Gå til innhold

Planetside 2 Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Får bare opp denne beskjeden når jeg prøver å logge inn.

 

post-88331-0-81732400-1353502301_thumb.jpg

 

Må jeg laste ned på nytt eller kan jeg enda bruke Betaen?

Du må laste ned på nytt. Da du allerede har SOE konto (betakontoen), kan du laste ned på steam, logge rett inn og spille.

 

 

 

* For å lage en ny SOE konto så må du logge på planetside.com med en US vpn.

 

Bare delvis riktig. Inntil videre slipper du vpn, dersom du bruker workarounden som er skrevet om en side lenger bak i tråden.

Endret av Aiven
Lenke til kommentar

Enkelt og greit:

 

Lasta du ned installer fra planetside2.com (install fila heter PS2_setup.exe) eller steam, så må du ha SOE account (hvis du var i beta så har du det) - Det finnes en workaround på hvordan å regge SOE account fra EU ett par sider tilbake i denne tråden.

 

 

Lasta du ned installer fra planetside2.eu (PS2_PSG_Setup), så må du ha ProSiebenSat-account for å logge på denne klienten. - Da må du få regge konto inne på planetside2.eu.

 

 

 

Begge IDene har tilgang til akkurat de samme serverene, både EU og US så vidt jeg vet. - Men grunnet ProSiebenSat's rykte blandt gamere, så ville jeg prøvd å skaffe SOE account. :)

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Jeg anbefaler alle som kan å gjøre dette ASAP før de tetter dette "hullet". Foretrekker sterkt å forholde meg til SOE, ikke annenrangs servicepartnere ;)

 

 

 

Og all info jeg har sett tilsier at SOE er dem som drifter serverene så det er ikke snakk om at det blir mer EU servere tilgjengelig for PSG7 kontoer senere uten at de også blir tilgjengelige for SOE account brukere. Å dele opp brukemassen slik ville vært å skyte seg selv i foten uansett.

 

 

 

Spiller forøvrig på Woodman - MrLee ingame :)

 

edit: VANU selfølgelig.

 

Har jo allerede en SOE konto som jeg har hatt siden SWG, men får ikke bruke den til å logge på Planetside 2, er ikke mulig å gjøre om den til en US konto eller noe? Lastet jo også spillet ned via Steam, og det ser ut som det bare er US launcheren som følger med, funnet en workaround: http://steamcommunit...66056588284919/ men launcheren bare krasjer som mange andre har rapportert.

 

Så for øyeblikket ser det ikke ut som det er mulig å få spilt?

 

 

Edit: Er det mulig å få brukt SOE kontoen min på noen vis med spillet?

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar

Har ikke lyst til å registrere enda en konto egentlig. har jo allerede en konto, og skulle gjerne brukt den.

 

Uansett, kom over denne:

og dæven det funket jo, lastet ned launcheren fra siden, og da fikk jeg logget inn uten å se den meldingen om at jeg må ha en ProSieb konto osv... Så kanskje SOE har lagt ut en ny launcher hvor de fjernet restriksjonen om en hadde IP i EU en plass?
Lenke til kommentar

Videre kan jeg si at spillet fungerer okay selv fra Norge på US server dersom du havner i en situasjon hvor du bare når tak i de serverne. Prøv å få plass på en US East og ikke West. Var inne i ca 30 minutter nå. Ting fungerte fint helt til spillet bestemte seg for å fryse (type "Planetside 2 Svarer Ikke"), kan være flere grunner til det selv om jeg ikke opplevde det ofte i betatesting. Kan påstå at spillet ikke er ferdig, men det er ikke mange spill som er det på PC nå for tiden. Det må en eller flere patcher til før ting er mer stabilt ok. Balansering av våpen/kjøretøy/certs vil nok komme til å være noe som skjer hele tiden, tror det er noe vi bare må akseptere. Morsomt at det er gratis, da tåler vi litt mer surr.

Endret av Brawler
Lenke til kommentar

Urk. Lasta ikkje ned på Steam, så slapp jo dei problema, men dei to (!) EU-servarane som finst er sjølvsagt fullstappa (medan det er ... Seks? US-servarar). Klienten krasja i stad, og no - kø, kø, kø.

 

Ja, det er litt rart. I beta var det 3 EU-servere en liten stund, så hadde forventet mer enn 2 nå. Regner med at det kommer fler da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...