitere likevel. Kunstig søtning aktiverer insulin respons, som mest sannsynlig har mer med dårlig helse enn man tidligere har anntatt. Ka anbefale videoer fra "Wha I've learned" på youtube.
 11. Forskjellene øker ja, en trend som har vært siden økende siden begynnelsen av 2000 tallet i Norge. At politikere ikke var hands on på Internett og den ekstremt store omveltningen i økonomien vil jeg påstå er en stor faktor av selvfølgelig flere at noen ble ekstremt rike, mens andre. Ofte små bedrifter gikk konkurs. Nepotisme er vel også en stor årsak til økte forskjeller. Vi har jo nå flere generasjoner med politikerfamilier på Stortinget, og eksempler der Raymond Johansen feks har ansatt flere i familien sin i lukrative stillinger som aldri ble utlyst. Nepotisme er utbredt i alle de store politiske partiene. Hvor mange Gerhardsen finnes feks i utallige offentlige stillinger og verv, eller Stoltenberg osv. Nye løsninger trengs, men det er naivt å tro, mener jeg, at noen av partiene på stortinget har denne løsningen.
 12. Du peker på feil ting. Dei fattige i Frankrike gjorde opprør av ideologi og muligens på grunn av sinnsykdom som årsak av å ha spist muggen korn. Det var ihvertfall meat det at det var ingen eller få muligheter å stige i gradene, selv for flinke lekmenn. Derfor har vi idag så fokus i vestlige grunnlover, om at det er en rett for de flinke og dyktige, uavhengig bakgrunn å kunne nå toppen.
 13. Interrsant nok var Frankrikes posisjon på tidlig 1700 tallet omtrent som dagens USA. Supermakt, som influerte omtrent hele verden. Revolusjonen i Frankrike endte opp med et militær diktatur og tap av sin posisjon som supermakt, samt alle de menneskelivene som gikk tapt i kampene mellom revolusjonære og kontra-revolusjonære. Spennde tider vi lever i ihvertfall
×
×
 • Create New...